Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Hm..upoznao sam ja jednog bisera...
Nakon upoznavanja resili smo da prosetamo po keju na nbg-u...bilo je vece i nije bilo puno ljudi...i tako me je u jednom trenutku zagrlio i rekao da me voli i terao me da kazem da i ja njega volim...hm..nije bilo nimalo prijatno...jedva pobegoh:D
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by nemke18god
Nakon upoznavanja resili smo da prosetamo po keju na nbg-u...bilo je vece i nije bilo puno ljudi...i tako me je u jednom trenutku zagrlio i rekao da me voli i terao me da kazem da i ja njega volim...hm..nije bilo nimalo prijatno...jedva pobegoh:D

Veruj mi andjele, gora varijanta od toga je kada ti tako nesto kaze posle 3 razmenjene poruke na netu :lood:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Originally posted by avalon

Veruj mi andjele, gora varijanta od toga je kada ti tako nesto kaze posle 3 razmenjene poruke na netu :lood:
mozda,ali na netu mozes da iskuliras boodalu...a ovako nemas pojma na sta je spreman i da li je neki manijak....:mag:
Korisnikov avatar
By avalon

mozda,ali na netu mozes da iskuliras boodalu...a ovako nemas pojma na sta je spreman i da li je neki manijak.... :mag:
U pravu si. Ovako samo mozes da budes siguran kako od upoznavanja nema nista :cigareta:
Korisnikov avatar
By Hys.
ova tema je....ma..... :radosnice:
sem naravno onog sto je strumf napisao :(
Ja na zalost (pre srecu) nemam sta da dodam:alexis:
Korisnikov avatar
By helios
hm..
pre nekih 6 godina setam gradom sa jednim potencijalnim.
sve ok i fino do ovog momenta..
prolazimo kroz ulicu koja je raskopana zbog radova na vodovodu ili sl. i na moj komentar kako je grozno sto je raskopano kaze on meni: "ma, kad te ja raskopam, bice ti mnogo bolje!"

:flaming:
Korisnikov avatar
By TETKA DARA
Originally posted by helios
hm..
prolazimo kroz ulicu koja je raskopana zbog radova na vodovodu ili sl. i na moj komentar kako je grozno sto je raskopano kaze on meni: "ma, kad te ja raskopam, bice ti mnogo bolje!"

:flaming:
I sta je bilo dalje odnosno kako se prica zavrsila?
Jesi zavrsio RASKOPAN?:rotflmao:
Korisnikov avatar
By helios
ma kakvi.
ubilo je bilo kakvu zelju u meni za bilo cim.

mada, decko se potpuno promenio u periodu koji je nastupio..
sad je skroz ok
Korisnikov avatar
By Galadriel
kada muvam akcenat je na flertu i gestikulaciji, prica je nebitna, a nekad ni ne mora da je ima...
off: ovo je nazalost velika istina, :hail2: samo se desava da izgubim interesovanje
Korisnikov avatar
By *deni*
"Budi nezan. Ti si mi prvi"...kaze tip koji ima 27 godina i ima profil na gaydar-u vec 4 godine :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :smeh:
Korisnikov avatar
By Rei
hm..
Ehehe. Ispadne smeshno kad se zamisli, ali zapravo ja vishe volim ovakve direktne izjave nego neka prenemaganja i (g)lupetanja izokolo naokolo...
Korisnikov avatar
By .L O S T
U Floydu prvi put - na sebi nosim majcicu na kojoj pise FBI - prilazi mi ogroman lik i u nekom "jasamstr8baja" fazonu me startuje recenicom

"Ej izvini, da tebe mozda ne zovu Molder?"

Ja u soku pomalo zgnushan odgovaram glasno "NE!"
Okrecem liku ledja i taman da nestanem cujem iza sebe

"A SKALI???"
max fora :)

Vracam se sa dragim sa jedne proslave i u prici...

- Si video onu plavusu sto je sedela preko puta nas?
- Jesam
- Znas kakvog brata ona ima :dropdead:

...samo je poceo da se smeje:bisou:
Korisnikov avatar
By HARP
Debilna fora za muvanje... :cekam:

"Ja znam da se ja tebi svidjam, ali svidjas se i ti meni"

Pritom je lik gabor :jazzva: :lood: :lol:
By Guion Nerville
Originally posted by Zonche!

Jaaaaaooooooj pa kako sam mogao da zaboravim najveci biser koji se meni dogodio.
U Floydu prvi put - na sebi nosim majcicu na kojoj pise FBI - prilazi mi ogroman lik i u nekom "jasamstr8baja" fazonu me startuje recenicom

"A SKALI???"

:rotflmao:
A sto si bio zgnusan :sweet: :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty

:pucaodsmeha: !!!
Korisnikov avatar
By ChristianTroy
Originally posted by fencysmurf

jednom davno, u zemlji iza 7 gora i 7 mora stariji tip muva mladjeg, znatno mladjeg tipa... razlika 20 godina cca - ako je kome bitno... prica mu predivne bajke koje izgleda da mali zeli da slusa ... ostavice zenu zbog njega, zivece ovako, zivece onako, tamte vamte... klinac ima 19 godina...

.....u nekom trenutku tog muvanja ih u kolima starijeg tipa zaustavlja interventna... pretresaju kola, nalaze nekakav koks i jos neki uzas... matori, mrtav ladan, svaljuje krivicu na klinca, kao njegov je koks... klinca vuku u maricu.... na sudu svedoci protiv njega, tj potvrdjuje pricu na suocenju....

klinja dobija 3 meseca zatvora, roditelji ga provaljuju tokom celog procesa da je gay, izbacuju ga iz kuce, ovaj pocinje da zivi sa babom i dedom... odlepljuje na faksu...

proslo, jedva nekako, 2 godine nakon toga... klinac jos ne prica sa svojima, baba umrla, on neguje tog dedu koji ga nesto smara i kinji.... kad na putu sa faksa zazvoni klincu telefon... poruka... nepoznati broj... pise : cao, video sam te iz kola. svako zasluzuje drugu sansu, zar ne? javi se. .... tim recima....

e to je recimo najveci biser pederske romantike...

:kesa:

ps. decko je izvrsio samoubistvo u 22. godini , pucavsi iz pistolja oca njegovog najboljeg druga, i to tako sto je u pauzi izmedju dva predavanja otisao kod njega na gajbu, zatrazio malo vode i u medjuvremenu dok je drug bio u kuhinji uzeo pistoj i ustrelio se na sred dnevne sobe...

ali , da , svako zasluzuje drugu sansu....

Ozenjene pedere na lomacu! :oklagija:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ju, taj post je uznemirujući!

Ne razumem jedino ta obećanja i bajke, da li iko pada na to.

Ali svejedno, samo i da si na kres kombinaciji u nečijim kolima, pa ti se to dogodi, horor!
Korisnikov avatar
By Stain
Najromantičniji prvi spoj mi je bio za Novu godinu kad sam pred jutro skupio foreign DJ-a iz kluba. Išli smo u njegovu hotelsku sobu i jebali se pola dana na ghb-u, a imao je i odličnog afganistanskog haša. Navečer kad smo se probudili smo otišli na večeru u restoran. <3 Never heard of 'im again.

Od uleta bih izdvojio dva s prošlog QZ-ova partyja: "Nisam znao da noćas i kosturi hodaju" i "Ja bih se zabrinuo na tvom mjestu da imam toliko bora". :botox: Zagrebačke ormaruše. :medo:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by *deni*
"Budi nezan. Ti si mi prvi"...kaze tip koji ima 27 godina i ima profil na gaydar-u vec 4 godine :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :smeh:
:giggle:

to mora da je onda isti :) mene je ranije često cimao jedan koji prima ogromne kite do jaja u usta, može da primi dvojicu u guzu istovremeno, voli da mu rade fist ... i nevin je :D A na romeu je u prijatelje dodao svakojake likove :D
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by fencysmurf

jednom davno, u zemlji iza 7 gora i 7 mora stariji tip muva mladjeg, znatno mladjeg tipa... razlika 20 godina cca - ako je kome bitno... prica mu predivne bajke koje izgleda da mali zeli da slusa ... ostavice zenu zbog njega, zivece ovako, zivece onako, tamte vamte... klinac ima 19 godina...

.....u nekom trenutku tog muvanja ih u kolima starijeg tipa zaustavlja interventna... pretresaju kola, nalaze nekakav koks i jos neki uzas... matori, mrtav ladan, svaljuje krivicu na klinca, kao njegov je koks... klinca vuku u maricu.... na sudu svedoci protiv njega, tj potvrdjuje pricu na suocenju....

klinja dobija 3 meseca zatvora, roditelji ga provaljuju tokom celog procesa da je gay, izbacuju ga iz kuce, ovaj pocinje da zivi sa babom i dedom... odlepljuje na faksu...

proslo, jedva nekako, 2 godine nakon toga... klinac jos ne prica sa svojima, baba umrla, on neguje tog dedu koji ga nesto smara i kinji.... kad na putu sa faksa zazvoni klincu telefon... poruka... nepoznati broj... pise : cao, video sam te iz kola. svako zasluzuje drugu sansu, zar ne? javi se. .... tim recima....

e to je recimo najveci biser pederske romantike...

ps. decko je izvrsio samoubistvo u 22. godini , pucavsi iz pistolja oca njegovog najboljeg druga, i to tako sto je u pauzi izmedju dva predavanja otisao kod njega na gajbu, zatrazio malo vode i u medjuvremenu dok je drug bio u kuhinji uzeo pistoj i ustrelio se na sred dnevne sobe...

ali , da , svako zasluzuje drugu sansu....

u je... hevi... :-((
By Kragi
Originally posted by Dirrty

:pucaodsmeha: !!!

:smeh: :lol: :smeh: :lol: :roflmao:
and once again
:roflmao: :pucaodsmeha: :smeh: :lol:

Ahahahahahahahahahahahshahahahahahahaha
Korisnikov avatar
By Stripi
Moram priznat da nisam naialzio na takve nekave glupe izljeve romantike. Ali na ovo, poput Dirrtyjevog, to da. Jebote, nekad sam znao pomislit da sam u filmu "Štefica Cvek u raljama života" dok ispred mene stoji gay Bata Živojinović u tigrastim gaćama i stalno ponavlja prvo ću da te jebem a onda ću da te karam.
By alexandermagic
Originally posted by Angelina777

Evo jos jednog bisera:

dva momka (85to obojica), u diskoteku ulazi drugi, a prvi kaze : jaaaaaoj pascu u nesvest. njegov poludrug, pratilac kaze:
ama sta ti je?? on: moja velika ljubav je usla u diskoteku. ne mogu da ga gledam. drug ga pita:
a koliko dugo se znate?
-godinu i po.
-mislim koliko dugo vremena ste proveli zajedno?
-aaa, ukupno dan i po

:kralj:

Kakva emocionalna dubina... :lol:

I najbolji biser od svih:

usred seksa: Volim te (sa ekstatichnim izrazom na licu)
inace se znaju jedan dan

to je bila ljubav na prvi seks :lol:
Može li se čut nešto odvratnije? I besmislenije? I jadnije? :pucaodsmeha:

Zar je tako teško reći: volim tvoj kurac i to kako me jebeš? :kasalj:

U naslovu je rEč romantika trebala biti stavljena pod navodnike.
By Glasnik
Originally posted by Zonche!

Jaaaaaooooooj pa kako sam mogao da zaboravim najveci biser koji se meni dogodio.

"A SKALI???"

:rotflmao:
:smeh: :smeh:

:pucaodsmeha:

:sweet:
Korisnikov avatar
By Ferdie
Originally posted by djo
[ (inace, hobi mu je da krade parfeme po zurkama i farmerice, a posle odbija pozive)
kako bre krade farmerice po žurkama? :smeh:
Valjda zato što se tamo svi skidaju u gaće. :lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
Jedno muvanje u Smajliju pre godinu-dve. Došao sam u Smajli sa Osobom 2 i sastajao se sa Osobom 1 da mi konačno da neke diskove koji su kod njega već sto godina. Neočekivano između osoba 1 i 2 se probudila iskra zaljubljenosti.

Osoba 2: Deluješ baš mladog? Da li si uopšte imao neko iskustvo?
Osoba 1: Ja sam nevin, čekam pravog da mu se dam ...
Osoba 2: To je tako romantično :)

I onda Osoba 2 počne da spopada Osobu 1 :lol: ... Meni malo smešno i čudno kako je pao posle samo jedne rečenice :)

Osoba 1: Mislim da imaš najlepše oči koje sam ikada video (osobi2)
Osoba 2: A ti najprijatniji glas koji sam čuo.

I onda seda pored mene Osoba 3 koju svi iz te grupice znamo i kaže Osobi 1 (koja je navodno nevina): Da li mogu da dam tvoj mob onom ***** ?
Osoba 1: Ko je taj?
Osoba 3: Pa to je onaj sa minđušom koji te je tucao na onom grupnjaku na Bežaniji ...
Osoba 1: Da li je imao jednu minđušu ili dve, pošto ih je bilo dvojica?
Osoba 3: De znam ... daću mu broj pa ga pitaj sam.

Osoba 2 se u roku od 30 sekundi setila da baš tad mora da bude negde i nestala :)
Korisnikov avatar
By Hys.
o gospode :pucaodsmeha:

A koja je to fora sa nevinoscu?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!