Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

By LeDeNa_
Originally posted by IBM_over

Evo samo jos jedna za kasnije :)

Veliki debeli Indijanac i mali mršavi Indijanac su sjedili izvan šatora, pušeći svatko svoju lulu.
Mali indijanac je sin velikog Indijanca, ali veliki Indijanac nije otac malom Indijancu.

Kako je to moguće?

:dance:
Auuu IBM....A dje mu je indijanka da je upitam loool

Otac je peder a mali ne zna loool

:federi:
Korisnikov avatar
By IBM_over
Originally posted by LeDeNa_

Evo samo jos jedna za kasnije :)

Veliki debeli Indijanac i mali mršavi Indijanac su sjedili izvan šatora, pušeći svatko svoju lulu.
Mali indijanac je sin velikog Indijanca, ali veliki Indijanac nije otac malom Indijancu.

Kako je to moguće?

:dance:
Auuu IBM....A dje mu je indijanka da je upitam loool

Otac je peder a mali ne zna loool

:federi:

hahahahaha , nije iskljuceno hahahah

ali na zalost nije tacan odgovor :)

e sad cekam dok neko ne odgovori tacno :p
By LeDeNa_
@KosmickaCestica> Veliki debeli Indijanac i mali mr0161avi Indijanac su sjedili izvan 0161atora, pu0161e0107i svatko svoju lulu.Mali indijanac je sin velikog Indijanca, ali veliki Indijanac nije otac malom Indijancu.
°° 18:58:13 °° —› Joins: Moondance (~Moondance@pool-71-183-235-159.nycmny.fios.verizon.net)
°° 18:58:23 °° <@KosmickaCestica> jos jednom za moon
°° 18:58:24 °° <@KosmickaCestica> Veliki debeli Indijanac i mali mr0161avi Indijanac su sjedili izvan 0161atora, pu0161e0107i svatko svoju lulu.Mali indijanac je sin velikog Indijanca, ali veliki Indijanac nije otac malom Indijancu.
°° 18:58:33 °° —› Joins: megi_simpson (~megi_simp@109.92.5.30)
°° 18:58:41 °° <Moondance> :) ))))))))))))))))))\
°° 18:58:46 °° <+_oko_off> hahhhahaha cestice
°° 18:58:47 °° <ovca> moon :)
°° 18:58:48 °° <+_oko_off> hahahhahahaha
°° 18:58:51 °° <Anateja> a glupo je.. odmah mi je palo napamet - veliki indijanac je majka malom indijancu
°° 18:58:53 °° <+_oko_off> jos jednom za moon
°° 18:58:58 °° <@KosmickaCestica> :D
°° 18:59:00 °° <Moondance> mama indijanka.
°° 18:59:01 °° <Moondance> ;)
°° 18:59:02 °° * Quits: neka-dama-za-par5 (~neka-dama@93.87.199.88) (Read error: Connection reset by peer)
°° 18:59:10 °° —› Joins: vesna (JavaUser@212.200.152.123) - Vidjen(a) pre 14mins 22secs kao opicena - Ulazak br. (3)
°° 18:59:20 °° <@KosmickaCestica> mozda surogat.... :)
°° 18:59:29 °° <+_oko_off> ma naduvali se pa ne znaju
°° 18:59:39 °° <@KosmickaCestica> :D :D :D :D :D
°° 18:59:42 °° <+_oko_off> :) )))
°° 18:59:46 °° <+IBM_over> tako je , bravO Anateja :)

ANATEJA RESILA KMEEEE
By LeDeNa_
Slika

Starac ili dvoje se ljube?

Slika

Sigmund Freud je tako mnogo razisljao o zenama da mu se to na kraju i na licu videlo. :) )

Slika

Na ovoj slici deca navodno vide samo delfine, ja mislim da tako nevine dece vise nema

:D
Korisnikov avatar
By IBM_over
Boze,
umreces od smeha

Ovoliko nabacanih reci….
Imaju li smisla?

Da , mislim da …. da

Zasto su mi misli u stihu nabacane?

Trazim li vesto lepo pakovanje?

Ili sam to ja?

Da , vidis, u stvari ko sam ja ?

Iskricavo oko dok gleda te?

Toplina dok ljubi te?

Ushicenje dok grli te?

Ljubav dok ceka te ?

Suza dok gubi te……

:puzzle:
By LeDeNa_

Boze,
umreces od smeha

Ovoliko nabacanih reci….
Imaju li smisla?

Da , mislim da …. da

Zasto su mi misli u stihu nabacane?

Trazim li vesto lepo pakovanje?

Ili sam to ja?

Da , vidis, u stvari ko sam ja ?

Iskricavo oko dok gleda te?

Toplina dok ljubi te?

Ushicenje dok grli te?

Ljubav dok ceka te ?

Suza dok gubi te……

:puzzle:

:(

Izadji slobodno ka Vatri ispoljavanja.

Vrlo je vazno da znas Ko Si...
Da svaka tvoja rec bude svesno izgovorena.
Iznenada!...Vatra je unutra.

Danas sam osetila tvoje usne,
Kakav je to Samar Budjenja bio!
Plakala sam kao dete na tvojim grudima...

Ako dodje trenutak da zaboravim sve ovo,
Molim te, ispricaj mi nasu pricu.

2006
By LeDeNa_
Ti si Sve oko sebe i Nista si od svega toga...
Dok si bila mladja razvijala si se uz svoje fantazije, a sada, kada si odrasla, treba da stasas uz svoje fantazije.

Ne valja ali neka ostane:))

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

http://www.youtube.com/watch?v=MK5EpNTbmRs

AZRA ... AKO ZNAS BILO STO

ne znam sto da radim sa sobom
na sto misli da bacim
eto polako stvaram pjesmu o tebi
gledam tvoje tijelo
ludujem za njim
i ponavljam u sebi samo jedno
poljubi me
pa mi prste u kosu uvuci
i zagrli me
poljubi me
pa se privi tik uz mene i zapjevaj
ako znas bilo sto
zelim da se stisnem uz tebe
da te milujem
da ti sapucem na uho bisere
da pricam o slobodi
da se glupiram
da ti kazem oh ti ludo jedina
poljubi me
pa mi prste u kosu uvuci
i zagrli me
poljubi me
pa se privi tik uz mene i zapjevaj
ako znas bilo sto
By LeDeNa_
Slika

SAN

Cula se polako izostravaju, kao rubovi slike koja dolazi u fokus. Osecam da mi je telo tesko, ruke su iznad glave, ne mogu se pomeriti. Osecam da nemam odece na sebi, da je u sobi toplo ali da ipak drhtim.. Pa onda meki dodir zenske ruke.

Ona stoji iza mene. Zelim je videti. Cujem kako koraca polako. Dolazi ispred mene. Gledam je.

Vidim visoku devojku, brzih pokreta.

To nije Ona. Sanjam neku devojku koju pamtim od leta, s plaze, ili iz nekog bara.

To nije Ona. Zelim sanjati Nju, zelim sanjati Nju....

Ustajem. Nema fizicke boli, samo razocarenje i frustracija koja me kida. A ja kidam san.
Lezim na krevetu, ubrzano disuci. Boli me glava, tupa i udaljena bol, znoj se cedi sa tela. Ustajem i pipam oko sebe. Soba je u magli, obrise stvarnosti ne mogu dovesti u fokus.

Mrzim zimu.

Ustajem, oblacim se, razbudjujem se onoliko koliko je moguce. Odlazim u bar. Stolovi su puni, guzva je. Vidim siluete ljudi, kao da je u prostoriji vrlo mracno. Nije mracno, ali nasa cula jedva percipiraju (volim ovakve reci) svetlost. Vid je sveden na minimum. Ljudi izgledaju kao senke. Stolovi, stolice i sav namestaj obrubljeni su fluoroscentnim trakama, da bi bili lakse uocljivi.

Ljudi sede i razgovaraju. Razgovor je jedna od retkih stvari koje funkcionisu. Mozemo pricati jedni s drugima, razmenjivati misli. To je tako puno. To je ono sto nam pomaze da prezivimo zimu, da ne poludimo u ovom podzemlju. Da ostanemo svoji u polumraku. Svedeni smo na senke koje razgovaraju.

Ne vidimo lica. Ali nakon nekog vremena naucis prepoznati prijatelje po visini, nacinu kretanja, po mestu na kojemu obicno sedaju. Nema jos nikoga od mog drustva. Nema ni Nje. Uzimam casu s picem i sedam za sto.

Svi ovdje piju energetsko-umirujuce napitke. Ionako, svaka... bi imala isti ukus – i pivo i vino i kafa i voda.

Vidim Nju kako dolazi. Leptirici u trbuhu mogu biti strahovito snazan osecaj, kada je vecina ostalih prigusena.

- Tu si – kaze mi. – Dodji....

Sledim je. Ulazimo u sobu, sad smo sami, Ona zatvara vrata.
Volim biti s Njom. Raduje me sto je izabrala mene za ovu igru, za ovaj san.

Jer ovo sto imamo, sto delimo, je san. Lepi san. Ne moze biti nista vise, sada, tu, dok je zima i dok mi licimo na senke...

Razgovaramo. Dugo. Dodir ne bi nista znacio, ne bismo ga osetili. Kasnije, kada nas savlada umor, odlazimo natrag u svoje sobe. Ja spavam i sanjam.

Okrecem se, zelim je vidjeti. Samo na trenutak, samo da vidim kako izgleda. Ne mogu okrenuti glavu.

Jos dodira, jos uzbudjenja.

Onda konacno uspem videti ko stoji iza mene. Vidim zenu, kratke kose, siroka ramena...

Ne, ne, ne... Zelim sanjati Nju.

Vicem ne! Ne i ne! Budim se.

Lezim na krevetu, u mojoj sobi, nekoliko kilometara ispod povrsine. U toploj utrobi planeta, koji je vecinu vremena pravi raj za ljudsku vrstu. Samo kada nastupi zima, i kad se probude radioaktivne oluje, povsina postaje vrlo ubojito mesto.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Svake godine, svi stanovnici planeta provedu tri meseca pod zemljom.
Tako da svaki dan provedemo neko vreme polusvesni, hodamo podzemljem, druzimo se i pijemo energetska pica.

Odlazim u bar. Ona dolazi, zove me u nasu sobu. Razgovaramo. Ne vidim joj lice ali kaze mi da se smesi zbog onoga sto ja govorim. Kaze da je pozelela pomilovati me po kosi.

Tako je slatko, slatko, slusati Njene reci. Prekrasan, prekrasan san.

Ovde, mogu joj samo dati svoje reci i svoje misli.

Ne znam skoro nista o Njoj. Nase upoznavanje dogodilo se u podzemlju, u onom baru gde se susrecemo i druzimo.Ne znam kako izgleda, ne znam kako bi izgledala se sretnemo napolju. Ona ne zna kako ja izgledam.

Pokusavam je zamisliti.

Istovremeno, pitam se bi li se Njoj svidjelo kako ja izgledam.

Pokusavam zamisliti prvi pogled, prvi osmeh, prvi dodir. Cini se tako daleko, tako nemoguce. Ako se ikada sretnemo, mozda se necemo prepoznati. Mozda cu u Njenim ocima videti strankinju, a ne zenu o kojoj mastam. Mozda ce se to dogoditi Njoj kada vidi mene.

Ovo je samo san. Tako sladak, prekrasan san.

Ovaj san je razlicit od drugih po tome sto je ne pokusavam videti. Lezim zatvorenih ociju i uzivam u Njenom dodiru. Ne pokusavam podignuti glavu niti otvoriti oci. Ovog puta zaista, bez ikakve sumnje, znam da je to Ona.

Ovaj puta zaista sanjam Nju.

Mislim na Nju. Postalo mi je.....da se budim s mislima na Nju i da zaspim s mislima na Nju.

Razmisljam o snu kojega delimo.
Ovo sto imamo Ona i ja, to mozda nije san. Mozda je obecanje.

2006
Korisnikov avatar
By maka
Ledena,avatar ti je jaaaako privlacan :skacenamoitor: :jumpfuck: hahahha,ali stvarno!
By LeDeNa_
Originally posted by maka

Ledena,avatar ti je jaaaako privlacan :skacenamoitor: :jumpfuck: hahahha,ali stvarno!

:) )))....

Uf volim Nikol Kidman:)))....

Ima prelep ten:)...plus;)

I ae se nadjemo posle ovih jaja ..ups praznika :) ...Blizu sam kst-a pa dodjes da vidis i macke...

:leviathan:
By LeDeNa_
Novi Realizam, ....
Umetnost podizanja na sopstvene noge posto vas je npr. pregazio kamion.

Ja sad kazem SAD! E sad sad kazem SAD!

Slika
Korisnikov avatar
By Mariška

Na oseci sam napisala
Liniju na pesku
I dala joj sve svoje srce
I svu svoju dusu.
Slika

........................................................................................................................
........................................................................................................................

Bila je neobična žena, ponosita, no pre svega nesrećna. I onda sam ja došao na svirepu ideju da njenu nesreću još i udvostručim.

Naime, Galateja reče u nekoj od tema: "Platon kaže nešto tipa da postoje oni trudni u utrobi (rađaju, odgajaju dete) i trudni u duši (posvećeni su nekim drugim delatnostima)." (Platon: "Gozba", šesta beseda: Diotima - Sokrat; a to se možda spominje još i u nekim drugim Platonovim delima, nebitno) E sad, u stvarnom životu Desa je bila od one prve vrste, bila je trudna u utrobi, rodila je i odgojila dete, i onda je imala tu nesreću da ga izgubi, da izgubi ono najdragocenije, ono što je najviše volela, ono što je davalo smisao njenome životu.

Nisam se mnogo čudio što je nakon toga otišla da živi sama, u planini. Ali me je kopkalo šta je sve to vreme tamo radila. Poplava u Muzeju naivne umetnosti u Jagodini dala mi je ideju da je Desa možda sve te godine zapravo slikala. Da je, ostavši bez poroda u utrobi, postala trudna u duši (posvećena nekim drugim delatnostima, konkretno: slikarstvu). Da je, sa svojim nordijski plavim kosom i očima, u svojim slikama stvarala neki imaginarni svet. Ali baš kao u Ragnaroku, iz nordijske mitologije, prilikom kojeg čitav svet nestaje potopljen vodom, voda je potopila i uništila celokupan Desin imaginarni svet.

(...)

Verujem da zlo nema egzistenciju samo po sebi, da je ono samo talas na površini mora dobrote. Talas koji nam omogućava da sagledamo naše istinske ciljeve, istinske vrednosti, slično stražaru iz one priče "Videti kraj na početku", koju nam je poslala pthalo. Mislim da je i Desa baš kao taj stražar - prvo sa svojim morbidnim slikama, a zatim sa njihovom uništenjem u onoj poplavi u muzeju.

Jer ona nam time ukazuje na prolaznost, na propadljivost, na smrt, kao na jedinu izvesnost sveta materije. Postavlja nam pitanje da li je vredno žaliti za bilo čime što smo propustili u životu u ovom materijalnom svetu, kad je sve ono što smo mogli postići, a nismo, tako propadljivo, tako efemerno? Da li vredi žaliti za bilo čime, i da li čak uopšte vredi žudeti za novim životom, novom prilikom?

Ako umremo željni života, željni ovozemaljskih radosti, verujem da ćemo dobiti novi život, novu priliku da ih iskusimo. Ali da li vredi žudeti za ovozemaljskim, bilo materijalnim, bilo duhovnim, vrednostima? Da li tražiti smisao života u "trudu", bilo da smo trudni "u utrobi", bilo "u duši"? Ili je smisao života u besmislu, odnosno u samom životu, u prostom življenju? Jer ako ne doživimo ono čemu smo se nadali, ili ako izgubimo ono što smo voleli, da, biće nam teško, ali "život ide dalje". I nakon smrti.
Korisnikov avatar
By Mariška

...suza.
"Plač dolazi tek posle izvršene prelomljenosti, i otud ona varka da suza olakšava teret. Kad se proplače, sve je već svršeno. Ko odmah može da plače, taj je odmah i pregoreo. Samo one suze koje se mučno dugo skapljavaju i slivaju i sporo klize, suze su bola i pritiska."

(Isidora Sekulić: "Saputnici")
Korisnikov avatar
By Mariška

Shvatila je da se njena dusa ogleda u tvojoj. Shvatila je da vas samo odraz ogledala razdvaja...ogledala koje vas sastavlja.
THE PERFECT FRIEND - Shannen Wrass

Today I found a friend
who knew everything I felt.
She knew my weakness
and the problems I've been dealt.

She understood my wonders
and listened to my dreams,
She listened to how I felt about life and love
and knew what it all means.

Not once did she interrupt me
or tell me I was wrong
She understood what I was going through
and promised she'd stay long.

I reached out to this friend,
to show her that I care
to pull her close and let her know
how much I need her there.

I went to hold her hand
to pull her a bit nearer
and I realized this perfect friend I found
was nothing but a mirror.

meni je zena NEOPHODNA (meni, ne govorim u ime bilo koga drugog) da bih se osecala ispunjenom i ostvarenom kao zena. Jednako tako potrebna mi je zena kome sam ja potrebna da bi se ona osecala ispunjenom i ostvarena kao ZENA. I onda je potpuno. Jedno. Celina. Iz toga proizilazi sve drugo, zivot, novi zivot, zivot... Sve manje od toga mi je cisti besmisao sveta koji me okruzuje.

I vec vidjeno...
A ja sam ove godine napokon shvatio, priznao sebi, OSETIO, da mi je neophodan neko ko će biti moj "perfect friend".

Žena, muškarac, totalno nebitno. Ali neko ko može da me razume, da me prihvati bez moralisanja i nuđenja rešenja, neko ko će mi naprosto pružiti podršku u onome što već godinama pokušavam da učinim, ali nemam dovoljno odlučnosti da idem potpuno sam.

Potreban mi je prijatelj koji će mi iskreno pružiti podršku.

Ništa više od toga. Ali i ništa manje.
Korisnikov avatar
By Mariška

Ovaj san je razlicit od drugih po tome sto je ne pokusavam videti. Lezim zatvorenih ociju i uzivam u Njenom dodiru. Ne pokusavam podignuti glavu niti otvoriti oci. Ovog puta zaista, bez ikakve sumnje, znam da je to Ona.

Ovaj puta zaista sanjam Nju.

Mislim na Nju. Postalo mi je.....da se budim s mislima na Nju i da zaspim s mislima na Nju.

Razmisljam o snu kojega delimo.
Ovo sto imamo Ona i ja, to mozda nije san. Mozda je obecanje.
:sanjaljubaf:

:povez:

Originally posted by nsBeckie

najinteresantnije mi je da pokusam da otkrijem sta je ispod povrsine.... tako neko moze da mi bude prelep/a, a da gotovo i da nisam svesna njegovog/njenog fizickog izgleda, tj. da ne razmisljam uopste da li je neko fizicki lep/a....
:love: :mazi:
By LeDeNa_
Originally posted by SvakiMarkoRadiNaopako

Na oseci sam napisala
Liniju na pesku
I dala joj sve svoje srce
I svu svoju dusu.
Slika

Naime, Galateja reče u nekoj od tema: "Platon kaže nešto tipa da postoje oni trudni u utrobi (rađaju, odgajaju dete) i trudni u duši (posvećeni su nekim drugim delatnostima)." (Platon: "Gozba", šesta beseda: Diotima - Sokrat; a to se možda spominje još i u nekim drugim Platonovim delima, nebitno) E sad, u stvarnom životu Desa je bila od one prve vrste, bila je trudna u utrobi, rodila je i odgojila dete, i onda je imala tu nesreću da ga izgubi, da izgubi ono najdragocenije, ono što je najviše volela, ono što je davalo smisao njenome životu.

(...)

Ako umremo željni života, željni ovozemaljskih radosti, verujem da ćemo dobiti novi život, novu priliku da ih iskusimo. Ali da li vredi žudeti za ovozemaljskim, bilo materijalnim, bilo duhovnim, vrednostima? Da li tražiti smisao života u "trudu", bilo da smo trudni "u utrobi", bilo "u duši"? Ili je smisao života u besmislu, odnosno u samom životu, u prostom življenju? Jer ako ne doživimo ono čemu smo se nadali, ili ako izgubimo ono što smo voleli, da, biće nam teško, ali "život ide dalje". I nakon smrti.

:aplauz:

Sta reci???.....

Samo....

.....

....
By LeDeNa_
Originally posted by SvakiMarkoRadiNaopako

Shvatila je da se njena dusa ogleda u tvojoj. Shvatila je da vas samo odraz ogledala razdvaja...ogledala koje vas sastavlja.
THE PERFECT FRIEND - Shannen Wrass

Today I found a friend
who knew everything I felt.
She knew my weakness
and the problems I've been dealt.

She understood my wonders
and listened to my dreams,
She listened to how I felt about life and love
and knew what it all means.

Not once did she interrupt me
or tell me I was wrong
She understood what I was going through
and promised she'd stay long.

I reached out to this friend,
to show her that I care
to pull her close and let her know
how much I need her there.

I went to hold her hand
to pull her a bit nearer
and I realized this perfect friend I found
was nothing but a mirror.

meni je zena NEOPHODNA (meni, ne govorim u ime bilo koga drugog) da bih se osecala ispunjenom i ostvarenom kao zena. Jednako tako potrebna mi je zena kome sam ja potrebna da bi se ona osecala ispunjenom i ostvarena kao ZENA. I onda je potpuno. Jedno. Celina. Iz toga proizilazi sve drugo, zivot, novi zivot, zivot... Sve manje od toga mi je cisti besmisao sveta koji me okruzuje.

I vec vidjeno...
A ja sam ove godine napokon shvatio, priznao sebi, OSETIO, da mi je neophodan neko ko će biti moj "perfect friend".

Žena, muškarac, totalno nebitno. Ali neko ko može da me razume, da me prihvati bez moralisanja i nuđenja rešenja, neko ko će mi naprosto pružiti podršku u onome što već godinama pokušavam da učinim, ali nemam dovoljno odlučnosti da idem potpuno sam.

Potreban mi je prijatelj koji će mi iskreno pružiti podršku.

Ništa više od toga. Ali i ništa manje.

http://www.youtube.com/watch?v=o4YyvaePv4I

rade serbedzija - zosto nie da ne se druzime

cmok!!!
By LeDeNa_
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Kapljice noci na mojim prozorima najavljuju bujicu misli. Volela bih da umem da otupim ostricu kojom rezem duboko i siroko izvlaceci toliko toga zdravog zajedno sa malignim delovima, da umem da se slomim, zaplacem, zavapim prema nebu u molbi i optuzbi... Ne umem. Sprecava me svaki novi dan koji dolazi, svaka noc koja donosi sa sobom secanja na mene samu.

Isklesala si cudnu stenu samim sobom, koristeci moje meke delove kao materijal, rasparane snove kao konac kojim ces usiti nasa usta, poderane oblake kao pokrov koji ce pokriti sve i prekriti jedan zivot mrakom prepipavanja, ispitivanja i preispitivanja...

Suprotstavila si tvrdu pragmaticnost, cvrsto stajanje na zemlji sa obe noge, krutost svesti, izmisljenu realnost cinjenja pravih stvari ma kako one pogresno zavrsile, jednom svetu u kome je Ljubav Bog, u kome nema neresivih stvari, u kome je vrednost jednog sna nemerljiva icim sto mozes dotaci...

Ne znam sta te je navelo na pomisao da mozes pobediti? Koju moc ima pragmaticnost nad jednim jedinim krpenim pajacem crvenog nosa?

Postoje stvari koje ne razumes, koje ne mozes razloziti, koje ne mozes objasniti rasclanjavanjem na sastavne delove i proucavanjem tih delova pod mikroskopom. Postoje stvari koje, jednostavno, postoje. Drhtave, nestalne, koje odlete na prvi nagovestaj pokusaja da ih uhvatis, i vracaju se sa tugom u ocima da ti pokazu, jos jedan put, da mozes samo da ih prihvatis...

Znam da deluju krhko, slabo, smesno u poredjenju sa silom koju nosis u sebi, koju nameces pretnjom lomljenja svega sto pokusa da se suprotstavi. Znam. Znam da izazivaju svojim smesnim prkosom i suludom hrabroscu da stanu na put i odbiju da se pomere. Znam. Ali pogledaj me i izdrzi taj vlastiti pogled bez zelje da pobegnes pred onim sa cime ne znas kako da izadjes na kraj... Onda ces shvatiti. Mozda i razumeti?

Znas li koliko duboko je zarivena ta divlja ruza, koliko su cvrste i savijene bodlje koje su urasle u moje meso? Ne mozes je iscupati. Mozes je povuci i sa njome privuci citavu mene, iskidanu i krvavu, ali i dalje cvrsto obraslu oko nje. Omnia mea mecum porto... I to je varka. Ne nosim ja taj divlji zbun, nego on nosi mene, lista, cveta, radja svoje crvene, opore plodove hraneci se mojom nutrinom, dajuci mi, zauzvrat, svet na dlanu...

Na toliko razdvajajucih nacina smo razliciti, i toliko bolno isti... Samo sto ono sto nas cini istima ustukne uvek pred onim drugim, spasavajuci nas za jos jedan trenutak u zelji da se odlozi. Moja potreba da ti se prilagodim i tvoja da ostanes neprilagodjena, moja zelja da ostanem slobodna u svom davanju, i tvoja da ne prihvatis ono sto ti se daje, moj poriv za zivljenjem neslamanja preko kolena, i tvoj poriv da slomis i unistis da bi nesto iz rusevina moglo da iznikne, novo, cisto i poznato tvoje...

Nece nas dotuci ono sto nas razdvaja, nece nam prici svojom razarajucom moci unistenja. Razbice nas ono sto nas spaja... Sposobnost da se izgori do kraja.

2007
By LeDeNa_
SvakiMarkoRadiNaopako

Hvala ti....Sad je 4:30 pa idem da legnem he

SvakiMarkoRadiNaopako

Slika
By LeDeNa_
Zelim ti sapnuti - dodji...
Zelim ti reci - ostani...
Zelim ti viknuti - budi...
Zelim ti pomisliti - moja...
Zelim ti osetiti - LJUBAV.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

http://www.youtube.com/watch?v=bfo1878wd60
By LeDeNa_
Ona je volela macke, Draga je volela pse.
Ona je imala macku,Draga je imala psa.
Ona je nasla macku, Draga je cuvala psa.
Ona je krenula za mackom, Draga je ostala sa psom.
Ona je trcala sretna, Draga je cekala uplakana.

Macka se mazila s njom, Pas ju je grizao.
Macka je ogrebla nju, Pas je lizao njene rane.
Macka je pobegla drugoj, Pas je ostao ispod nogu sklupcan.
Macke nema vise, Pas je jos uvek tu.

Ljubav je cudna igra psa i macke..

:glupan:
By LeDeNa_
Detelina

Juce sam pronasla detelinu s 4 lista. Kazu da to donosi srecu.
Juce sam pronasla detelinu s 4 lista. Dala sam je prijateljici. Neka i njoj donese srecu.
Sreca nam treba svima. Nekome u poslu, nekome u ljubavi, nekome u zivotu....
I meni treba sreca... ali pronasla sam detelinu s 4 lista, ne jednu, ne dve, ni tri, pronasla sam 4 deteline s 4 lista!
Koliko srece!!!
Jednu sam dala Tebi draga, Ti znas za sta ti treba...
Drugu sam dala Tebi draga, jer i Ti znas za sta Ti treba....
Trecu sam dala domacici koja mi je omogucila da kod nje pronadjem toliko srece....
Cetvrtu sam ostavila sebi.. neka se nadje... iako je zapravo najveca sreca deliti srecu.. I na tome vam hvala.
Juce sam pronasla detelinu s 4 lista.
Mora da sam jako sretna osoba...

2007
By LeDeNa_
Bila je priprema za Bozic te godine u Skoli. Kao i uvek ista imena su se ponavljala u svim "sekcijama". Vece profesora i ucenika odlucilo je te godine nadmasiti sve druge skole programom. Pozvane su bile sve velike face da se vidi raskos. Svi su radili kao crvi da bi Skola bila prikazana u najsjajnijem izdanju. Bilo je glume, recitacija, zbora, sve sto jedna vredna skola moze ponuditi, a za kraj je odluceno da bude jedna ljubavna. I to je bit Bozica, ljubav. Prilika je data ... Ona je svirala, ona je pevala. Imali su neku svoju pesmu, zgodnu, onako ucenicku. Nakon dugih, vise manje bolnih priprema, konacno je sve bilo spremno. Cak su i tete cistacice ocistile Skolu kao da joj je prvi dan rada. Gosti su zauzeli mesta, oni vazniji napred, oni manje vazni iza i program je poceo.
Uspesi su se redjali. Nije se znalo ko je bolji: da li zbor koji je nadmasio sebe ili glumci koji su naterali publiku na smeh do padanja sa stolica. cak i oni kojima je bila duznost doci istinski su uzivali.
Za to vreme cekalo se na par koji je trebao zatvoriti tako vaznu priredbu. No, njih nije bilo nigde. Mobilni su jos bili retkost, niko ih nije mogao naci, a gosti su cekali bas taj kraj.
Pozvali su JE dok je jos zadnja zrna prebirala u ruci. Uzela je gitaru i sjurila. Pozvali su i Nju. Sreli su se kratko u garderobi, pogledi su im se spojili, One su znale svoju Pesmu. Izasli su na malu pozornicu sa suprotnih strana. Ona je sela na stolicu, a Ona je stala onako malo iza Nje.. Svetla su se zagusila toliko da su Im se videli tek obrisi. Zasvirala je neku melodiju, a Ona je pustila glas i uskoro su pevali u duetu. Ovo je njihova Pesma:

Ne mogu ti dati sebe
previsoki su zidovi
koji nas dele,
prejaki su ljudi
sto nas imaju.

Za tebe Nebo molim,
to pesmom cu ti reci,
sebe u tebi vidim
dok trazis puteve,
razne ces ljude sresti,
pazi na sebe
jedino moje, najdraze...

I kad nas reci pregaze
i kad nas vreme odvede
putevima drugim od ovog sad,
ima cemo ovaj tren
za sve njih izgubljen
ovaj tren samo tvoj,
samo moj...

Jedina moja ljubavi,
dah moga daha,
ima li iceg gde nisi ti?

Kad su bili gotovi nije bilo aplauza predugo vremena. Gosti su krili svoje osecaje, zaboravili na aplauz. Valjda ih je pesma podsetila na neku svoju ljubav koju su spremili na dno dzepa.
Ona i Ona su iskoristili to vreme da se drze tren duze za ruke, da se pritisnu tren blize nego bi smeli. Zajedno su cuteli svoj tren ljubavi koja nikada nece postojati. Steta, tako mladi, a vec nesretni...
U srcima svojim zahvaljivali su najzaljubljenijem paru u Skoli sto se nisu pojavili jer su Oni dobili jedinstvenu priliku da se oproste, da se oproste sto se vole....

2006
By LeDeNa_
Jednoj Sreci....

Bila jednom jedna Zena. Ime joj je bila Sreca. Moja Sreca. U to kratko vreme sto mi je bilo dano da je upoznam darovala mi je vise srece nego ijedna pre ili poslije nje...Steta sto lepe stvari traju tako kratko.... Valjda tako mora biti...

Zelim joj reci nekoliko stvari. Jedna od njih je da sada znam da i osobe koje sebe nazivaju (necu reci) mogu pogresiti.I to jako. Pre u to nisam verovala i skupo sam platila svoju neveru. Mozda malo preskupo, jer ipak sam izgubila svoju Srecu. Zelim svoju Srecu nazad- ne pitam za cenu. Vec sama sramota s kojom pisem ove reci bolna je kazna za moje srce.

Znas, Sreco, nikada te nisam zaboravila. Bila si na drugom mestu u recima, ali na prvom u dusi. A tu si i ostala. U mojoj dusi koja te ljubomorno cuva i stiska svaki moment proveden s tobom. Gusi me to, Sreco moja, ali nema nazad, nema povratka, nema oprostaja za moje ruzne reci, nema oprostaja za moje grozno delo. Nema reci, nema, nema, nema niceg da mi barem nadu da. Kad bi barem suze mogle sprati sve ruzno sto si dobila od mene...Oprale bi one to vec odavno.

Ali, opet nema nista...

Znas li, Sreco moja, koliko puta te pogledam nasmesenu i sretnu na onim nekim izbledelim.... Svaki tvoj pokret urezan je poput oziljka u moju dusu, svaki tvoj osmeh melem je na tu ranu... Steta, Sreco, sto taj osmeh nije upucen meni.

Ali, opet nema nista...

Cesto mislim na tebe, sta radis, sa kime delis igru Zivota? Kazem meni, a znam da nisi moja, iako si nekad davno pripadala dusom i telom, pripadala srcem i umom, bas onako kako ja sada pripadam tebi (samo ti to nikada nisam rekla). Te su reci bile ipak previse za traziti od mene tada, nekada davno, kada sam bila sebi Vazna. Nazalost, sada kada ih zelim reci, nemam kome, nemam svoje srece da je delim s Tobom.

I, opet nema nista...

Kome govorim ovo, Sreco moja? Praznom ekranu? Belom zidu? Duhu? Izgleda sebi, samo sebi, Sreco , drugi me niko ne cuje.....

Sreco moja, smem li te tako zvati?? Moja nisi?

Kome sada srecu nosis, Sreco moja?

CUJES LI ME, SRECO MOJA? :(

2006
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Mislila sam da vise nikad necu naci Srecu svoju....Ali sve ipak ima kraj, oziljci ostaju ali..... JA IMAM SAD SRECU..... :) ....Tebi, takodje zelim Srecu:)

http://www.youtube.com/watch?v=wjYDynQFog8

Partibrejkers - Sunca Sin

Sve tvoje price znam
Stalno cujem tvoj glas
Pogledaj me dobro
Ja mogu uvek

Ja sam Sunca Sin
Ja cu ti dati sve
Al' nikad nemoj reci ne
Ja sam Sunca Sin

Ja imam puno srce
Ja uvek imam sve
Kad kazem dosta
Ja trazim jos.

Ja sam Sunca Sin
Ja cu ti dati sve
Al' nikad nemoj reci ne
Ja sam Sunca Sin
By LeDeNa_
Bori se protiv greha i priznaj ga.

Predaj se pravoj Istini umesto zadovoljstvu cula.

Ne pokoriti greh znaci ne videti ga.

Ustani u ime Boga i bori se protiv greha odmah, bez oklevanja. On to zeli u tebi,... ono sto ti ne zelis za sebe.

Svaka mala pobeda nad tvojim gresima i slabostima je mali korak za tebe ali veliki za Vasionu.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

GREH:

Kletva je univerzalna.

Greh nije oprez.

Greh je slabost i nedostatak svesnosti.

Sve je gresno.

Sve nas može unistiti.

Cuvaj svoju energiju jer greh dolazi kad tad onom ko ide putem ka njemu.

Instinkt nadjacava neznalice.

Vise treba da ucvrsti i poveze nize.

Veliki je greh nositi patnje svojih bliznjih.

Jedno od najmocnijih sredstava da se dodje do spoznaje je GREH.

Greh je ucenje paradoksa.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Predaj Slobodi energiju srca.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 55
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!