Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
I vredi 200.000 funti...to je jos vise u ojrima :lol: jer se nalazi u centru Londona.
Dobro, pise da covek koristi stan samo da bi prespavao u njemu jer radi u centru pa da se ne bi vozikao kroz gradsku guzvu svaki dan na posao i sa posla.
Korisnikov avatar
By IriS
pa to je kao neke sobe u studentskom domu, plus u domu žive dvoje (ili više) ljudi na tom prostoru. big deal.
živ se čovek na sve navikne, ako hoće i ako mu je to potrebno. :cigareta:
Korisnikov avatar
By maka
ima to i u Srbiji,samo u njemu zivi jedno 12 Roma.
Korisnikov avatar
By Rei
Meni se svidja, zapravo.
Korisnikov avatar
By Tungi
Jos me vise stislo sad u prsima:kesa:
Korisnikov avatar
By Sunce
Gledao sam emisiju o nekom nasem mladom glumcu koji je uspeo u Parizu. On je rekao da je njegov prijatelj ziveo u stanu od 3 metra kvadratna, a mesecno ga je kostao 300 eura. Jedina prednost je ta sto je tavanica visoka, tako da je covek spavao gore...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Tek na maloj kvadraturi dolazi do izražaja ljudska inventivnost i sposobnost prilagođavanja odnosno preživljavanja.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ja bih ovo stavio na tockove, vezao za automobil i izumeo prikolicu :awesome: I onda zivis gde hoces :D To je definitivno na mojoj to-do-in-life listi
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Sunce

Gledao sam emisiju o nekom nasem mladom glumcu koji je uspeo u Parizu. On je rekao da je njegov prijatelj ziveo u stanu od 3 metra kvadratna, a mesecno ga je kostao 300 eura. Jedina prednost je ta sto je tavanica visoka, tako da je covek spavao gore...
Gledao i ja.

Nije ono loše. Naročito za kraći period i naročito ako kad izađeš na ulicu a ono tamo New York, Paris i sl.

Volim ja te malecne prostore, prikolice, kabine.

Opet kažem - na kraće, inače mi i u velikom prostoru preko dana treba da menjam i budem u raznim uglovima, položajima u okviru životnog prostora...

Bilo je u Kući Stil, u dvakom broju...rešenja za male prostore...10, 12, 15m2. Skučeno ali kompaktno i bez vidljivih kompromisa - sve je tamo.

Al opet daleko od mog ideala...
Korisnikov avatar
By 2kune
gnjah... vidi se da nemate iskustva s brodskim kabinama... :lepeza:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja imam iskustva sa brodskim kabinama, samo što su one bile prilično veće od onog stana gore...

Meni najbolje one male, ispod pramca...pa se zavučeš unutra sa dragim bićem a odozgo dobuje kiša.
By Kragi
kako jednom davno rece Mies van der Rohe 'Less is more' :)
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Zamislio sam sebe negde tamo, u ovom stanchicu, i isprva mi se jako dopala ideja, za privremeno naravno. :)

Medjutim, kad sam poceo da razmisljam a gde bi' garderobu, diskove, knjige, i kojekakve gluposti smestio, ozbiljno sam se zabrinuo... :lol:

Nije to za mene, ipak. Maaalo vishe prostora, molitju lepo. :D
Korisnikov avatar
By Galadriel
meni se ovaj stan cini veci od sest kvadrata, osim ako krevet tj. kauch u kome se spava nije sirok pola metra.

u svakom slucaju gledajuci ovo pade mi nesto jako dobro na pamet :eureka:
i veoma izvodljivo :zavera:
Korisnikov avatar
By m..
meni je hit sto ima 'ugaonu garnituru' :lol:

inace japanci umeju da zive u 9m2, najopustenije, s tim da imaju zajednicki wc, a za kupanje idu u javno kupatilo, jbg puno ljudi na malom prostoru, a cene astronomske.

ovde je standard bar 15 m2 po osobi, pa gledaj.

ja bih mogla u 20 kvadrata, al da storidzujem neke stvari kod keve. mada ne bih odbila da mi neko pokloni taj stan. sobu te velicine u londonu rentas za minimum 80 funti nedeljno, i to ima da putujes 30 minuta do centra.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!