Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By mythe
Originally posted by blenta

a koliko u beogradu?
nije stvar u Beogradu, mi pricamo o mestima za letovanje ;)

ako idem na odmor, 'ocu za svoje pare da budem gospodin, da budem myself, da radim sta hocu. Dakle, kad mi dodje da poljubim decka, da ga poljubim, da mogu da se mazim sa njime na plazi bez da mislim oce li me neko opaliti bejzbolkom po glavi. Zasto onda da idem u CG, ako o tim stvarima tamo moram da razmisljam, da se krijem kao komunisticki ilegalci za vreme rata? Lepo u Sitges, Lloret de Mar...pa radis sta ti dusa pozeli.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by AngraMaina

3. Molio bih da se prestane sa pljuvanjem Crnogoraca po nacionalnoj osnovi. Oni su ovakvi, onakvi. To je rasistički i ružno, pogotovo kad dolazi iz Srbije koja se ni po čemu mnogo ne razlikuje od CG.
ne kad dolazi iz Srbije toliko koliko kad dolazi od poznatog korisnika mythe-a. rodjin rodjo mita dosh'o pljuvati Crnogorce :roll:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by gorilica

Kao i u zivotu, ukoliko ne trazish sranja, necesh ih ni naci. Ubedjen sam da u 90% sluchajeva onih koji nose losha iskustva sa letovanja bilo gde, veci deo njih je sam i doprineo da im se desi to shto im se desilo, a u ljudskoj je prirodi da trazi krivca u drugome, umesto da krene od preispitivanja sebe.
joj, ovo je druga krajnost. :roll:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
pa ne znam sta da kazem o svojim utiscima.... tri puta sam letovala u CG, jednom kao devojcica u Ulcinju... prvi poljubac :blush: mnogo peska i vetra, mnogo soli i kupanja... sve u svemu i nije bilo tako lose, osim tog peska i vetra... drugi put dosta kasnije kao devojka u Kotoru, koji je prelep :love: ali tamo se i nema neki utisak kao da si na moru (sto je meni super, jer i ne volim odmor gde nemas sta da radis osim da lezis na plazi citav dan, nego gde mozes da razgledas arhitekturu, i slicno)... a treci put pre par godina u Budvi, kod nekoga, i sve mi je bilo placeno tako da ne mogu da dam neki utisak o cenama, jedino mi se nije bas mnogo dopala Budva kao takva... uglavnom sam u toku dana vise volela da se sama muvam po starom gradu i pronalazim neka zanimljiva mestasca :)

drugim recima, moje misljenje i nije bas tipicnog turiste, posto sam ja uvek vise za neke netipicne varijante... more je lepo, ali kad odem negde vise volim da osetim atmosferu samog mesta, da ga istrazujem (po mogucstvu sama, ili ako sam sa nekim onda to mora da bude osoba slicnog senzibiliteta ili verovatno necu odneti iste utiske sa sobom), da sanjarim u tom mestu.... a ne da se przim na suncu i lezim na plazi.... not my cup of tea
By mythe
Originally posted by Vel boy
Originally posted by AngraMaina

3. Molio bih da se prestane sa pljuvanjem Crnogoraca po nacionalnoj osnovi. Oni su ovakvi, onakvi. To je rasistički i ružno, pogotovo kad dolazi iz Srbije koja se ni po čemu mnogo ne razlikuje od CG.
ne kad dolazi iz Srbije toliko koliko kad dolazi od poznatog korisnika mythe-a. rodjin rodjo mita dosh'o pljuvati Crnogorce :roll:
e, a znas kako smo mi(Novosadjani, Vojvodjani) njih(Crnogorce) zvali 90ih ;) - Checheni :D
Korisnikov avatar
By mirth
Ja razumem da ljudi kojima je odmor lezanje na plazi i buckanje u vodi imaju problem sa Crnom Gorom, jer plazu i vodu mozes naci i udobniju i sa boljom uslugom i sa vise bazena/tobogana i drugih igracaka. Ali Crna Gora je ipak mnogo vise od mora i plaze i konobara.
Na stranu to sto mi je kuca, vec i ima neverovatnu koncentraciju prelepe (razlicite) prirode na jako malo mesta. I kad god odem, obidjem je celu. U Crnoj Gori sam zavolela i prirodu i lutanje, a i kosti su mi tamo sto kaze hleaf, pa mozda i nisam bas objektivna. Ali primetila sam da strani turisti mnogo bolje iskoriste Crnu Goru nego ljudi iz Srbije. Cak su i upoznatiji sa prirodnim resursima, imaju bolje mape i sl. I uvek budu potpuno razdusevljeni. Crna Gora jeste wild beauty, dakle prvo treba to da volis, a onda i da se potrudis da je osvojis. I meni odgovara takva kakva jeste - one sekunde kad je celu pretvore u resort, ostace mi samo one kosti da volim, ali svejedno cu uvek odlaziti (i) tamo.
By Simor
Originally posted by mythe

e, a znas kako smo mi... onda slede rasistička sranja karakteristična za Njih dekortikovane
Mnogo mi je groteskan ovaj tvoj pokušaj utapanja u raznorazne kolektivne identitete.

Tek, jedino Mi u koje ja tebe mogu da svrstam i u koje se sjajno uklapaš i ne štrčiš: :retard:
Originally posted by mirth

Crna Gora jeste wild beauty, dakle prvo treba to da volis, a onda i da se potrudis da je osvojis.
:klap:
Korisnikov avatar
By spliff
crna gora jeste prelepa
ono shto nisu unishtili prekomernom izgradnjom

ali ljudi su ono shto meni smeta
ako vetj zele da zive od turizma, trebalo bi malo (vishe) da se potrude
Korisnikov avatar
By Mars
Ja opet moram da istaknem: moji su bili svi ljubazni, uslužni, predusretljivi, efikasni i prijatni.

Naravno da verujem i svima vama koji ste bili za poneko drugačije iskustvo.

Sad...red u pošti, red na benzinskoj pumpi...red za trajekt. Sigurno da ima prostora da se tu poradi.
Korisnikov avatar
By spliff
evo jedan primer
trokrevetna soba u privatnom smeshtaju (eur 45)
2315, mi se malo glasnije smejemo u sobi
i onda se chuje od dole, iz dela kutje gde su gazde:
''alo, mi bismo da spavamo"

mislim... :lood:
Korisnikov avatar
By Lepi_Milojko
naravno da je pred krahom!
ako zele da se bave ugostiteljstvom ne smeju biti lenji i bahati.

odes dole na odmor i sve ti presedne od njihovog ugostiteljstva i ljubaznosti... :avalon:

za iste pare cu letovati u grckoj/turskoj, provescu se mnogo bolje i videcu nesto novo...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by mirth

Ja razumem da ljudi kojima je odmor lezanje na plazi i buckanje u vodi imaju problem sa Crnom Gorom, jer plazu i vodu mozes naci i udobniju i sa boljom uslugom i sa vise bazena/tobogana i drugih igracaka. Ali Crna Gora je ipak mnogo vise od mora i plaze i konobara.
Na stranu to sto mi je kuca, vec i ima neverovatnu koncentraciju prelepe (razlicite) prirode na jako malo mesta. I kad god odem, obidjem je celu. U Crnoj Gori sam zavolela i prirodu i lutanje, a i kosti su mi tamo sto kaze hleaf, pa mozda i nisam bas objektivna. Ali primetila sam da strani turisti mnogo bolje iskoriste Crnu Goru nego ljudi iz Srbije. Cak su i upoznatiji sa prirodnim resursima, imaju bolje mape i sl. I uvek budu potpuno razdusevljeni. Crna Gora jeste wild beauty, dakle prvo treba to da volis, a onda i da se potrudis da je osvojis. I meni odgovara takva kakva jeste - one sekunde kad je celu pretvore u resort, ostace mi samo one kosti da volim, ali svejedno cu uvek odlaziti (i) tamo.
pakuj se! odlazimo ;)
Korisnikov avatar
By ivanazuh
bre ne znam. Nas su zvali da idemo na posao mesec dana ranije... Umesto prvog juna, pocinjemo prvog maja...
Korisnikov avatar
By Srklet
well, kao klinac sam ljetovao u ulcinju, kotoru, budvi, jazu itd. super mi je bilo. od 1990. nisam bio u crnoj gori, pa ne znam kako je sada. bila je moja sestra dvaput (jednom na ljetovanju i jednom na madonninom koncertu) i svaki put se vratila poprilicno neodusevljena.
Korisnikov avatar
By scout_finch
u crnoj gori sam letovala 5,6 puta, uglavnom u herceg novom. nikad nesto nisam primetila da se ne trude oko gostiju, meni je bilo ok. al' opet ja nisam nesto previse zahtevna. obicno u toku letovanja obidjem celo primorje, budva mi se najmanje svidja dok je kotor najlepsi. ne znam i da l' cu ni 'de cu da letujem ove godine, al' ne iskljucujem mogucnost da odem u cg.
Korisnikov avatar
By poison
Eh, ove godine necu ici u Crnu Goru, kao ni prosle sto nisam bila.
Prethodna letovanja - ne preterano zadovoljna, ali ne ni nezadovoljna. Bilo je divnih trenutaka :) .
Ipak, hrvatsko primorje mi je u srcu :) .
Korisnikov avatar
By Vel boy
joj, svi pominjete mnoge, ma skoro sve redom, gradove i mesta crnogorske obale, a izostavljate- Bar. shta imate reci za Bar, anyone? eto samo sam radoznao jer sam ja kao negde jedanaestogodishnji klinac tamo jednom letovao preko rodjakovog kamping aranzmana, mislim vishe Shushanj. plaza je (bila) lepa, ali nekako nisam/mo bash odlazili u grad.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!