Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

By VikiN
Sve jedno mi je. Samo da ga ne povuku ulica ili droga.
Korisnikov avatar
By Srklet
jedino ne zelim da imam glupo dijete. ostalo su nevazne preference...
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Meni je sve jedno da li ce biti gej, bi ili strejt, ali zbog njega samog bolje da bude strejt, da se ne muci kao svi mi, jer ce se situacija u ovoj ludoj zemlji tesko popraviti u skorije vreme.

:geisha:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
ja bih volela da se moje [ak' se ikad rodi] dete ne opterecuje etiketama i da slusa svoje srce. samo toliko.
Korisnikov avatar
By Oziris
Ako ce da zivi negde u svetu, onda mi je apsolutno svejedno sta ce biti... Ako ce ziveti u Srbiji, nekako bih volela da bude straight, for his own sake... :cut:
Korisnikov avatar
By Tungi
Necu imati decu,svejedno mi je:lol:
Korisnikov avatar
By krpica
necu imati dete ,a ako naletim na nekog ,ima da bude feminista :lol:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Dok ja dobijem dete pojavice se neka stray/gaiht kategorija ...

Nek je zivo i zdravo, dovoljno pametno, saosecajno i tolerantno i nek bude ono sto oseca da jeste.

Ali ako mogu da biram narucio bih biseksualne blizance :rock:
Korisnikov avatar
By Oziris
Kad bolje razmislim, zelim da moj decak bude straight, a zelim da dobijem jednu gay devojcicu! :lol:
Korisnikov avatar
By Cvećka
Hm....

Decu bih definitivno volela da imam,ali mislim da bih ja panicila oko tooooliko drugih stvari da bih zaboravila da ce jednog dana doci dan kada ce mi predstaviti decka ili devojku.

Negde mi nije bitno....To dete je moje bez obzira na to koga dovoede kuci.Mislim da je biti str8 u zemlji Srbiji negde lakse,da ne kazem delimicno bezbednije,ali ne mislim da bi bio kraj sveta da bude gay.
By dukkehjem
Ne zelim dete i ne bih bio dobar roditelj. Ali kada bih morao da imam dete, zaista bi mi bilo svejedno.
Korisnikov avatar
By mmiki
Voleo bi da bude hetero. Bilo bi mu lakse. Al naravno ga ne bi opterecivao glupim pitanjima oko potencijalne curice (ako je musko) i sl. Radio bi na tome da bude potpuno otvoren prema meni od malena.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
apsolutno svejedno. bitno je kakav će čojek biti, a ne koga če voljeti. dobro, i to je bitno, ako bu dovlačilo neke dronfulje biče ubiveno. figurativno. ipak ga več volim. (:
WOO.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by simarrgL*
Originally posted by mmiki

Radio bi na tome da bude potpuno otvoren prema meni od malena.
:up:
Bas imate idealisticku poziciju... Pa jeste li vi potpuno otvoreni prema svojim roditeljima? I mislim da to ne zavisi toliko od stava... i da je roditelj najtolerantniji - on je za dete roditelj, citati matorac ili prevazidjen :smeh: Uopste mi ne treba njegova potpuna otvorenost, imace svoje prijatelje za to, kao sto i ja imam svoje... Vazno je mozda da oseti da moze da mi se obrati u onim bitnim stvarima, onda kada je potrebna neka pomoc i da sam mu ja ona vrsta podrske i ljubavi koju nema u drugim osobama...
Korisnikov avatar
By Dina
A sta bi voleo da bude Mazo, koje seksualne orijentacije? Tebi je onda lako - naruci kod rode... :smeh:
Korisnikov avatar
By Seaman
Pa ne znam, mozda da je gay :D , jer bih mu pruzio svu podrsku koju ja nisam imao, od strane porodice. Mada ne znam, ovo je samo prica, kad bih stvarno mogao da biram , ko zna...
:deda:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam napisala da ako bih mogla da biram onda biseks. A nemam osecaj da ce biti gay, valjda zato sto uvek pricamo da je strejterce eventualno biseksualce... To zbog toga jer je buduci otac gay pa je nekako mala verovatnoca da dete bude gay, bar u okolini gde god su ocevi gayevi deca strejtercici. Ali svakako u krajnjoj liniji bilo bi mi svejedno, sto ti kazes dobilo bi vise podrske kod nas nego u nekoj drugoj porodici kad bi bilo gay...
Korisnikov avatar
By Seaman
Ma da, sta bi bilo kad bi bilo. :) Znam da bih vise volio da imam cerku :) ali opet, nisam siguran da li bih uopste i volio da budem otac :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
I ja bih vise volela cerku, dve cerke... mada u poslednje vreme nesto razmisljam o cerki i sinu...

Ja bih vise volela da ti dobijes cerku, zato sto su ti mama i sestre lepe ali jako. Lepi ste i vi muski, naravno, ali one su bas prave lepotice sve tri, verujem da bi i mala Maza bila takva... teta Dina bi je ugnjavila tako slatku, bas sam je zamislila...

Ala smo se dali u mastanja :lol: Ma neka bude kako bude samo neka bude...
Korisnikov avatar
By u_prolazu
Moja deca su strejt i drago mi je sto je tako iz razloga sto znam sta sve prezivljavaju homoseksualci. Nije lako izboriti se sa svim tim problemima, sukobima misljenja. Ne mislim da je vama lose, vi se lepo osecate sa svojim partnerama, ovo se vise odnosi na zivot uopste. Priznacete da je lakse biti strejt.

Inace i ja sam strejt. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!