Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By nsBeckie
Trenutno sam sva u nekom periodu citanja human rights/civil rights/animal rights quotes, tako da evo nekih koji mi se svidjaju

I hold it to be the inalienable right of anybody to go to hell in his own way. ~Robert Frost

I am the inferior of any man whose rights I trample underfoot. ~Horace Greeley

When a man wants to murder a tiger he calls it sport; when the tiger wants to murder him he calls it ferocity. ~George Bernard Shaw

The animal shall not be measured by man. In a world older and more complete than ours, they move finished and complete, gifted with extension of the senses we have lost or never attained, living by voices we shall never hear. They are not brethren; they are not underlings; they are other nations, caught with ourselves in the net of life and time, fellow prisoners of the splendor and travail of the earth. ~Henry Beston, The Outermost House, 1928

The practice of taking an eye for an eye results in a world full of blind people. ~Ghandi

Never be bullied into silence. Never allow yourself to be made a victim. Accept no one's definition of your life; define yourself. ~Harvey Fierstein

We discovered that peace at any price is no peace at all. We discovered that life at any price has no value whatever; that life is nothing without the privileges, the prides, the rights, the joys which make it worth living, and also worth giving. And we also discovered that there is something more hideous, more atrocious than war or than death; and that is to live in fear. ~Eve Curie

A right is not what someone gives you; it's what no one can take from you. ~ Ramsey Clark

"No one can make you feel inferior without your consent."
"When will our consciences grow so tender that we will act to prevent human misery rather than avenge it?"
"The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams." ~ Eleanor Roosevelt

A good motivation is what is needed: compassion without dogmatism, without complicated philosophy; just understanding that others are human brothers and sisters, and respecting their human rights and dignities. That we humans can help each other is one of our unique human capacities. ~ Dalai Lama
Korisnikov avatar
By bu
1.i'm not always right,but i'm never wrong
2.Volite nekog i neka neko voli vas..hahaha :D ..
Korisnikov avatar
By unic0rn
"Cute butts and men they're attached to" -- Married w/ children

:smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Fantasy
"zivot je tezak onoliko koliko mu mi to dopustimo....."
Korisnikov avatar
By sofia
"Cuti,ili neka tvoje reci budu mudrije od tvog cutanja."

"Ako si se uputio prema cilju i putem poceo zastajkivati da kamenjem gadjas svakog psa koji laje na tebe,nikada neces stici na cilj."

"Kritikovati,to znaci dokazati autoru da ne radi onako kako bih ja radio,kada bih umeo."

Nista mi nije milije od istine.

Sve sto je ljudsko nije mi strano.
Korisnikov avatar
By Tungi
Povremene setnje kroz dusevne bolnice pokazuju da vera ne vredi nista.
Friedrich Nietzsche

Dobar pisac poseduje ne samo svoj duh,vec i duh svojih prijatelja.
Friedrich Nietzsche
Korisnikov avatar
By mrgud
kada budem htela da cujem tvoje misljenje, dacu ti ga
By LeDeNa_
"Nista nije beznadeznije od planiranja svoje radosti" Dr.Jonnson

"Istinske boli preziru utehu reci" Manzoni

"Ne prepiri se sa budalom_-ljudi mozda nece uociti razliku" Arthur Bloch
Korisnikov avatar
By sofia
"Istina je vrsta zablude bez koje ne bi mogla živeti jedna određena vrsta živih bića".

Fridrih :)
Korisnikov avatar
By sofia
"Ko ima zašto zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim kako."
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Mars

Ima i drugih svijetova osim ovog. Nije ovo sav svijet... I nije zauvijek.
(Prokleta Avlija)
Originally posted by Mars

1. Sve Drine na svetu su krive. 2. Nijednu nije moguće ispraviti. 3. Nikada ne smemo da prestanemo da ih ispravljamo (autorova posveta)

Kada bi ljudi znali koliki je teret meni bilo živeti, lakše bi mi oprostili svo zlo koje sam učinio, svo dobro koje sam mogao učiniti, i još bi im ostalo osećanja da me požale(Znakovi Pored Puta)

Ne mogu da se oporavim, dobri čoveče. Jer ja nisam bolestan. Ja sam ono što jesam, a čovek ne može da se oporavi od onog što jeste(Prokleta Avlija)

Ne, ne, ne...Ti si dobar čovek, moj dragi prijatelju, i ti misliš da su i svi drugi dobri... (P.A.)
Korisnikov avatar
By sofia
"Najtiše reči donose buru. Misli koje dolaze nečujna koraka upravljaju svetom."
By Electra
"kakve su ti misli, takav ti je život" :mini:
Korisnikov avatar
By Mars
Moj bre. Reakcija na onaj iznad.
Korisnikov avatar
By Mars
Oće to da bude zarazno u prisustvu mnogo sunca, depiliranih tela, izbeljenih zuba i sl.

:D
By Guion Nerville
"Oprostite životu i svetu što nisu savršeni" Duško Radović
Eh :sigh:
By LeDeNa_
Kahlil Gibran - Duhovne izreke

Slušaj ženu dok te gleda, a ne kada ti govori.

Šta da kažem čoveku koji me šamara dok ga ja ljubim u lice i koji ljubi moja stopala dok ga ja šamaram?

Kako je težak život onoga koji traži ljubav a prima strast!

Da bi bio bliže Bogu, budi bliže ljudima.

Neka svilena lica postavljena su grubom tkaninom.

Neki traže zadovoljstvo u bolu, a neki se čiste samo blatom.

Ne trebamo zaboraviti da još ima onih koji žive u pećinama; pećine su naša srca.

Najviši stepen duše je poslušati čak i ono čemu se um protivi. A najniži stepen uma je protiviti se onome čemu se duša pokorava.

Težak je život onoga koji želi smrt, a živi radi onih koje voli.

Verujete li da možete shvatiti suštinu raspitujući se o cilju? Možete li reći kakav je ukus vina gledajući na krčag?

Među ljudima ima ubica koji još nisu prolili krv, lopova koji ništa nisu ukrali i lažova koji su do sada govorili istinu.

Ne napreduješ poboljšanjem onoga što si uradio, već dostizanjem onoga što nisi.

Kada sam posejao svoj bol na polje strpljenja, on je proizveo plod sreće.
Korisnikov avatar
By castor
Put do pakla je poplocan najboljim namerama.
By LeDeNa_
Originally posted by nsBeckie

@Ledena - super citati
Hvala... :)

Henry David Thoreau...americki filozof, pisac i naturalista. Mada je diplomirao na Harvardu, najveci deo zivota proveo je u prirodi.

Najpoznatija dela "Valden" (gde pise o zivotu kraj valdenskog jezera), Gradjanska neposlusnost i Zivot bez principa.
:::::::::::::::::

Jedna misao, koja mi je zaista zapala za oko... "Na svakih hiljadu ljudi koji seku lisce zla, ima jedan koji se bavi korenom zla."
Korisnikov avatar
By Mariška
"Don’t allow your wounds to turn you into a person you are not."
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 26
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!