Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Guion Nerville
Na boku, leđima, stomaku, promenljivo...

Neki kažu da je najbolje na boku za kičmu, a čuo sam da Madona valjda spava na leđima, jer kada se spava na boku, gravitacija vremenom stvara asimetriju lica...

Koliko dugo spavate obično, kad ležete, imate li kakav takav ritam.

Uopšte, kultura spavanja.

U mom slučaju pre bih rekao nekultura.

Nekad spavam samo nekoliko sati, nekad skupim i desetak... Ali to nekad je u stvari često... Nekad zaspim tek pred zoru jer mi stalno prolaze neki vozovi misli kroz glavu... Kobrljam se po krevetu... Eto da iskukam malo.
Korisnikov avatar
By Mars
3.20am je...ustajem u 6.30...a još nisam ni krenuo da POKUŠAVAM da zaspim

pa nekako mislim da je totalno nebitno u kom položaju spavam...
Originally posted by Gaspaćo
Neki kažu da je najbolje na boku za kičmu
Zavisi od tipa dušeka.

To jest - tip dušeka treba odabrati prema dominantnom položaju u kome spavamo.

What feels “perfect” to you will be a combination of how you sleep-On your side? Back? Stomach? All over the place?-your size, the sleep habits of your partner, and how plush, firm and supportive you want your mattress to be.

Klik.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Odgovaracu u fazama. :lol:

Za pocetak, polozaj. :D

:smeh: Madonna se bas pazi. :wow: :lood:

Buduci da spavam na bokovima, mogu znaci uskoro da ocekujem lice kao u legende sa tvog avatara. :giggle:

Na ledjima nema teorije da zaspim... :neznam:

Na stomaku mi utrnu ruke. :lol:

Valjda sam dovoljno pokrio odgovorima podtemu - polozaj. :D
By Guion Nerville
Originally posted by sing&dunum
Buduci da spavam na bokovima, mogu znaci uskoro da ocekujem lice kao u legende sa tvog avatara. :giggle:
Rossy de Palma :love:

Slika

savrsena asimetrija

Mozda zvuci otrcano... ali jeste stvar u tome da treba to znati nositi.
Ja imam druga koji spava na stomaku... Ali nije mi jasno sta mu se onda desava- dole, zar ne moze da se nesvesno povredi ako dodje do erekcije??? :puzzle:
Korisnikov avatar
By Mars
Ma jok. Dođe do perforacije dušeka i to je to.

:klavir:
Korisnikov avatar
By scout_finch
spavam da boku ili na stomaku.
obicno to bude 7,8 sati, al' to u poslednjih par meseci, ranije sam manje spavala.
popodnevna dremka je obavezna, obicno pola sata, ne vise, al' mi se retko desi da je preskocim.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by sing&dunum
Rossy de Palma :love:

Slika

savrsena asimetrija

Mozda zvuci otrcano... ali jeste stvar u tome da treba to znati nositi.

Ja imam druga koji spava na stomaku... Ali nije mi jasno sta mu se onda desava- dole, zar ne moze da se nesvesno povredi ako dodje do erekcije??? :puzzle:

Nisam nikada zapamtio kako se zove.

Stvarno je Legenda! :love:

Ako dodje do erekcije, pretpostavljam da se isto tako nesvesno obrne na ledja... :neznam:

Originally posted by Mars

Ma jok. Dođe do perforacije dušeka i to je to.

:klavir:

ahahahaha :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Madonna
menjam položaj u snu. ima me svuda. ponekad. a nekad ne mrdnem
Korisnikov avatar
By mrgud
spavam, kao i sve ostalo sto radim - svestrano!:bouncy:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Najlakse se uspavam na boku. Ponekad promenim, pa zaspim na stomaku, ali obicno mi utrne vrat i to me probudi, pa se okrenem. Ali se u snu dosta pomeram, pa pretpostavljam da spavam i na bokovima i na ledjima.
By ~ Le Saint X ~
spavam na stomaku - najcesce

lezem izmedju 23.30 i 0.30h
ustajem u 6.30 zbog posla

a nekim danima kasnije,kao i vikendom

inace,lako spavam...patim od insomnije
Korisnikov avatar
By nev
idemo redom :)

uglavnom spavam na stomaku (tako moram da zaspim) ili, redje, na boku. pri tom kad sam na boku pozeljno je da neko ili nesto (npr jastuk) bude ispred mene. :D u toku noci cesto se okrenem na bok ali tako da napravim skoro ugao od 90 stepeni pri cemu glava ide direktno u nekoga ili zid (zavisi sta je pored mene).
Nekad zaspim tek pred zoru jer mi stalno prolaze neki vozovi misli kroz glavu... Kobrljam se po krevetu...
poslednjih par meseci sam u toj fazi. vrsljam po mislima (cesto previse nelinearno) tako da koliko god da sam umorna ne mogu da zaspim. na spavanje idem zavisno od perioda, ali nikad pre jedan... najcesce oko 3, a moze biti i 7 ujutro. bez sata se budim posle 10 sati spavanja (znam, mnogo :sleep: ), inace navijam sat ili se nadam da ce mi neko poslati sms ili me zvati.
Korisnikov avatar
By Rei
Sve navedeno... I na boku, sa obe strane, i na stomaku, i ledjima... Prevrcem se dosta, mada ne bih rekao da loshe spavam ( od kako imam dormeo jastuk, vishe ne hrchem :smeh: )
Korisnikov avatar
By Tungi
Na levom boku,u fetus polozaju..
Korisnikov avatar
By Dirrty
Vrtim se, pa u kojoj pozi zaspim...

Najčešće završim na stomaku, pa na leđima, a najređe na bokovima.
Korisnikov avatar
By inga
Trudim se da zaspem na leđima, ali mi retko polazi za rukom, pa se prebacim na stomak.

U toku noći se vrtim kao na ražnju, a skoro uvek se probudim u nekom čudnom izuvijanom položaju:budilnik:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
-zaspim na boku desnom ili na stomaku (bez da je glava na jastuku, uglavnom je ispot :kesa: ), a vazdan sam kad se probudim na leđima.
-mogu da zaspim bilo gde. i bukvalno - bilo gde.
-ako se ipak desi da ostanem na stomaku - pobalavim pola kreveta.
-ili ne spavam uopšte ili se otkidam po 10ak-12h.

nekultura spavanja, de-fi-ni-ti-vno.
By Kragi
obicno mirno, kako legnem tako se i probudim, najcesce na boku, mada ponekad i na stomaku. :)
Korisnikov avatar
By Heartkiller
# Menjam položaj spavanja :D
# Najčešće spavam na stomaku ili na boku... :)
# Nekad spavam 12, 13h, a nekad i 4h... :lood:
# U poslednje vreme ležem jako jasno :sigh:
By dukkehjem
Na boku. A zavisi od trenutne psihicke situacije gde cu da gledam, tj. ako sam u svojoj sobi sam i nisam depresivan, uglavnom se okrenem na levi bok i gledam ka zidu, a ako sam lose raspolozen, okrenem se na desni bok i ka radnom stolu. Kada sam iznerviran okrecem se levo-desno, a ako sam nesto uznemiren, onda premestim jastuk gde su mi inace noge i gledam ka prozoru, na desnom boku. Kada me nesto brine, cesto predjem u fetus polozaj, ali ono bas, kolenima skroz do grudi.
E sad, ako ja nisam sam u sobi, tj. ako na drugom krevetu spava neko trece lice (koje mi nije izuzetno blisko) najverovatnije mu/joj necu okrenuti ledja, osim ako nisam uznemiren pa sam glavom do prozora, onda obavezno gledam kroz prozor, jer niposto ne okrecem ledja otvorenom prostoru... A zavisi i od godisnjeg doba, oblacnosti i ostalih meteoroloskih prilika i neprilika. Ne volim ni da me fotografije "gledaju".
Nadam se da nije prevelika zbrka... xD
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Uglavnom u krevetu, ako je hladno onda sam sklupcan, na boku, a ako mi je vruce (uglavnom), onda se toliko vrpoljim, da razbacam sve stvari okolo i kad se probudim pitam se: "Kako li se ovo desilo?". Radnim danima lezem u intervalu 23-1, za vreme vikenda i raspusta ovo je neodredjeno :lol: . Spavam 6-7 sati dnevno, ali se desi i da mi je 3-4 sata sasvim dovoljno.

Desava se da zaspim za stolom, obicno prekrstim ruke i navalim glavu na njih. To spavanje obicno kratko traje, i desi se samo kad sam preumoran ili dok ucim :lol: Najlakse zaspim dok ucim nesto :awesome:

E, sad, zabavniji deo. Kad se napijem :awesome: Tu moja kreativnost u pozama i mestu dolazi do izrazaja :D
Uglavnom zaspim na podu, fotelji ili dvosedu (krevet ne volim kad sam pijan, ne znam zasto). Nekoliko puta sam zaspao u zagrljaju wc solje :lol: , na terasi, za stolom, na stolu, na kuhinjskom elementu, preko drugih pijanih ljudi, sklupcan na podu ispod kisobrana :awesome: . To je sto kad sam unutra.
Kad sam napolju, onda na klupici, na travi u parku, na ulici, a omiljeno mesto mi je stepeniste kod PMF-a :awesome:
Najsmesnije mi je bilo kad sam se probudio u VIP-u u zenskom wc-u na podu kako spavam preko dve najortakinje :awesome: Nemam pojma kako sam dosao do toga, ali eto, desava se :lol:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
^
:iskolacen:

Crno dete, vidi se da te niko nije dovoljno po turu! :spank:

:wundy: :smeh:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Spavam uvek na boku, obozavam taj polozaj.. Na ledjima ne mogu da zaspim nema sile, a na stomak ne mogu od sisurdacha, posle me bole.. :blush:

Sto se tice kulture spavanja, nemam je, jer obozavam da spavam.. Nema pravila kada cu da legnem, mogu da legnem u 20h, 01h ili u 5h ujutru, ali obavezno moram da odspavam bar 10h inace sam besna kao ris.. Najduse sam spavala 19h, ali mislim da to nije moj maximum. ;) Svi koji me znaju se nerviraju sto ja spavam do 16h popodne (sada sam se malo popravila) i kritikuju me, ali mene bas zabole, kada krenem da radim necu moci toliko da spavam, i sto sada ne iskoristiti vreme na divno spavanje? :love:

A polozaji spavanja, uh, najcesci su prava fetus faza, kada su mi kolena bukvalno do lica sklupcana, za takvo spavanje kazu da se desava u periodu stresa i kada se covek oseca nezasticeno i poza kada jednu nogu dignem skroz do brade, a druga je ravna. E to su mi omiljene poze, ostalo su samo varijacije na temu..

Ali, sto ja voooooooooooooolim da spavam.. :love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!