Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by Ulix

Ako već mogu, ja se izmaknem na forhend. Kao moja ćerka Ana, iver ne pada daleko od klade. :lol:
:lol: Ja sam to radila kad sam bila u stanju da i zaista TRCIM! Sad, istini za volju, igram mnogo vise backhanda nego sto sam ga igrala za citavih 12 godina redovnog "tenisarenja" bar 2 puta nedeljno...

Upropastila kretanje, ali popravila backhand :lol:

I kod western-a me rame boli posle pola sata mlacenja forehanda... Valjda ne znam da napravim pravilan "from low to high" zamah kod njega :neznam:

E da, kako stojis sa drop-ovima i drive volley-ima?

(Ko kaze da moras sa partnerom pricati o ovome, ako na forumu postoji osoba Ulix? :love: )
By Ulix
Originally posted by Oziris

:lol: Ja sam to radila kad sam bila u stanju da i zaista TRCIM! Sad, istini za volju, igram mnogo vise backhanda nego sto sam ga igrala za citavih 12 godina redovnog "tenisarenja" bar 2 puta nedeljno...

Upropastila kretanje, ali popravila backhand :lol:

I kod western-a me rame boli posle pola sata mlacenja forehanda... Valjda ne znam da napravim pravilan "from low to high" zamah kod njega :neznam:

E da, kako stojis sa drop-ovima i drive volley-ima?
Kako je to divno kad imaš vremena da redovno tenisariš dva puta nedeljno. :)
Ja sam igrao jako često u osnovnoj i srednjoj, a zbog glupe medicine sam baš zapostavio tenis. Zato sam rešio da sad to sve nadoknadim, šesta godina sam, majku mu, igraću tenis ako mi se igra tenis. :merlinka:

Drop shot obožavam. I umem da ga odradim pristojno i sa osnovne linije, tako da ga koristim kad god mogu. Zimus sam igrao na šljaci par puta - :katemoss: - i jedina dobra stvar u vezi sa tim je vežbanje drop shota.

Drive volley je impresivan udarac, ali ja prosto ne umem dobro da ga izvedem, osim kad loptica dolazi nešto sporije, onda mogu lepo da zamahnem. Kao swing volley, npr.

A kakve servise koristiš?
(Ko kaze da moras sa partnerom pricati o ovome, ako na forumu postoji osoba Ulix? :love: )
Moj dečko je definitivno presrećan što ja svoju priču o tenisu obavljam na forumu. Njega to beskrajno zamara. :lol:
Korisnikov avatar
By Oziris
Zavisi gde stojim dok serviram... Levoruka sam, pa slice dosta koristim, jer svi sa kojima igram su desnjaci, pa im nije bas zgodno loviti ih, a i kad ih "ulove", obicno ritern bude "visok" i slab, pa u par koraka jednim dugim slice backhandom zavrsim poen... A umem da izvucem dobar slice, kad mi je servis strana na ruku, da loptica dosta pobegne sa terena... U suprotnom, za takav "spoljnobezeci" slice moram "uvrcem" ruku ka unutra (to mozda Nadal moze, ali ja ne merem bez bola :lol: ). Ako gadjam T liniju, onda bude flat ili kick. (Nesto mi slabo ulazi flat na uglovima - ili zavrsi u mrezi, ili kad "dignem" udarac ode i preko out polja :lol: ). Drugi servis obicno bude kick... Mislim da ipak najvise koristim slice ili kick, sa dosta top-spina. Flat redje, iako ni sama ne znam zasto...

Drop shot - iz bekhenda - a obican, nista posebno, cak dosta "necentriran", ili zavrsi dublje u terenu nego sto sam zelela, ili u mrezu... Ume da se desi sjajan, ali recimo da mi je jedan od najslabijih udaraca... Zato mi je iz forhenda dosta dobar - igram eastern grip pa se ne moram puno namestati za drop... dovoljno je da iz zamaha umesto da raspalim, odigram drop.

Drajv - nekada, kada sam se dobro kretala, islo je dosta dobro - valjda sam imala bolji osecaj, pa bih brzo iz easterna na semi-western i opalila top spin... Sada - izbegavam ih, jer mislim da bih cesto menjanje gripova samo u teoriji znala, ali ne i na terenu... Sto ti rece, Bog zna kako drzim reket kad poodmakne mec :lol:

Inace nisam igrala cesto na mrezi, ali sad zbog kretanja koristim svaku svoju jacu servu da izadjem "napred"... A nije mi jasno zasto nisam... I onda sam imala solidne voleje i stopove... Sad i dosta cesto igram dubl, pa vezbam voleje i zakucavanje :D

A ako mi neko kaze da je tenis kao voznja bicikla - da se nikad ne zaboravi, mogu mu slobodno poruciti da, nakon 7 godina pauze, tajming za udarce mi je bio ocajan, rucni zglob me je boleo mesec dana, upalile su mi se i postojece i nepostojece tetive leve ruke pa mesec dana nisam ni hemijsku mogla drzati, a anticipacija udarca mi je bila ravna predvidjanju potencijalnih padavina u Sahari!

Trebalo mi je 20-ak termina po minimum sat vremena da se koliko toliko "povratim" u nesto sto podseca na ono kakva sam bila....
Korisnikov avatar
By Oziris
Ontopic: Bartoli - Williams

Iskreno se nadam da ce joj Venus nabiti dozivotne komplekse!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :die: :die: :die: :die: :die: :die: :die: :die: :die: :die:
Korisnikov avatar
By Sunce
Navijam za prase. Za promenu!:galerija:
Korisnikov avatar
By Sunce
Bartoli je odlicna teniserka. Igrala je finale Vimbldona (do finala pobedila i Jelenu i Henin), pobedila Venus u finalu Stanforda. Ona je savrsena na jako brzim podlogama.

Venus volim, pa volim. :tepih:
Korisnikov avatar
By Oziris
Pocetak ne obecava za Karo... A i oni baloni ne pale protiv Henin...
Korisnikov avatar
By Oziris
Boze, ako mi je iko vise antipatican od tate velikog kurca Djokovica, to je tata Sharapov i tata Wozniacki! :barf:
Korisnikov avatar
By spliff
a damir dokitj? :puzzle:

btw, zashto ovaj glupi komentaror pogreshno izgovara karolinino prezime :snob:
By Ulix
Originally posted by Oziris
...
Ranije sam voleo da miksujem servise, malo flat, malo topspin. Uglavnom topspin na backhand protivnika, jer kada ja tako serviram nikada ne bude naročito snažno pa se forehandom lako vrati, ali kako visoko odskače, makar meni, na backhand je jako težak. :evil: Slice nikada nisam znao dobro zbog izbačaja, a zašto mi je to bio problem - ne pitaj. U poslednje vreme koristim samo flat, zato što je (makar meni) tehnički najlakši, a ja sam zarđao za bilo šta finije. Pravim dosta duplih grešaka, jer ga koristim i za prvi i za drugi servis, ali zato imam i dosta servis vinera i asova i mogu da ga opalim i u uglove, jedino što moram da se pomerim u stranu pre servisa, kako bih zakačio niži deo mreže pa je očigledno šta hoću da uradim. Mada i nije tako važno što se lako pročita, ako odserviram dovoljno jako, i ako ga vrati, neće ga vratiti tako da mi naškodi. :serena2:

A taj ko ti je rekao da je tenis kao vožnja bicikla... nadam se da će da padne s tog jebenog bicikla. Posle pauze od recimo četiri, pet godina, od toga tri godine potpunog neigranja, ja sam sveden na samo neke osnovne stvari, a i to se bojim da odigram punom snagom, jer ne mogu da podnesem da vidim svoj forehand u autu. :lol: Letos sam se taman malo kao doveo u red, onda je došla zima i ja nisam imao para da igram u zatvorenom više od jednom mesečno, i to na Banjici, na šljaci. :katemoss:

Baš mi se desilo tokom zime jednom da sam posle prilično dobrog servisa instinktivno izleteo na mrežu da bih tamo shvatio da ja pojma nemam šta treba da uradim, ali bitno da sam istrčao kao muva bez glave. :smeh:
I to je još jedna stvar na kojoj ću da radim u najskorijoj budućnosti. Uvek sam imao tu potrebu da izađem na mrežu, ali ako ne okončam poen istog momenta kada izletim tamo, garantovano ću ga izgubiti. :nerd:
By Ulix
I navijam za Karolinu! :cheer:
Korisnikov avatar
By Marvin
Bože ovi komentatori ne valjaju ni kad su Britanci :hand:

Desio se ovaj hindrance, i oni mrtvi ladni kažu da to nikad nisu videli da je dosuđeno!
A pre manje od 6 meseci ista ova Eva dosudila Sereni sa Kuzi kad je igrala.
By Ulix
Originally posted by Marvin

Bože ovi komentatori ne valjaju ni kad su britanci :hand:
Mislim da bi bilo mudro nekog sa foruma postaviti da komentariše. Tebe ili Lunju. S tim da bih tebi zabranio da komentarišeš mečeve u kojima igra Serena ili JJ. :jerry:
Korisnikov avatar
By Marvin
:rotflmao:

Pa oduze mi najzabavnije mečeve!
Možemo Lunjoslava i ja u dujetu... dinamike radi :kosa:
By Ulix
Originally posted by Marvin

:rotflmao:

Pa oduze mi najzabavnije mečeve!
Možemo Lunjoslava i ja u dujetu... dinamike radi :kosa:
Već vas vidim, "Guzata kučka je PONOVO odservirala as." I onda Lunja: "Marvinela, smiri strasti, baš je fabulozna." :sweet: :hekla:
By Ulix
7/6 za Kurolinu. :yay:

Voznjacki je fascinantna. Ceo set je odservirala na isti način u isto jebeno mesto na terenu. Udara te neke labave lopte po dva metra iznad mreže, ni jedan udarac joj nije neko naročito oružje, naizgled nema ni neku razrađenu taktiku, a ipak uspeva da pobedi.
:wow:
Korisnikov avatar
By Marvin
Svaka čast i jednoj i drugoj.
Karolina me iznenadila.
(i njen luuuudi otac)
Korisnikov avatar
By Lunja
Sto se vas dve, teniske drugarice, Ulixela i Ozirisela, ne dogovorite za jedan mec, a mene ne pozovete da sudim? :trep:
By Ulix
Originally posted by Lunja

Sto se vas dve, teniske drugarice, Ulixela i Ozirisela, ne dogovorite za jedan mec, a mene ne pozovete da sudim? :trep:
A što ne bi i ti igrala? :kosa:
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 17
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!