Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Zwezdica
Kakva su stoka roditelji, samo zato sto su nas stvorili u trenucima besumuchnog jebanja i dahtanja misle da imaju pravo na nas zivot!![]()
Originally posted by StrixPa to. Ja bih mu rekla da je to veoma pederski sa njegove strane, ali ko zna sta bi onda bilo...
A emotivna ucena mi je malo![]()
Originally posted by PopeyeI ti misliš da će besomučnim vikanjem, tj. nadvikivanjem, uspeti da uspostave bilo kakav odnos?
A cuj, ima dvije glavne opcije:
a) da odjebe oca
b) da ne odjebe oca
Ako izabere pod b, to znači da s njime mora uspostaviti odnos koji je nece opterecivati. Sto znaci da on treba promijeniti svoje trenutno ponasanje.
Originally posted by UlixTo.
Možda bi trebalo razumeti samo to da roditelj to zaista verovatno ne misli, iako tako nešto može da kaže.
(Nemam vremena da pišem esej sad, svratiću kasnije.)
Originally posted by Ulixworked for me and my mom.
I ti misliš da će besmučnim vikanjem, tj. nadvikivanjem, uspeti da uspostave bilo kakav odnos?![]()
Originally posted by UlixJa sam njegovo dete i ja znam da on mene bezgranicno voli.
...i - u stvari, meni se čini da je moguće, najpre zbog načina na koji ona piše o svom ocu, izgleda mi kao da su veoma veoma bliski.
Originally posted by Popeye
...da je nekad potrebno eksplodirati kako bi se razbilo odredjeno stanje... a nije da u situaciji koju orlando opisuje nema razloga da popizdi na svog oca...
Originally posted by 4NY K3Y
e, tu nailazimo na prvi problematican momenat
koji shok?!
oni se kao nesto iznenadjuju
pa, koji si kurac radio kao roditelj kad nista nisi primetio i izvalio od malih nogu, pa se sad nesto kao shokiras i iznenadjujes?!
dalje - ono bese roditeljska ljubav bezgranicna???
pa, voli ga onda kakvo god da je! tvoje je!
izrazi tipa "samo sada ostaje da se obesim", "bolje da si ________ (dodati po zelji i/ili iskustvu) nego gay" i slicno ne mogu da komentarisem, i do sad sam vec prokljucala..
Originally posted by 4NY K3YTo bi bilo tako da roditelji shvataju homoseksualnost na pravi nacin, tj kao nesto nepromenljivo i seksualnu orijentaciju kao sto je i njihova. Ali oni to cesto shvataju kao porok, bolest, nesto lose sto moze da se promeni, i onda smatraju da imaju ljubav a da se ona iskazuje time sto ce pomoci "detetu" da krene "pravim putem". Orlando je pisala da joj je maceha psiholoskinja koja tvrdi da je homoseksualnost bolest i nije toliko cudno sto njen otac poveruje supruzi koja uz to ima i strucno znanje, tj bar bi trebalo da ga ima.
...
dalje - ono bese roditeljska ljubav bezgranicna???
pa, voli ga onda kakvo god da je! tvoje je!
...
Originally posted by Sanja SteppenwolfinOh da, eto, ja trenutno nemam posao, nisam završila fakultet, nemam porodicu, a baš sam mnogo obećavala... Za razliku od sestre koja sve to ima i mnogo bolje je prošla u životu... I zato je ona za moje roditelje , da da, dika i ponos...Nema veze što se tukla sa mužem, pa se razvela, pa joj problematično dete pojede živce...Ali ima stan, posao, fakultet, bila je udata i ima dete!
moji roditelji bi istu izjavu dali, zato i cutim... dosta su stariji, preskocili smo celu generaciju, imaju preko 60 godina, i u jednom periodu kada su sumnjali u mene dobila sam izjavu od keve "ako se tvom ocu nesto desi, ti ces biti kriva i nosices ga na dusi"covek u godinama i ako sutra ne daj boze, nesto mu pozli, to je zato sto sam lezbejka... ne hvala, dovoljno komplexa vucem sa sobom, ne treba mi sad i osecaj krivice...
a klasicna je prica da bi balkanski roditelji pre voleli da te vide u braku sa kockarem, narkomanom i alkoholicarem koji svakodnevno tuce i tebe i decu nego u srecnoj vezi sa devojkom... i sto godina da prodje to se promeniti nece, tako da ja se vodim logikom da se oni meni ne pravdaju za svoje postupke, sto bi se ja pravdala za svoje...
imam i ja sestru, starija je, ona im je dika i ponos, udala se, posao, stan, dete, sve full.. mene neka se odreknu preko novina ako hoce, ja cu i dalje imati njihovu krv
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!