Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Moje mače kad joj zavrtim prstom oko glave legne i okrene se oko svoje ose iliti zna rollover :D

zna i fetch, to je naučila sa lešnikom :pas: i toga voli bas dugo da se igra da mi dojadi

kao da imam psa a ne mačku :D

šta vaše ljubimče zna?

p.s. ima 6 meseci i nikako da počne da se odaziva na svoje ime. :novine: kontam da nikad ni neće naučiti :cupakosu:
By Hans
Mog macka sam na vreme naucio da obavlja fiziološke potrebe na mestu predvidjenom za to, a to je pesak. Znao bi da ceka pred kutijom ako bi se pesak osetio nakon nekog vremena ili mi ne stignemo da mu promenimo u željenom trenutku... :maca:
Pas, koji je na selu, zna da da šapu, da sedne, ustane...e sad, retko sam tamo da bih mogao da radim sa njim, a već je i mator poprilično... :pas:
Korisnikov avatar
By m..
ume da donosi lopticu, ume da me poljubi, ume da ide za mnom kad joj trazim i stoshta jos. relativno je poslusna (i vise nego sto bi se od macke ocekivalo), razume 20-tak razlicitih reci i komandi (ukljucujuci 'ne rovariti po djubretu' i ' ne cupati tepih' i 'sram te bilo').

ovaj od zene dodje i dodirne njuskom prst kad mu kazem 'nos' (dobro, nekad ga njusne, nekad lizne, nekad gricne), i razume 'gde je' i 'gde sam' i ponekad hoce da ide za mnom, al ne tako cesto kao ova moja. jos nije naucio da ne treba da nas grize i grebe (akl jebiga on je tek ustrojeni alfa muzjak, pa ce to sporije ici).
Korisnikov avatar
By Blady
Moja macka se odaziva na svoje ime....
Kada kazem dodji, dodje... prica.... svaki put skoro da izgovori sta joj treba...
Zna da ne sme da grize, kada joj kazem ne grizi...
Ma nema sta ne zna... skoro sve zna za macku koja ima ljudske osobine i ponosna sam sto je imam
:love: moju sijamku..
Korisnikov avatar
By Lepa Lezbejka
pitanje je sta je ona naucila mene, a ne ja nju. vise sam ja njen kucni ljubimac, nego ona moj. Najpre nahranim nju, pa sebe.
Ona je dama, dostojanstvena je, nadmena, u stavu sfinge. Voli da se igra, ali ne voli da se uzima u ruke. Kad cuje zvono interfona, zna da sam donela hranu i umiljava mi se, dobro to je klasika...
Inace, razume srpski provereno, samo sto ga i ona ne progovori.
..
Naucila sam je, tj zamolila je vise da kad joj kazem: Carapice, izadji ili nemoj da se grebes, nisam raspolozena, da smesta prestane.
Takodje, ako joj pripretim prstom, zna da sam tad veoma ljuta na nju.
Ona nije macka. Ona je najdivnija osoba koju poznajem i moj prijatelj.
..
ljubimo se, igramo se, divlja je, mazna, kompletna licnost, kazem vam. zna kada sam tuzna, kada sam sretna, miluje me sapom po ruci i gleda me pravo u oci ako sam tuzna, a te oci su tako duboke, ispunjene razumevanjem i lubavlju.
..
kad vidi da mi nije potrebna, to je najnadmenije stvorenje koje postoji. uh, mogla bih o njoj do sutra.
..
i da. jede cokoladu. obozava je. sreca da je ja ne jedem uopste, pa retko ima to zadovoljstvo, jer sam cula da nije zdravo da jede previse.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
well, moj Vucko je naucio mene nekim stvarima:D

a ja njega da zna da ne smije da radi to sto radi u datom trenutku ako cuje moje strogo NE! (ako mu je to nesto suvise zanimljivo moram ponoviti jos jednom:D a i tad ne odstupi ponekad nego se zakuca na mjestu i ceka da skrenem pogled:P)
Kad mu kazem dodji da se ljubimo i cmoknem par puta dodje i priblizi njusku da mu je ljubnem
Naucio je da su ormar i sto zabranjene zone (u ovo bas i nisam polagao mnogo nade)
Naravno da zna gdje treba da obavlja nuzdu - to radi vani (ima svoj ulaz kroz prozor od kupatila) osim ako ga bas pritjera tokom noci kad zatvorim vrata od sobe zbog hladnoce, u tom slucaju ima svoj pijesak (s obzirom na to koliko nam isti traje, sad mogu da mu priustim onaj kupovni, dok sam mu ranije stavljao neki sa gomile ispred kuce:P)
Naucio je i da je ujedanje big nono, tako da sad jedva ponekad treba da mu podviknem kad se narogusi na nekog ko mu nije simpa.

i tako...

ako Birthday girl udje na temu, da je podsjetim da mi jos nije javila njegov rodjendan. Ako prodje prije nego mi dojavi, doci cu u bg i skalpovati je.

i tako.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
moje ribice su evoluirale u rekordnom roku razvivši pluća od dela škrga.
Korisnikov avatar
By Vespertine
Uspeo da nauchim moju divlju crnogorsku panteru da se ljubi sa mnom i Ivanazuhom...:catwoman:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Moj pas zna da se pozdravi.
Zna kad kazem levu, daje levu sapu, a kad kazem desnu, daje desnu. :sweet:
Kapija moze da bude otvorena, ne sme da izadje dok mu ne kazem da moze. :D
Kad kazem kuca, ide u kucicu njegovu. :love:
Prepametan je. :love:
Korisnikov avatar
By sofia
Ume da sedi sa podignutim prednjim sapicama,propinje se na zadnje noge i hoda,pa podseca na medvedica...nosi svoje igrackice u ustima...sedi pored ringle i greje se,nakon sto skuvam kafu...kada spremam klopu kaze `daj i meni malo toga!`
Gledala je zapanjeno umetnicko klizanje,ne trepnuvsi.
Voajerise kad se kupam.
Kad sam za kompom sedi mi na ramenu.
Uvece mi izmasira ledja.

Skroz je samouka,ali morala sam se pohvaliti :D
Korisnikov avatar
By Galadriel
:wow:

moje mache zna da otpeva gaudeamus igitur

unazad

isto samouka :D :peva:
By LeDeNa_
Macku da prica i da brani a ja da joj bacam loptu....Pije iz cesme....Ma pas je sto posto
Korisnikov avatar
By Galadriel
takodje je samouka da svako jutro u 6 skochi na mene i hoce da se mazi. :zvezdice:

a ucila sam je da ne sme na krevet :oklagija:
By deka
Moje devojcice samouke,naucile da je najbolji moguci polozaj kada sedim za racunarom da se "nacrtaju" ispred monitora i love kursor ;-)
Takodje cim otvorim oci nakon sna,jedna sa jedne,druga sa druge strane ocekuju svoju jutarnju turu mazenja,plasim se ako budem nabavio i trecu macu,bice frke...
Kada im promenim papir u posudama za PU-PI,pod obavezno istog momemnta moraju da ga pokvase ;-)
Mama maca je mrgud,sovuljagica kada kazem NOS pridje i prisloni ga na moj pruzeni prst,beba je malo "sporija" ali je zato umiljata do bola..
Bebina omiljena zabava dok je bila jelka okicena je bila da se uzvere uz istu i legene i dremucka a njoj...Postovacu fotku u odgovarajucem delu foruma..
Beba obozava vodu,da je posmatra,pljuska sapama po njoj,u stanju da sedi i blene u ves masinu u toku rada,da uskoci u sudoperu kada perem sudje,daska na WC solji mora da je spustena jer sam je jednom prilikom jedva uhvatio da ne upadne u istu ..Vodena macka-cudo ;-)
By deka
BTW beba se zove Alba ali zbog njene fascinacije vodom tepam joj Zaba :-)
Korisnikov avatar
By mirth
Jedino sto je moja macka naucila jeste da se najsrcanije na svetu bori za svoja prava i dresira svoje vlasnike.

Jako je lepo naucila da trazi, i to 1001 stvar, a onako najbandoglavije - dere se i lupa te sapom sve dok joj ne udovoljis. Jedna od tih stvari je npr. da neko mora da joj pravi drustvo dok jede. :doh:

A da! Naucila je i da se svadja kad nesto pokusas da joj zabranis ili uskratis. Nateze se s tobom kao najgora nadzak baba, frkce i bije se.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by mirth

Jedino sto je moja macka naucila jeste da se najsrcanije na svetu bori za svoja prava i dresira svoje vlasnike.

Jako je lepo naucila da trazi, i to 1001 stvar, a onako najbandoglavije - dere se i lupa te sapom sve dok joj ne udovoljis. Jedna od tih stvari je npr. da neko mora da joj pravi drustvo dok jede. :doh:

A da! Naucila je i da se svadja kad nesto pokusas da joj zabranis ili uskratis. Nateze se s tobom kao najgora nadzak baba, frkce i bije se.

:smeh:

Ali, ovo: "neko mora da joj pravi drustvo dok jede"... :smeh:

:maca: :sweet:
Korisnikov avatar
By KiWi
moj mačor ume da sere pored kaktusa a da se ne nabode ... a posle kad moja keva viče na njega kako ne treba da sere tu, ume da okrene glavu i pravi se da se ne obraća njemu :D
Korisnikov avatar
By 2kune
da mi se miče s puta kad je južina... :freddy:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
i maca i kuca razumeju vrlo dobro NE :) maca radi sta hoce, a kuca zna da sedne, da jednu pa drugu shapu, da legne, da dodje, da ide na mesto, da grli i da ljubi :) pametna mamina deca :)
Korisnikov avatar
By Azdaja
moja ljubav zna da leti, a pas je :awesome: :D :love:
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Moja ljubav zna da leti, a ptica je. :awesome:

Tvrdoglav je do bola i nista nece da uci. :hvala:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Naučio sam moju mačku da njena uvek bude poslednja.
Dakle ako je iznerviram, ona mene mora da ugrize ili ogrebe poslednja.

Naučio sam je da se penje na trpezarijski sto kad god ja nešto jedem i da mi pravi društvo.

Naučio sam je da mi zauzme više od pola kreveta (veličine bračnog) kad noću spavamo.

Naučio sam je da mi se penje na radni sto i drema pored kompa čak iako mi sto nije nešto veliki... pa moram da pomeram laptop i miš kako bi se ona uguzila!

Naučio sam je da obara svaku stvar sa stola na pod, koja joj se učini pogodnom za igru.

Naučio sam je da se penje gde hoće i kad hoće.
Tako npr. traži od mene da joj otvorim orman i popnem je na vrh... penje se na sušilicu za veš... penje se na prilično visok frižider... penje se na lavabo kada se ujutru brijem...

Naučio sam je da bude razmažena, da ne želi da jede 2 puta u par dana iste granule ili preliv...

Naučio sam je da izlazi u hodnik ispred stana i da jurca po njemu i izaziva da se igramo.

Naučio sam je da izlazi na terasu i jurca po njoj i izaziva da se igramo.

Naučio sam je da jurca po stanu kad god joj je do igre.

Setiću se još stvari...
Korisnikov avatar
By coka
ja nju nista, a ona mene puno toga :balerina:
Korisnikov avatar
By dharmox
Moj mačor zna da mu je ime Juanma Baho Ulloa i odaziva se nanj. :maca:
Korisnikov avatar
By Mars
:(

prerano mi je da pričam o tome
Korisnikov avatar
By Torry
nista :D

osim da mi dosadjuje kad jedem :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!