Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By walt333
Posto je vec od pre neki dan postalo sigurno da Dylan dolazi u Beograd, i posto sam vec uspeo da smirim svoje nervno rastrojstvo izazvano prevelikom srecom odlucih da otvorim ovu temu.

http://www.arenabeograd.com/sr-ci/event ... /bob-dylan

Znaci da li idete na koncert?

Da li ste mozda bili 1991 na koncertu u Beogradu? ili mozda u Varazdinu 2008?

Generalno ovde moze i da se vodi uopstena diskusija o Bobu. Koliko ga volite? Zasto ga volite?....:bubbles:
By Ulix
U Varaždin sam planirao da idem, ali nisam mogao zbog nekih obaveza koje su iskrsle u poslednjem trenutku. Na svu sreću, moj stric je otišao i rekao da je Dilan bio pijan i promukao, da je padala kiša i da je ozvučenje bilo loše. :evil:

U Arenu bih voleo da idem, ali nisam siguran da li ću imati para. :zvezdice:
Korisnikov avatar
By Srklet
jedino sto je bilo dobro na tom varazdinskom koncertu je sto je neki tip pregazio darka glavana. :D
Korisnikov avatar
By walt333
Originally posted by Ulix

Eh meni baba bila i ostala glavni sponzor za kulturna desavanja. Obecala i ovog puta ce da me finansira

Originally posted by Popeye

jedino sto je bilo dobro na tom varazdinskom koncertu je sto je neki tip pregazio darka glavana. :D
A zar Darko Glavan nije pregazen 2009? :D :google:

Mada ne znam zasto se pravim da uopste znam ko je Darko Glavan:wundy:
By Ulix
Originally posted by walt333

Eh meni baba bila i ostala glavni sponzor za kulturna desavanja. Obecala i ovog puta ce da me finansira
Moja baba smatra da Bob Dilan zvuči kao guska, a i generalno ona ne voli muziku. Moja baba finansira putovanja, jer je njoj u životu najvažnija stvar bila da obiđe što više zemalja i gradova, pa je u te svrhe najlakše iskamčiti pare od nje. :D

Problem je što dolazi i Klepton, a ja stalne prihode nemam. Što reče ona labilna ženetina, I have always depended on the kindness of strangers. Samo "strangers" zameniti sa "najbliža rodbina i porodica". :lol:
Korisnikov avatar
By walt333
Originally posted by walt333

Moja baba smatra da Bob Dilan zvuči kao guska, a i generalno ona ne voli muziku. Moja baba finansira putovanja, jer je njoj u životu najvažnija stvar bila da obiđe što više zemalja i gradova, pa je u te svrhe najlakše iskamčiti pare od nje. :D

Problem je što dolazi i Klepton, a ja stalne prihode nemam. Što reče ona labilna ženetina, I have always depended on the kindness of strangers. Samo "strangers" zameniti sa "najbliža rodbina i porodica". :lol:
Moja baba samo ispunjava zelje svom omiljenom unucetu tako da mi baba finansira i Kleptona. (ne znam kako je ova tema uspela da se od Dylana premesti u hvaljenje baba) :kosa:
By Ulix
:lol: :lood:

Vratimo se Dilanu.
Ako zanemarimo ovaj božićni album od prošle godine - :neznam: - mene oboriše s nogu njegova skorašnja izdanja, Together Through Life i Modern Times. Glas mu zvuči nikad bolje, a i tekstovi su odlični.
Korisnikov avatar
By walt333
Da i meni se jako svidjaju njegovi poslednji albumi (naravno izuzimam Bozicni album od kojeg me prozilazi jeza) Kada razmislim ja zapravo volim mladog i matorog Dilana, u srednjoj fazi mi je :glupan: ..... mada i tu ima nesto da se probere.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!