Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by unic0rn
Sta da ti kazem. Meni je bilo prilicno za nezaborav momenat upoznavanja Dude Maljkovic i Sprintera.
![]()
![]()
za sve ostalo tu je Mastercard.![]()
Originally posted by DeleteA neeee, neeeee, vrhunac vecheri je ipak bio kada si TI MENE SAMOINICIJATIVNO zagrlila, a ja sam bila ovakva
Ah, da...zaboravila sam da napomenem da mi je Zwezdica dozvolila da zagrlim Dzozi, sto je, bar za mene bio highlight veceri.![]()
Originally posted by hlaefdigepazi nema te muzike koja moze da se dopadne auditorijumu ako je, a jeste, u pitanju samo jedna "voznja". evo na primer, zvezdica voli karleusu i tungi se zali kad ima elektronike, a meni elektronika bas odgovara. meni taj mix malo elektro - malo narodno je jos gora varijanta, a sto je i bilo sada na zurci.
ja nista ne razumem vise koja bi se muzika dopala auditorijumu ovih zurki....bas razmisljam o tome....
Originally posted by hlaefdigepretpostavljam da to parira onom odusevljenju sase matica kada u hotelu dobije sobu sa pogledom na more
jer je ranije bilo opste odusevljenje kada Darka pusta muziku.....
Originally posted by Sprinterne ulazim u to kakva je to muzika. ali ni malo. ja o muzici ne znam niiiiiiiiista zivo.
Originally posted by hlaefdigepretpostavljam da to parira onom odusevljenju sase matica kada u hotelu dobije sobu sa pogledom na more
jer je ranije bilo opste odusevljenje kada Darka pusta muziku.....![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!