Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by Galateja

Zadnja scena je fantastično urađena, samo mi nije motivisano ubistvo, tj. nije mi jasno zašto je Tom ubio Pitera.
motiv je taj sto ga Piter zna pod njegovim pravim imenom i identitetom: Tom Ripli, dok ga Meredit zna pod imenom i identitetom Dikija... kad je video Meredit na brodu, prvo sto ju je upitao bilo je da li je sama tu... e, sad, zamisli da nije bila na brodu sa deset rodjaka..... eerie music here.... ja mislim da bi tad Piter bio ziv, ali ona ne... ovako, nije mogao da pobije sve njih, nego samo Pitera... u njegovom umu, to je bila tad jedina opcija da i dalje ostane neotkriven, da se igra nastavi...... ali da je mogao da bira nekako ne verujem da bi izabrao njega da ubije.... u svakom slucaju, super scena

i fantastican film :up:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Svidja mi se film, ali ne spada u kategoriju omiljenih... :)

Knjigu nisam citao, nisam ni znao da je po knjizi.

:sladoled:
Korisnikov avatar
By Galateja
@nsBeckie - To sam i ja pomislila, ali mi je motiv nedovoljno jak. Prvo, prethodi scena kada se Tom i Piter začikavaju kao golupćići, gde Tom kaže 'Znaš šta bih menjao u ovom trenutku? Ništa.'. Drugo, date su naznake da bi Piter mogao da razume i oprosti Tomu to što je uradio. Treće, uzevši u obzir Tomov talenat za laganje bilo je za očekivati da će opet nešto da smisli, manje bolno. Četvrto, mogao je da iscenira odlazak sa broda sa Piterom, kako bi izbegao Mereditino (i njene familije) prisustvo.

Meni se kao logična motivacija čini to da se Tom uplašio intimnosti, susreta sa samim sobom i činjenice da je voljen, mada ni to nije dovoljno razrađeno.
Korisnikov avatar
By Tungi
Meni je Gwyneth Paltrow u tom filmu bila savrsena.Kraj filma je potpuni fijasko.Pogotovu sto ubi onakvog frajera:( :rida:

(isto tako sam plakao)

:D
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by nsBeckie

motiv je taj sto ga Piter zna pod njegovim pravim imenom i identitetom: Tom Ripli, dok ga Meredit zna pod imenom i identitetom Dikija... kad je video Meredit na brodu, prvo sto ju je upitao bilo je da li je sama tu... e, sad, zamisli da nije bila na brodu sa deset rodjaka..... eerie music here.... ja mislim da bi tad Piter bio ziv, ali ona ne... ovako, nije mogao da pobije sve njih, nego samo Pitera... u njegovom umu, to je bila tad jedina opcija da i dalje ostane neotkriven, da se igra nastavi...... ali da je mogao da bira nekako ne verujem da bi izabrao njega da ubije.... u svakom slucaju, super scena
Teško meni - pa ja to uopšte nisam tako shvatio.

Ja mislio kraj potpuno otvoren za interpretacije...moža ovako a može i onako...

:D
By Guion Nerville
A cinilo mi se da se razvija nesto lepo medju njima

''

I lepo se mazili pri kraju... kad tamo, a ono medjutim :giljotina:
Korisnikov avatar
By dharmox
Jude Law odličan, Matt Damon me nervira.
Ženski likovi u filmu su namerno potisnuti i nedorađeni što nije slučaj sa knjigom.

Može reditelj koji radi filmsku adaptaciju Andrića, Selimovića ili Virdžinije Vulf da se ogradi stavkom "po motivima" i da menja šta poželi. Ali kad je u pitanju krimi zaplet uputnije je držati se knjige.

Da nisam prethodno čitao roman P. Highsmith možda bi mi se film učinio boljim nego što jeste.

Još jedna od knjiga koje se nude za neku buduću ekranizaciju.
Korisnikov avatar
By Hton
Ovaj film obožavam! Kejt Blanšet me je naročito fascinirala! Ni u jednom drugom filmu ne glumi neko tako ispraznu ćurkicu. Imao sam utisak da najbanalnija stvar koju ona izgovori zvuči uzvišeno-ovde s druge strane isijava glupošću.
Korisnikov avatar
By Stain
Ekranizirana je i "Ripleyjeva igra" sa Johnom Malkovichem koji je na sebi svojstven način puno bolje utjelovio taj lik. Također odličan film.
Korisnikov avatar
By ljubav91
extra film,gledala sam ga 3-4 puta :D ali ga nesto odavno nisam videla na tv :(
Korisnikov avatar
By Galateja
Ja toliko volim ovaj film da se ta ljubav graniči sa opsesijom! :hypno:
:leviathan: :leviathan: :leviathan: :leviathan: :leviathan: :leviathan: :leviathan: :leviathan: :leviathan: :leviathan: :leviathan: :leviathan: :leviathan: :leviathan: :leviathan: :leviathan: :leviathan: :leviathan:

''
Korisnikov avatar
By Torry
nije mi cak ni medju listom omiljenih filmova ali ga svaki put odgledam na tv :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!