- 30 Mar 2010, 15:43
Ovo je nešto najpametnije što sam čuo u celom ovom podforumu
U potpunosti se slažem sa tobom. I meni je dosta više ovih ratova i usijanih glava, ispranih mozgova i korupcije.
Ceo ovaj podforum je tako neverovatno glup, ne znam ni zašto zalazim ovde. Valjda mi je dosadno...
Ja predlažem da se na Sheytanove teme više ne postuje!
Počinju me strašno nervirati i očigledno je da šire nacionalnu i versku mržnju čak i među nama pederima i lezbejkama! Umesto da budemo složni i zalažemo se za svoja prava, tu se prepucavamo oko gluposti. Mislim stvarno...
Originally posted by gorilica
Originally posted by SheytanVideo igrica, razvijena i napravljena za zabavu kadetima VJ, pa josh smeshtena na "sveto" Kosovo.
gorilice, to je samo video igrica!![]()
Znash kako, u poslednjih 500-600 godina, ni jednoj generaciji na ovim prostorima nije promakao neki rat. Kao klinac, bio sam ubedjen da tako neshto moju nece zahvatiti. Nakon svega shto smo preziveli i doziveli ovde do sada, sada kao zreo chovek sam ubedjen da ce za nasheg zivota na ovim prostorima buknuti josh minimum jedan. A meni je ratova, korumpiranih politichara u sprezi sa mafijom vec i vishe nego preko glave. Od optimistichnog klinca, koji je za svakog imao lepu rech, i koji je svuda nailazio na lep prijem, postao sam apatichna senka od ne zadovoljnog choveka.
Mante me se vishe i igrica, i patriotizma i rodoljublja. Ja samo hocu da se izborim da ovu svoju drugu polovinu zivota provedem, koliko god je to moguce, normalno.
Ovo je nešto najpametnije što sam čuo u celom ovom podforumu
U potpunosti se slažem sa tobom. I meni je dosta više ovih ratova i usijanih glava, ispranih mozgova i korupcije.
Ceo ovaj podforum je tako neverovatno glup, ne znam ni zašto zalazim ovde. Valjda mi je dosadno...
Ja predlažem da se na Sheytanove teme više ne postuje!