Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

U Zagrebu osnovan Savez Jugoslavena

Slika

ZAGREB - U Zagrebu je 21. ožujka održan osnivački skup Saveza Jugoslavena na inicijativu članova koordinacijskog tijela Udruženja Naša Jugoslavija . Iz Saveza poručuju kako im je cilj provođenje aktivnosti kojima će se omogućiti da se nacionalnost Jugoslaven uvrsti u red službeno priznatih nacija u svim zemljama nastalim na području nekadašnje SFRJ.

Naime, tvrde da kao Jugoslaveni imaju pravo na očuvanje identiteta, povijesne, umjetničke, jezične i književne baštine.

Navode kako je riječ o temama koje su niz godina u javnosti negativno predstavljane ili su postale tabu teme.

Dodaju da je neophodno raditi na nadilaženju nacionalnih podjela, na približavanju ratom zavađenih naroda te na stvaranju prijateljskih odnosa.

- Govor nacionalističke mržnje mora biti zamijenjen jezikom ljubavi i pomirenja. Posebnu pažnju pri tom treba posvetiti otvorenim razmjenama mišljenja o uzrocima nedavnih ratnih sukoba, a s ciljem njihove sveobuhvatne analize što će dovesti do nadilaženja nesporazuma i uspostavljanje pomirenja - kaže se u priopćenju.

Zadatak Saveza je objedinjavanje svih Jugoslavena bez obzira na njihovo vjersko, političko, spolno ili bilo koje drugo opredjeljenje.

Jugoslaveni se zalažu za međusobno razumijevanje, toleranciju i poštovanje osnovnih ljudskih prava na slobodu, javno izjašnjavanje i opredjeljenje - stoji u priopćenju.
Korisnikov avatar
By Mars
Neki web site? Neka on line pristupnica?

Jedva čekam okupljanja i žurke!!

:dance:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Mars

Neki web site? Neka on line pristupnica?

Jedva čekam okupljanja i žurke!!

:dance:
Ostalo mi na mailu na poslu. Valjda ću se sjetiti da postavim link sljedeći tjedan :D
Korisnikov avatar
By Mars
Ih.

A bilo bi cool imati neki mali članski broj.

Aj nema veze, baci kad možeš.

:pionir:
Korisnikov avatar
By Stripi
Nisam vidio na siteu da se bilo gdje možeš učlaniti, možda je to u nekoj drugoj fazi. U svakom slučaju - učlanjujem se :D
Korisnikov avatar
By Vel boy
imam reci ono isto shto i rekoh na Gay.hr:
Puna podrshka, samo ono shto mislim da je depase i kontraproduktivno tamo je daljnje isticanje crvene zvezde petokrake. da me se krivo ne shvati, svaka chast crvenoj zvezdi petokraci, i sam sam levichar (dobro, centar-levichar) mada ne i komunista, ali taj znak je znak odredjenog vremena u kom je bilo i dogmatskog komunizma, previshe je ideoloshki impregnirano itd. to moze otudjiti i one Jugoslovene koji se dakle osecaju Jugoslovenima -ali, savremenog evropskog tipa dakle- Evro(jugo)slovenima (taj sam sto-posto! :D ) . stoga, umesto crvene zvezde petokrake trebalo bi imati samo jugoslovensku trobojku.

i da ponovim da mi je veoma drago shto ima izgleda da ce i Jugosloveni biti priznati kao jednakopravna nacionalna manjina u Hrvatskoj. :)
Korisnikov avatar
By deran
ti si jesi,samo nisi,malo možda ipak jesi,ALI IPAK potpuno nisi,i treba paziti na one koje jesu i koje MOŽDA jesu,ALI IPAK nisu... :teletabisi:

i čuj,jugosloveni bez petokrake...:srbin:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ohohohoho.
Upadam odma` !
S pristupnicom, ili bez nje.
:crveni:
Korisnikov avatar
By *deni*
Mars, sad sam svršio.
Jeste da to može svako naći na jutjubu, ali kad ti postaviš, drkneš pravo u G tačku.
:drkanje:
Korisnikov avatar
By 2kune
bože, pa dokle će ta ustaška praksa u današnjoj Hrvatskoj? :isus:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by *deni*

Mars, sad sam svršio.
Jeste da to može svako naći na jutjubu, ali kad ti postaviš, drkneš pravo u G tačku.
:drkanje:
:lol:

Dražesno rečeno!
Korisnikov avatar
By *deni*
A nadam se da ćemo Stripirella i ja ići da šizimo na Nedinom koncertu na Spensu.
Čim javi da stiže, vadim karte !
:cheer:
Korisnikov avatar
By Mars
Blago vama!

Ovu dole numeru možemo da spremimo i za YU skup. Mislim da je primerena...

''
By mythe
klub 'Jugoslovena' - ajme ljudi, pa to je davna proslost, tko normalan se jos bavi time???
Korisnikov avatar
By *deni*
Obožavam njenu tragiku u glasu i nastupu.
Fantastična je...
'':vogue:
Korisnikov avatar
By Mars

Dolazi onda !
Ama ja mislio 'idemo na Nedu' u smislu - prelazimo na nju, ovde...nećemo više Brenu nego nju...kao legendu YU prostora...

Nesporazum. Tužan nesporazum.

:(
Korisnikov avatar
By *deni*
:B
A još kad bi Ljupka Domotrovska bila gošća !
Uh !
Pet buketa cveća bih poneo. :cvece:
Ali avaj, Neda na koncert dovodi Vladu Kalembera.
Dobar je i on, ali Ljupka bi bila pravi hit za vojvođansku publiku.
:yes:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Mars

Dolazi onda !
Ama ja mislio 'idemo na Nedu' u smislu - prelazimo na nju, ovde...nećemo više Brenu nego nju...kao legendu YU prostora...

Nesporazum. Tužan nesporazum.

:(
Šta fali ? I tuga je za ljude.
Taman Ljupku da pustimo i predložimo za sledeći koncert na Spensu..
:zen:
''
:zen:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!