Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by 2kuneVeć je bila ustaška praksa to što se Josip Jelačić morao roditi u Petrovaradinu.
stripi, ne dosađuj sa tim nevažnim pojeinostima...![]()
mene više zanima koji su primjeri ustaške prakse iz doba bana Jelačića...![]()
Originally posted by Sprinterja cu da ti pomognem tako sto cu baciti atomsku bombu na balkan.
e ako se opet zarati zbog verskih razlicitosti ja cu licno da odem na ratise i da izvrsim genocid i nad jednima i nad drugima.
Originally posted by TungiPukla ljubav: SDSS raskinuo koaliciju s HDZ-om u Vukovaru!
A mnogo vise i ti Srbi traze...![]()
Originally posted by spliffNe, nije. Nažalost, jako je puno informacija koje podsećaju da ustaška ideologija još stabilno "stanuje" u današnjoj Hrvatskoj". Evo, najnovije:
don't you ever get tired of this endless copy/paste business?
![]()
Originally posted by Stripi* Taman posla. Ako je na Fejsu podvala, ovo u hrvatskom državnom pravosudju je tako "lijepa" praksa, mada ćete vi i za to naći opravdanje, kao što "nalazite" za sve zločine nad Srbima!
Ovo je stopostotni dokaz. Zamisli, na Facebooku ima mrzilačka grupa. Nikad viđeno![]()
Originally posted by StripiI tebi mozak na odmoru ili ne čitaš post, a komentarišeš... Vrlo jasno sam rekao. Još samo da crtam!
I kakve veze ima grupa na Facebooku sa Haagom i Merčepom? Ako i ikakve, no to tvoj smušeni mozak povezuje kako bilo![]()
Originally posted by Sheytaninsistiram od korisnika sheytana da najdirektnije odgovori ko su ti "vi" u boldiranom delu citata, na ovom forumu!!
ovo u hrvatskom državnom pravosudju je tako "lijepa" praksa, mada ćete vi i za to naći opravdanje, kao što "nalazite" za sve zločine nad Srbima! [/i]
Originally posted by Vel boyNema potrebe da insistiraš. Ako je nejasno, ovim naglašavam da se to ne odnosi na tebe, jer ti i nisi - koliko ja znam - iz Hrvatske, već Srbin iz BiH...
Originally posted by Sheytaninsistiram od korisnika sheytana da najdirektnije odgovori ko su ti "vi" u boldiranom delu citata, na ovom forumu!!
ovo u hrvatskom državnom pravosudju je tako "lijepa" praksa, mada ćete vi i za to naći opravdanje, kao što "nalazite" za sve zločine nad Srbima! [/i]
Originally posted by Vel boyDragi moj Vel boy, nije valjda potrebno svaki put nešto naglašavati što je jasno kao dan... Ne radi se o tome na šta ti ukazuješ kao mogućnost tumačenja reči "vi"... Ovde je Stripi kao nepouzdanu činjenicu osporio moj post o nekakvoj grupi na Fejsbuku, a ja sam mu onda replicirao tekstom u kome se jasno vidi pristrasno vodjenje postupka protiv merčepovaca u pravosudju Republike Hrvatske, dakle državnom organu... Nadam se da je sada jasnije...
ok, ali smem li da te upitam- znachi li to da npr. Srbi Hrvatske koji su bili i ostali lojalni gradjani Hrvatske (sad, na momenat, ni ne ulazim u to kakav rezim Hrvatske....) zasluzuju to "vi" ? ili npr. Hrvati levichari i progresivni koji su se tokom chitavih devedesetih pa naovamo borili koliko su mogli protiv hrvatske desnice, tudjmana, merchepa...., da li i oni zasluzuju to "vi"?
Originally posted by SheytanBolje i da je katkad na odmoru nego da ga nikako nema. Koliko vidim ti nemaš šta odmarat, samo ti je stalno promaja
I tebi mozak na odmoru ili ne čitaš post, a komentarišeš... Vrlo jasno sam rekao. Još samo da crtam!
Originally posted by Sheytanpa ne izgleda da ti je Stripi osporio kao nepouzdanu chinjenicu tvoj post o onom s Facebook-a vec je samo rekao u smislu da na Facebook-u svashta ima. i ima. Facebook je stvarno neozbiljan teren. no, ne znachi da taj sadrzaj s Facebook-a koji si dao nije istinit, samo ne znam koliko ti to moze biti materijal to extrapolate the conclusions.......
Dragi moj Vel boy, nije valjda potrebno svaki put nešto naglašavati što je jasno kao dan... Ne radi se o tome na šta ti ukazuješ kao mogućnost tumačenja reči "vi"... Ovde je Stripi kao nepouzdanu činjenicu osporio moj post o nekakvoj grupi na Fejsbuku, a ja sam mu onda replicirao tekstom u kome se jasno vidi pristrasno vodjenje postupka protiv merčepovaca u pravosudju Republike Hrvatske, dakle državnom organu... Nadam se da je sada jasnije...
Originally posted by Stripi*Udružite ga onda sa Kosorkinim!
Ha čuj, naš mozak i dok je na odmoru je u boljoj funkciji nego njegov.
Originally posted by StripiPa, ne znam baš da li je rekao to što je rekao i da li je dobro to što je rekao, bar kako je do sada bilo preneto u medijima, jer je danas stigla ova vest:
Jeste, bit će na raportu ko što Tadić raportira Cvetkoviću...Čovjek je rekao što je rekao i dobro je rekao.
Originally posted by SheytanNe, vec je kosorkinja tvoja ideoloshka pandanka. a udruzeni ste bili tokom svih devedesetih, sad josh samo batrgate se po ostacima mboban-rkaradzic udruzenosti.
Originally posted by Stripi*Udružite ga onda sa Kosorkinim!
Ha čuj, naš mozak i dok je na odmoru je u boljoj funkciji nego njegov.
![]()
Originally posted by Sheytan
Pa, ne znam baš da li je rekao to što je rekao i da li je dobro to što je rekao, bar kako je do sada bilo preneto u medijima, jer je danas stigla ova vest:
Josipović: Nisam se izvinio, već izrazio žaljenje![]()
PODGORICA - Hrvatski predsednik Ivo Josipović izjavio je da je njegov govor u Parlamentu BiH pogrešno interpretiran i naglasio da se nije izvinjavao za rat i podele, nego je izrazio žaljenje zbog zbivanja iz prošlosti, prenosi TV Crne Gore.
Moj govor nije ničija naredba, stojim iza svake svoje reči, rekao je on.
To nije bilo izvinjenje, nego sam izrazio žaljenje zbog ratnih zbivanja, kazao je Josipović u razgovoru sa studentima Filozofskog fakulteta u Mostaru.
........................
Originally posted by SheytanBar priznaješ da ne znaš. Što mi već odavno znamo da ti nemaš pojma, još samo da se i ti suočiš sa poražavajućom činjenicom.
Originally posted by StripiPa, ne znam baš da li je rekao to što je rekao i da li je dobro to što je rekao, bar kako je do sada bilo preneto u medijima, jer je danas stigla ova vest:
Jeste, bit će na raportu ko što Tadić raportira Cvetkoviću...Čovjek je rekao što je rekao i dobro je rekao.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!