Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

"Grubijan" ili feminizirani?

1. Više mi se dopada partner/ka "grubijan"
30
51%
2. Obožavam feminizirane
11
19%
3. Ne obraćam pažnju na to
6
10%
4. Sve jedno mi je
6
10%
5. Ne interesuje me tema
6
10%
Korisnikov avatar
By Sheytan
Ženama se danas više dopadaju feminizirani muškarci od "grubijana" jer više ne moraju da brinu o opstanku vrste, tvrdi grupa britanskih naučnika.

Kroz istoriju, žene su birale muževne muškarce jer su crte lica kao što su četvrtasta brada, spuštene obrve i tanke usne ukazivale na superiorne gene koji garantuju snažnije i zdravije potomstvo, piše londonski "Telegraf".

Ovaj izbor je, međutim, ipak imao svoju cenu - što je muškarac bio muževniji, sve je bilo manje izgleda da će pomagati ženi u podizanju dece.

Naučnici veruju da su sa poboljšanjem zdravstva u bogatim zapadnim zemljama žene oslobodjene brige o "kvalitetu" poroda i zato biraju muškarce koji izgledaju feminizirano.

Istraživači univerziteta u Aberdinu došli su do tog zaključka nakon proučavanja naklonosti 4.500 žena iz 30 zemalja. Oni su ustanovili direktnu vezu između kvaliteta zdravstvene zaštite i odabira muškaraca.

U zemljama sa boljom zdravstvenom zaštitom veća je verovatnoća da će se žene opredeliti za muškarce feminiziranog izgleda i obrnuto.

U Švedskoj, gde je zdravstvena zaštita na najvišem nivou, većina žena (68 odsto) opredeljuje se za feminizirane muškarce. Suprotno tome, u Brazilu, gde je zdravstvena zaštita na vrlo niskom nivou, većina žena (55 odsto) bira muževnije partnere.

Istraživanje pokazuje da, sa poboljšanjem zdravstvene zaštite, muževniji muškarci imaju sve manje izgleda kod žena, kazala je dr Lajza De Bruin, koja je rukovodila istraživanjem.

"To bi moglo da objasni zašto se danas ženama više dopadaju feminizirane filmske zvezde poput Džonija Depa i Orlanda Bluma, za razliku od ranijih vremena, kada su im se sviđali glumci kao što su Klerk Gejbl i Šon Koneri", dodala je ona.

* Ovo je samo povod za anketu kakvog partnera/ku vi više volite, grubih crta ili feminiziranog izgleda.
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam glasala da obozavam feminizirane...

Mada onaj sa kojim planiram dete ne spada u tu grupu, a nije ni grubijan, muskarac uobicajenog izgleda sto se toga tice, tj za moje pojmove i previse muzevan... ali sad kako je tako je ;)
Korisnikov avatar
By kal zakath
Pošto smo zemlja u tranziciji i brine me "kvalitet" poroda, biram "grubijane".
Korisnikov avatar
By BellyButton
Odbijaju me i previse feminizirani i previse muzevni momci... Ne volim krajnosti... Sve izmedju volim...
Korisnikov avatar
By Insorcer
mmm kombinacija oba ekstrema u jednom, to mi najviše drma bisage .

Sasvim muška telesna fizionomija uz HC androgino lice je nešto na šta ću pasti uvek :isus:
By Kragi
ne opterecujem se time ...
sve dok ti nemas problem sa sobom nemam ga ni ja ... :)
ne znam, sretao sam fem likove koji su mi bili muzevniji od nekih koji to nisu, i obrnuto ...
Korisnikov avatar
By mirth
Interesantna korelacija, nema sta. :giggle:
U skladu sa zdravstvenim sistemom nam, 95% str8 zena koje ja znam privlace oni "od dva metra i sto kila, od brega odvaljeni".
Korisnikov avatar
By Hys.
Uvek muzevan. Sto muzevniji, to bolje.
Korisnikov avatar
By Das Ich
glasah za grubijanke :D volim kada devojka ima zenstvene crta lica ali da ima nesto grubo u ponasanju, stavu...uglavnom :alexis:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Kako Colorado to voli da kaze, volim "mesare" :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Grubijan, ali na komandu... volim i da bude nežan kada ja to želim. :pas:
By ~ Le Saint X ~
Ja samo da primetim da Sheytan
99% tema koje otvori

su

copy/paste

vesti sa MONDO-a

:giggle:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Zavisi od ostalih osobina, ali ipak malcice vise preferiram grubijane, nesto oko 60:40
Korisnikov avatar
By Mage
Gde je opcija "ni grub ni fem, već umeren"? :zbunjen:

Volim da sam sa dečkom koji ima muške pokrete, izraze lica, građu itd. ali da nije neki mačo frajer ili grubijan jer mi je to strašan turn off.
Korisnikov avatar
By IriS
mene su uvek privlačili muškarci (i još uvek me privlače) koji nisu previše "balkanoidni" (ono što mirtha opisa u svom postu). pre svega ne volim taj stav, ne svidjaju mi se krupni muškarci... nego, onako vitke, vretenaste gradje, sa dugim nogama :love: i pitomim zelenim očima :drama:

a ako je su u pitanju dva ekstrema, "grubijan" i feminiziran, pre biram feminiziranog.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Anketa: "Grubijan" ili feminizirani?
(A) grubijan
(B) feminiziran
--------------------------------------------

(C) jerkoff

:lol:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
kombinacija, ali posto nisi dao tu opciju, glasah za feminizirane, posto ne volim grubijane.... valjda sto se ne brinem mnogo za porod :lol:
By Kragi
Originally posted by Mage

Gde je opcija "ni grub ni fem, već umeren"? :zbunjen:

Volim da sam sa dečkom koji ima muške pokrete, izraze lica, građu itd. ali da nije neki mačo frajer ili grubijan jer mi je to strašan turn off.
nema tu, il' si musko il' si bosko! :sudija:
da, i sam naziv teme ide nekako iz krajnosti u krajnost uz pretpostavku da ako nisi feminiziran moras biti 'maco' ... nekako diskriminise :neznam:
Korisnikov avatar
By Frey
Hahahahaha! :lol: :lol: :lol:
Kakav do jaja tekst:) Čak ima i moju omiljenu frazu: tvrdi grupa naučnika, najnovija istraživanja pokazuju itd.
Da ga nisi preuzeo iz "Blic Žena"?
Korisnikov avatar
By Galadriel
nije mi privlacan feminizirani ton glasa i gestikulacije, ali su mi jako privlacne zenske crte lica na muskarcu, baby face
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ja OBOOOOOOZAVAM feminizirane dechake. :love:

Ali, nikada ne bih mogla da budem u vezi sa nekim od njih, jer su minimum bi, ako ne gay.. Ne znam ni jednog feminiziranog ZAISTA str8 tipa.. :protest:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Frey

Hahahahaha! :lol: :lol: :lol:
Kakav do jaja tekst:) Čak ima i moju omiljenu frazu: tvrdi grupa naučnika, najnovija istraživanja pokazuju itd.
Da ga nisi preuzeo iz "Blic Žena"?
Ne diraj mi Blic Ženu! :durenje:

(od njih preuzimam ja :lol: )
By Kragi
Originally posted by Zwezdica

Ali, nikada ne bih mogla da budem u vezi sa nekim od njih, jer su minimum bi, ako ne gay..
cekaj? :wtf:
ti si bi i ne bi bila sa tipom koji je bi? :D
zveki, zveki :nerd:
Korisnikov avatar
By Rei
Dajte meni sve te grubijane koje ne zhelite :blenta:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!