Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
koji bre decembar?
u decembru se ne igra tenis

:puzzle:
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa odličan joj je žreb za Majami.
Korisnikov avatar
By Marvin
Bože Ulixe pa o kome bih ja mogao da pričam :lol:

Jeleni.
Korisnikov avatar
By Sunce
Voleo bih mec Azarenka - Jankovic, ali da bude savrsen, praznik za oci. I da JJ pobedi. :njanjanja:
By Ulix
Originally posted by Sunce

Voleo bih mec Azarenka - Jankovic, ali da bude savrsen, praznik za oci. I da JJ pobedi. :njanjanja:
Recimo ovako: JJ pobedi 18:16 u taj brejku trećeg seta, spasi jedno osam meč lopti samo u tom taj brejku, a Azarenka slomi dva reketa, opljune sudiju bar jednom, malo vrišti zabave radi, i napravi pedesetak onih njenih divnih histeričnih vinera.

:ples:
Korisnikov avatar
By Sunce
A onda se na kraju zagrle i poljube. :love:

Azarenka i Jelena su mi par. Mlada nezasita aktivna i vaskrsla pasivna sa naznakama aktivne. U Stutgartu 2008. je Azarenka bila u Jeleninom taboru, pricala sa Jeleninom mamom.

A ljubomorna Sarapova je, misleci na Azarenku, pitala sudiju: "Da li je njeno prezime Jankovic?"

Slika
By Ulix
Originally posted by Sunce

A ljubomorna Sarapova je, misleci na Azarenku, pitala sudiju: "Da li je njeno prezime Jankovic?"
Sećam se toga. Šarapova ume da bude odvratna ponekad. :gubitnik:
Korisnikov avatar
By Sunce
06. mart 2010. 11:33 > 19:55
Teniski klub Crvena zvezda i IMG Bolitijeri akademija potpisali su ugovor o kooperaciji i tehničkoj saradnji.

Teniski klub Crvena zvezda potpisao je ugovor o saradnji sa poznatom akademijom Nika Bolitijerija koja će beogradskom timu pomoći na stručnom planu, a talentovanim igračima iz Srbije olakšati boravak u SAD.

"Rado ćemo svoja znanja i iskustva podeliti sa Crvenom zvezdom i srpskim teniserima", naveo je poznati teniski stručnjak u poruci koja je podeljena novinarima u Beogradu.

Akademija u kojoj danas treniraju Tomi Has, Maks Mirnji, Radek Štjepanek, Marija Šarapova i Nikol Vajdisova između ostalog će obučavati Zvezdine trenere i nadzirati njene takmičare.

"Veća grupa tenisera, starih od 12 godina pa naviše, na Floridu bi trebalo da otputuje najkasnije na jesen, a možda i na proleće", kazao je direktor Zvezde Slobodan Vojinović i dodao da taj klub neće sve privilegije zadržati za sebe, već da će iste koristiti i drugi igrači iz Srbije.

Kordinator projekta Dušan Janićijević potpisivanje ugovora nazvao je istorijskim momentom za Crvenu zvezdu.

"A što je toliko dobro za Zvezdu ne može da ne koristi i srpskom tenisu uopšteno", kazao je Janićijević.

Predstavnik Aj-Em-Dži (IMG) Bolitijeri teniske akademije Zlatko Milačić podsetio je da brojni mladi srpski teniseri često zbog turnira borave u SAD, gde će sada imati značajne privilegije i olakšice.

"Ugovor je potpisan na godinu dana, ali smo veliki optimisti da će saradnja biti duža", dodao je Milačić.

(Beta, MONDO)
By Ulix
Čitao sam danas. I bolje što ne igra, to mi pokazuje da je u njoj ipak ostalo malo zdravog razuma.
Korisnikov avatar
By Marvin
Meni samo nije jasno zašto, pobogu zašto, ne počne da igra international turnire!?!?

Sve ostalo po strani, ali taj deo mi nikako nije jasan.

Još sad kad je ispod 50, na svakom većem turniru će top 10 igračica da je čeka u prvom kolu, najdalje drugom kolu...
By Ulix
Valjda će je novi trener usmeriti u tom pravcu. Da sam na njenom mestu, ja bih se podžejdžejio i igrao neki slabiji turnir svake druge nedelje, čak bih preskakao velike turnire.
Korisnikov avatar
By Oziris
Meni samo nije jasno KAKO, pobogu KAKO ne pocne da uvidja da to sto radi, sta god da radi, ocigledno NE DAJE rezultate!?!?

Sve ostalo po strani, ali taj deo mi nikako nije jasan.

Jos sad kad je ispod 50, to bi trebalo da joj bude odlican pokazatelj da NIKAKO ne stimaju njeni treninzi, nacini rada, da NIKAKO ne valja sta god da joj predlazu i insistiraju na tome.
By Ulix
Pa rekla je u jednom intervjuu, bilo je to pre IW-a, da se već dugo nalazi u poziciji da što više pokušava da promeni to manje željenih rezultata postiže, tako da u stvari verovatno i ne zna kako da izađe iz tog vrzinog kola u koji se uvukla.

Meni se i dalje čini da njoj nije potreban novi trener, jer je i sa Svenom dobro radila (onaj režim joj je ipak doneo i prvo mesto i GS titulu), već da joj je potreban psiholog, neki dobar savetnik. I pored toga - uspeh na turnirima, pa makar to bili i najslabiji zamislivi turniri, samo neka nešto osvoji. :psiholog:
Korisnikov avatar
By Oziris
Ja samo ne znam odakle cela ta ideja o promeni servisa, o promeni nacina igre, o promeni svega? I sigurna sam da si u pravu da, buduci da vec godinu i po dana zna samo za poraze, joj treba psiholog i terapija da se malo pribere, ondaK - trebaju joj ITF turniri da odigra koje finale i uzme koju titulu da vrati samopouzdanje...

P.S. Ne znam da li neko prati prenos meca Federer - Serra? Koji kreten komentarise mec??? Po njemu, "Serra "razbija" a Federer se "snalazi" i uglavnom je "nemocan" pred Serrinom maestralnom igrom, onda OBA tenisera menjaju strane (ne znam kako je zamislio da SAMO JEDAN to uradi, a da igraju na terenu)"... Mislim, katastrofa! Komentatori su nam :awesome:
By Ulix
Posebno mi nije jasna promena načina serviranja, onaj servis joj je pored forhenda bio najjače oružje. Don't fix it if it ain't broken! :lood:

Ja trenutno gledam reprizu na ES-u Kuznjecova vs Prasoli. Bože sačuvaj, nikad da prestanem da se zgražavam koliko ružan tenis igra to svinjče. :hekla:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Oziris

P.S. Ne znam da li neko prati prenos meca Federer - Serra? Koji kreten komentarise mec??? Po njemu, "Serra "razbija" a Federer se "snalazi" i uglavnom je "nemocan" pred Serrinom maestralnom igrom, onda OBA tenisera menjaju strane (ne znam kako je zamislio da SAMO JEDAN to uradi, a da igraju na terenu)"... Mislim, katastrofa! Komentatori su nam :awesome:

hahahaaa :smeh:

:blenta:
By Ulix
Imam napad ljubavi prema Venus Vilijams danas.

''
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Ja sam oduvek gotivio Venus, bez racionalnog objasnjenja. :shmi:

Ona mi je uvek "tihi" favorit, kad ispadne Jeca ili... :D
By Ulix
Ja znam zašto je volim - em je jako lepa, em ima divan servis i imam osećaj da koristi isti pokret i kad udara bekhend i kad čisti metlom kuhinju.

Slika
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Ahahhahahh :lol:

Komparacija sa metlom po kuhinji je urnebesna, mada nisam siguran da li bi ona volela da cuje. :lol:

Da, svidja mi se i kako izgleda. :)
By Ulix
Ne verujem da bi joj smetalo, ona kao Jehovina svedokinja, kršćanka, sigurno u svojoj skrušenosti obavlja i te kućevne poslove.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Ipak joj ne bih unosio konfuziju pred finale Majamija, pa da boz' me oprosti odigra 1. set metlom, pre nego sto shvati. :qqlele:
By Ulix
Metlom može da počisti Bartoli sa terena, pravo u neko smetlište. :lol:
  • 1
  • 286
  • 287
  • 288
  • 289
  • 290
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!