Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By caleffiivan
Ako pricamo o mestima za odmor u Crnoj Gori onda je Petrovac idealno mesto za to.
Perovac se nalazi u opstini Budve, izmedju Sutomora i Budve.
Naselje je prekriveno maslinama, lepin renoviranim setalistem kraj plaze. U toku sezone gradska plaza je prepuna turista i nije najbolje mesto za gay populaciju. Tu postoji jos jedna privatna plaza Lucice koja ima prelep pogled na dva ostrva koja se nalaze ispred Petrovca. Lucice su uglavnom mesto na kome odlaze gradjani Budve na plazu tj starosedeoci mada ima tu i turista.
Ako zelite privatnost i prostor na plazi onda je plaza pored hotela AS idealna za Vas. Hotel se vec renovira 4-5 godina tako da nema ljudi u okolini jer tokom sezone u Crnoj Gori je zabranjena gradja.
Plaza o kojoj pricam se nalazi ispod sada vec poznatog ruskog odmaralista ili naselja Rezevici, posto su Rezevici od nedavno postali ekskluzivno mesto za Ruse i od kako su pokupovali vikendice i kuce niko se ne spusta na plazu jer su to uglavnom stariji ljudi koji ne podnose toplotu ili u sklopu svoje imovine imaju i bazene.
Do te plaze se moze doci putem (vozilom) do same plaze od Rezevica ili ako odsedate u Petrovcu mozete proci peske stazom do te plaze. Put tj staza se nalazi preko puta Hotela Danica, da bi dosli do plaze treba da prodjete kroz tri tunela, paznja zbog gradjnje Hotela AS osvetljenje u tunelima ne postoji pa je najbolje da ponesete neku lampu ili upaljac, turisti koji dodju do prvog tunela misle da nema dalje jer izgleda kao da je zid tamo, posle prvog tunela nailazite na jednu malu plazu ( ne preporucujem da idete tamo jer je veliko kamenje u vodi) posle prvog tunela imate jos dva tunela gde je vidljivo tj ima svetla. kada izadjete iz zadnjeg tunela hodajte desno i s vase leve strane se nalazi nedovrsena plaza a s desne Hotel AS, hodajte jos malo i ugledacete jednu kucicu tj restoran, to je privatna plaza, ali to nije plaza na koju ja mislim, s desne strane te kuce se nalaze stepenice koje vode do gay frendly plaze ili mozete samo da prodjete korz stene s leve strane te kuce. Plaza je predivna, max broj ljudi na njoj ne prelazi 20-25, iz iskustva Vam kazem da ih ima manje od 10, uglavnom su to Rusi pa se i ne trebate obazirati.
Druga plaza koja je po nekom mom misljenju ok jeste Buljarice pola plaze je nudisticka zona. Plaza jeste velika ali opet u vodu se nalazi i vece kamenje. DO buljarica iz Petrovca dolazite: idete do osnovne skole Petrovca od nje prozalite pored fudbalskog tereta, onda pratite put i ulazite na plazu Lucice, od te laze ima staza (duza staza) koja vodi pravo do Buljarica.
Iz mog iskustva mogu da Vam kazem da je plaza kod Hotela AS idelana jer nema ljudi i dovoljno je velika plaza, cistija je voda nego u Petrovcu, Imate mogucnost da lezite na stenama, jedina mana je sto se nigde u blizini ne nalazi prodavnica tako da je najbolje da ponesete vodu-sok itd.. i hranu ako na meravate da se duze zadrzavate.
Korisnikov avatar
By ChristianTroy
I u Dalmaciji i Istri postoje gay plaze, ali je put do njih mnogo jednostavniji, a i nisu toliko zabacene. A ima i prodavnica i pitka voda u blizini pa se ne mora nista nositi sa sobom.
By caleffiivan
da ali ova plaza je ako zelite "Privatnost", naravno to je izolovana plaza gde ima veoma malo ljudi.
Naravno postoje druge plaze koje imaju prodavnice, kafice itd... ali ova to nema, tj ima jedan kafic u blizini, kao sto sam reko u tekstu ova plaza je za one osobe koje zele potpunu privatnost
Korisnikov avatar
By spliff
mislim da tju ove godine da zaobidjem crnu goru
u shirokom luku
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Jedan spomen "letovanja u CG" i svi koji su ikada letovali u istoj beže poput vampira pred belim lukom.
Korisnikov avatar
By el jaguar
mnogo nas je pogodilo!!prosto necemo moc spavat zbog toga!!
Korisnikov avatar
By Mars
Svašta.

Meni je uvek bilo i uvek će da bude lepo u CG.
Korisnikov avatar
By Hys.
Idem verovatno u junu u CG, i hocu ovog puta da odem i do Skadarskog jezera i do Biogradske gore.

Ono sto me jebeno izludjuje, i ne shvatam, je jebeno nestavljanje cena na internetu. Cemu ta tajnovitost?
Super sajt recimo za apartmane u Petrovcu, sve pise, sem CENE. A jebe mi se bas da zovem njih 15 vlasnika apartmana u CG da bih saznala cenu.

E, takve stvari me recimo izludjuju.
Ali volim CG, jer je lepa.
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Mars

Svašta.

:up:

Moji su mi ponudili opciju: Grcka - Spanija - Turska; ja odlucio za CG.

Ne samo sto govorimo isti jezik i imamo istu kulturu, Jadran je prelep.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Hys.

Idem verovatno u junu u CG, i hocu ovog puta da odem i do Skadarskog jezera i do Biogradske gore.
skadarsko jezero je fenomenalno
toplo preporuchujem!

ja idem na adu bojanu u avgustu :surfer:
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by stefan19

Svašta.

jaka nam kultura...i njihova i nasa... :kakodane:

ne zalazim vec pooodavno
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Torry
Originally posted by stefan19

Svašta.

jaka nam kultura...i njihova i nasa... :kakodane:

ne zalazim vec pooodavno
:lol: Pa u tome i jeste draz. Navatati nekog nabedjenog gedzu crnogorca i dobro ga otresti od kite. Ufff. Ti str8/bi curious kad dodju na plazu i sednu naspram mene, raspeche noge a vec posle prve flashe piva pochnu da masiraju muda. Jaoooo :D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja u crnu goru idem kao da se vracam kuci.

i boli me kurac ko sta kaze - crnu goru obozavam tako retardiranu!
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Petrovac vaistinu jeste jedno od najlepsih mesta u Crnoj Gori.
Cak i u privatnom smestaju imate crnogorski all inclusive - i vodu i struju.
Salu na stranu, super je u kombinaciji sa izletima do Budve ili Zanjica.
Korisnikov avatar
By stefan19
Jeli ishao neko u mesto Buljarica? Ima li neka nudisticka gay friendly plaza u okolini?
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by castor

Lepo :)
Samoca, jutarnja kafica, more, pesak, ambient muzika... Ima da ustanem svako jutro u 4, sednem na terasu, slusham talase i gledam izlazak sunca... Bash sam u nekom mitza elementu :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!