Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Lepi_Milojko
takve pesmice traju kratko. :(
vrtece se na radiju celo leto al cim prodje leto... game over.

ne znam.
oni furaju cudne fazone i zato su u centru paznje.
to je kratka slava.
ne mozes ceo zivot da, uspesno, pravis budalu od sebe...

d@.@b <bad romance) <3
Korisnikov avatar
By zachary85
Nisam baš njen fan, ali ne možeš da ostaneš ravnodušan kada je Lady Gaga u pitanju.
Telephone je pesma koja mi se svidela, kako se kaže, na prvo slušanje. A ceo spot je otkačen.

My favorite: Just dance :)
By LeDeNa_
Samo mi se svidjaju njene maske i tetovaze....

Ekstravagancija, napokon....

Mogu da je gledam ali da je slusam c

Sorry.....
Korisnikov avatar
By KiWi
Verovatno najbolji spot i jedna od najboljih pesama u poslednjih par godina ... oduševljen!

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Na ovakvu Gagu smo svi navikli, ali Bijonse deluje prilicno bzvz u ovom nametnutom fazonu Lady Gage, ne stoji joj, to jednostavno nije ona... :jbg:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Billboard.com has finally reported what a lot of other sites (and Gaga herself) have jumped the gun about:

“Telephone” will be Gaga’s 6th consecutive No.1 single when the charts are released this week.

Rising from 2 to No.1, Gaga and Beyonce both individually tie Mariah Carey’s record of most No.1 Pop Songs singles. Mariah achieved 6 between 1993-2005.

Gaga has done it in 16 months:

“Just Dance” – January 24, 2009
“Poker Face” – April 25, 2009
“LoveGame” – July 25, 2009
“Paparazzi” – November 14, 2009
“Bad Romance” – January 16, 2010
“Telephone” – March 20, 2010

Beyonce’s 6 No.1 singles are:
“Crazy in Love” – Aug. 16, 2003
“Baby Boy” – Nov. 8, 2003
“Check On It” – Feb. 11, 2006
“Irreplaceable” – Dec. 30, 2006
“Single Ladies (Put a Ring on It)” – Feb. 7, 2009
“Telephone” – March 20, 2010

Kind of incredible isn’t it!?

Congratulations to both artists (mainly Gaga) on these incredible successes!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ali Smariah Carey ima 18 No. 1 overall US billboard charts, ne samo pop... a iza nje slede mnogi drugi.

Po tom kriterijumu Beyonce možda čak i ima 6, sa Rihannom najviše u poslednjoj deceniji... dok Gaga 2?

Zato, dalje!
Korisnikov avatar
By coka
ona meni lici na Amy, sto je i sama izjavila :hys:
By Speculum Columbae
Meni se dopada "Telephone" spot. Baš je pop. I toliko primenjiv na svakodnevicu. Ne prođe ni jedan dan da ne stavim ruku na usta kao B u spotu. Ili da barem jednom prođem rukom kroz kosu i pokažem prstima OK
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Zwezdica

Na ovakvu Gagu smo svi navikli, ali Bijonse deluje prilicno bzvz u ovom nametnutom fazonu Lady Gage, ne stoji joj, to jednostavno nije ona... :jbg:
me agree
Korisnikov avatar
By Madonna
ma meni je to ok :) gaga je u njenoj pesmi bila u njenom fazonu pa što sad b ne bi malo bila u gaginom :dancingfever:
Korisnikov avatar
By Lepi_Milojko
mnogo me se sviiidja staaari zavet, ovaj, telephone! :D
mnogo dobro.
d@.@b
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kao što su u spotu Video phone guzili Gagu u kalup Beyonce, tako su sada za ovaj spot uradili suprotno.
Jednostavno su različite, i ne vidim poentu nikakvog prilagođavanja!
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by Dirrty

Kao što su u spotu Video phone guzili Gagu u kalup Beyonce, tako su sada za ovaj spot uradili suprotno.
Jednostavno su različite, i ne vidim poentu nikakvog prilagođavanja!
Cak ni to sto ce ovako zaraditi vise para? Dirrty, pa ja sam iznenadjen.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ako su već dovoljno talentovane da imaju koliko toliko svoj stil odevanja, scenskih pokreta, pevanja... to svakako treba negovati!

Pare će već doći, odnosno već jesu. :pare:
Korisnikov avatar
By BellyButton
I nikako da shvatis da je obrnuto. Danas su talentovani oni koji imaju para...
Korisnikov avatar
By BellyButton
Evo Lady Gage pre nego sto je postala "the Lady Gaga". Nema maski, nema pompezne produkcije. Samo jedna slatka pesma koja svojim izrazom govori da ce mozda od ove devojke postati dobar muzicar. Neki poput Amy W. ili tako nesto... Na moju zalost, a na srecu svih ljubitelja lake zabave - to se nije desilo.

''
Korisnikov avatar
By Madonna
Evo Justina Timberlejka koji peva samo za pupak:

''
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by BellyButton

Evo Lady Gage pre nego sto je postala "the Lady Gaga". Nema maski, nema pompezne produkcije. Samo jedna slatka pesma koja svojim izrazom govori da ce mozda od ove devojke postati dobar muzicar. Neki poput Amy W. ili tako nesto... Na moju zalost, a na srecu svih ljubitelja lake zabave - to se nije desilo.

''
:shok:

Ne mogu da verujem da ovo ona peva, uopste ne mogu da je zamislim da peva ovu pesmu sada...
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ja samo hocu da kazem da show business cesto od dobrih muzicara napravi lose. Vizuelnu transformaciju iz Stefani u Lady Gagu apsolutno podrzavam! Medjutim, kada je muzika u pitanju - sisla je sa konja ne na magarca nego na buvu!
I Amy Winehouse volimo izmedju ostalog zato sto je tako luda i opichena, ali devojka zna da napravi pesmu i zna i da je otpeva.
Zna i Gaga, ali se u silnim kostimima i ispeglanoj produkciji izgubio njen muzicki kvalitet. Ostavila ga je negde po strani, a to je velika steta...

Takve stvari se cesto desavaju. Svugde. Secam se da sam bio potpuno opcinjen bogatstvom harmonije i lepotom melodije u jednoj pesmi koja se zvala "Tajna". Saznao sam da je peva izvesna Ceca Slavkovic i odmah sam se zainteresovao da vidim hoce li se konacno pojaviti neko ko ce umeti i taj ambijentalni etno zvuk da predstavi na pravi nacin. Izazvalo je sve to odredjenu paznju ljudi. Medjutim, vec sledece godine video sam doticnu u jednoj kafani kako peva pesme Seke Aleksic uz pratnju harmonikasa. Drugi album joj je bio uzasan. Zaista muzicki katastrofalan. Ali, prodao se u vise primeraka. Ali, nije samo to merilo uspeha.
Recimo, prvi EP Coldplay-a na kome se nalazila pesma "Don't Panic" prodat je u svega nekoliko hiljada primeraka ukupno. Kasnije je momcima krenulo. Ali ne zato sto su kacili lustere na glavu vec zato sto su odlucili da urade remake te pesme i unaprede svoje muzicko znanje, rearanziraju kompoziciju i naprave prepravke u tekstu. I gde je danas Coldplay? Bez ikakvih morbidnosti i pompe. A cak ni protiv tih pompeznih reklama, kostima i cega sve ne nemam nista protiv ako si muzicar koji pre svega voli muziku. Ako si, pak, bolji performer - uci pa igraj u kabareu ili uci pa postani glumac... Ne mozes se baviti svacim i u svemu biti dobar. A Gaga je ipak muzicar. Mislim da bi trebalo da ima ozbiljniji pristup komponovanju kakav je imala pre nego sto je postala Lady Gaga...
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 22
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!