Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Ti Deni hoces da sad taj krene na nas kad ga otkrijemo :serlok:

Ja sam cula trach da je opet zbog zaljubljenosti u nju... I kao njih dvoje je trebalo da udju na farmu pa je onda namestena ta nesreca zbog koje nisu usli, pa valjda kad to nije "uspelo" onda ih sad upokojise...

Tako pricaju ali otkud znam... nisam poznavala ni nju ni njega... Nju sam samo videla u prirodi ali pre dosta vremena, bila je jako lepa :wow:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Prema svemu sudeci, on je nju ubio, pa presudio sebi. .
:sigh:
Korisnikov avatar
By maka
Zveki,to sto sam rekla nije se odnosilo bukvalno na ciganku jbt. to je vise ''tako se kaze'' recenica. a posle kad je kastor pitao jel te ciganke sa avatara,tad sam rekla da bi mi nje TEK bilo zao (ali ne da je manje /vise vredna),to se odnosilo bukvalno na ciganku.

nevermind,glupa rasprava,nije vreme i mesto :)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by maka

Zveki,to sto sam rekla nije se odnosilo bukvalno na ciganku jbt. to je vise ''tako se kaze'' recenica. a posle kad je kastor pitao jel te ciganke sa avatara,tad sam rekla da bi mi nje TEK bilo zao (ali ne da je manje /vise vredna),to se odnosilo bukvalno na ciganku.

nevermind,glupa rasprava,nije vreme i mesto :)
Nesrecan sklop recenice i to je to.. :vijaca:
Korisnikov avatar
By *deni*
Evo sad čujem od jednog poznanika iz Bg-a da je Pajčinova u subotu abortirala Kapisodino dete.
Korisnikov avatar
By maka
Nesrecan sklop tvog kapiranja,BUKVO :jezik: :smeh:

:opatica:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Dina

Ti Deni hoces da sad taj krene na nas kad ga otkrijemo :serlok:
Znaš kako, ja sam oduvek priželjkivao spektakularnu smrt, tako da nemam ništa protiv da me neko kokne, ali nisam taj kalibar, pa ću po svoj prilici da crknem na svakidašnji način, od neke bolesti i sl.
PIH !!!!
Korisnikov avatar
By *deni*
A i navodno, neki astrolog je u nekim novinama nedavno prognozirao veliki skandal na estradi, pa sad to mnogi povezuju sa ovom tragedijom.
Korisnikov avatar
By maka
:smeh:

:smeh: :smeh:

ne podsecaj me majke ti!

:mete:

kakva si fina bila,a gle sad ccc

Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by maka

:smeh: :smeh:

ne podsecaj me majke ti!

:mete:

kakva si fina bila,a gle sad ccc

Pa budala.. Jbg.

Eto, zahvaljujuci Kseniji i tom liku, saznadose novi trac, da smo imale platonsku vezu.. I odjednom su vise nebitni njih dvoje u forumaskim tracevima, nego nas dve.. :lol:
Korisnikov avatar
By Mage
Da je bila glupa i retardirana sponzoruša i dromfulja - JESTE.

Da mi je žao što joj se to desilo - JESTE.

Ma koliki ona bila imbecil i kreten, smrt je nešto što je uvek tragično, pogotovo kada dođe na taj način. Jbg. baš bezveze...
Korisnikov avatar
By maka
znaci neces da im kazes da smo jos uvek u vezi..:sladoled:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
OMG! Poor Milisav. What will become of him?! :drama:
Korisnikov avatar
By Li
Originally posted by Dina

Uzas :(

Otkud vam to da je ona ubila njega kad su u dnevniku rekli da je pistolj nadjen pored njega a on je bio u sobi a ona u hodniku? Znaci ako je ubistvo pa samoubistvo onda je mogao samo on da bude (samo)ubica. Mada ja mislim da je to dvostruko ubistvo sto vec neko rece, pa skoro su imali isto neku nesrecu... Inace njene majke mi je posebno zao, ona ih je nasla. Sama ju je odgajala, videla sam je u nekoj emisiji nekad sa Ksenijom... Kakva uzasna sudbina... A otkriti krivca vazno je zbog zivih. Ako je taj Kapisoda nista mu se i ne moze kad je na onom svetu. Ali ako je neko ko je jos na ovom, onda bi bar nesto znacilo da ga otkriju pa da robija, i zbog njih a i da ne nastavi dalje da oduzima zivote...
:up:
Korisnikov avatar
By plavajaffa
sad sam procitala u nekim novinama..on je pucao njoj u glavu,pa posle presudio sebi..
By mythe
Originally posted by Vetur úlfur
Originally posted by *deni*

Ispredaće se tu razne verzije, jedna fantastičnija od druge.
:up:
bas tako, potpuno se slazem sa napisanim. Sada ce trac-babe, tetke, dokone domacace, oni koji gluvare po kaficima...imati o cemu da tracaju, smisljaju, dodaju, konstruisu...mogu samo da se dosecam kakvih ce tu verzija biti.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by mythe

bas tako, potpuno se slazem sa napisanim. Sada ce trac-babe, tetke, dokone domacace, oni koji gluvare po kaficima...imati o cemu da tracaju, smisljaju, dodaju, konstruisu...mogu samo da se dosecam kakvih ce tu verzija biti.
mili, pa i ti si vec poceo da konstruises kako one konstruisu i smisljaju... siguran sam da imas svoju tezu o ovom dogadjaju. svi je imaju. :opatica:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ništa, pratićemo šta će da piše Kurir narednih dana.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda pronađeni mrtvi
Blic | 16. 03. 2010. - 19:45h

Pevačica Ksenija Pajčin i njen dečko, maneken Filip Kapisoda nađeni su večeras mrtvi u stanu u kome je ona živela sa majkom, u Nikšićkoj ulici broj 6 u beogradskom naselju Voždovac.

Slika
Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda

Njihova tela pronađena su sa prostrelnim ranama od vatrenog oružja, a najverovatnije se radi o ubistvu i samoubistvu. Kako "Blic" nezvanično saznaje, Ksenijino telo je pronađeno u hodniku, a Filipovo u sobi. Pored njega je bio pištolj. Pevačica, prema saznanjima "Blica", ima ulaznu i izlaznu ranu na glavi, dok njen dečko ima samo izlaznu ranu na temenu, što ukazuje na to da je Filip ubio Kseniju, a potom pucao sebi u glavu.

Ispred zgrade u Nikšićkoj ulici okupio se veliki broj građana, novinara i estradnih zvezda, među kojima i Goran Stojičević Karamela, pevačica Goga Sekulić i stilista Bane Dević.

Slika
Prijatelji Ksenije Pajčin ispred ulaza u zgradu u Nikšićkoj 6

Beživotna tela Ksenije i Filipa pronašla je njena majka u stanu koji se nalazi na drugom spratu zgrade na Voždovcu.

Direktor policije Milorad Veljović izjavio je za RTS da je oko 19 časova policiji prijavljeno da su u stanu pronađeni mrtvi Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda. On je rekao i da su komšije oko 16.30 časova začule dva pucnja, ali da će detalji biti poznati nakon uviđaja kriminalističke policije. Po završetku uviđaja njihova tela biće prebačena na Institut za sudsku medicinu gde će biti urađena obdukcija.

Komšije navode i da su se njih dvoje u poslednje vreme često svađali. Kako nezvanično saznajemo, policija je pre dva dana dolazila u stan pevačice zbog prijavljenog nasilja. Kapisoda je tada razvalio ulazna vrata od stana, ali ga policija nije privela.
Brojni građani okupili su se ispred mesta nesreće

Pop pevačica Ksenija Pajčin rođena je 3. decembra 1977. godine u Beogradu. Osnovnu školu "Filip Kljajić Fića" završila je na Banovom Brdu, a srednju Petu ekonomsku u Rakovici. Karijeru je započela kao igračica u diskotekama. Potom je postala članica grupe "The Duck". Sa hitom "Dačo, volim te" grupa je postigla popularnost među mlađom publikom.

Slika
Ksenijin prijatelj i stilista Bane Dević

Ksenija je potom snimila prvi od svoja dva albuma - "Ksenija", a bila je i vlasnica plesne škole u Beogradu. Nastupala je na mnogim manifestacijama i takmičenjima, kao i dobrotvnornim koncertima. Takođe, bila asistent-voditelj u emisiji Milovana Ilića Minimaksa na televiziji Palma.

Slika
Policija dolazi na mesto nesreće

Važila je za jednu od najseksipilnijih javnih ličnosti u Srbiji i zbog toga je veoma često bila tema raznoraznih estradnih glasina.
Filip Kapisoda je rođen 1987. godine u Cetinju, bavio se rukometom, kao i njegov brat Petar, a potom se posvetio karijeri manekena.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by *STATUS*

Већ ми је мука од наслова који ће овај догаћај пратити наредних дана...

"Нису имали новца за дрогу" .....
Droga će se sigurno provlačiti kroz priču, tu nema dileme.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Морбидност доконих и бахатих људи иде до те мере да је неко на нету већ направио ову неумесну шалу....

Slika

:placko:

:saint2:
Korisnikov avatar
By Loni
O Kapisodi nikad nisam imao lepo mišljenje.
Čitao sam da je prevario neku 20.godina stariju Italijanku. Bio s njom u vezi, pokrao joj silne pare i onda pobegao.
Ipak ne verujem da ih je neko ubuio sa strane.
Da je tako to bi neko iz komšiluka mora oda vidi.
Čim su se čuili pucnji komšliluk jhe izašao u hodnik.
Neko bi osobu sa strane morao da vidi, da ju je bilo.

Nje mi je više žao jer je bila hrabra pevačica, koja se usudila da igra na kartu šašavosti.
Za razliku od drugi hestradnih dama, Xenija se nije libila da prqavi kontraverzne hitove:
- JA BIH SVAKI DAN, DEČKO MI JE UMORAN
- MOJA PICA
- NINO--- (gde je za potrebe spota angažovala tri babe da plešu)...

Nesvakidašnja i originalna pojava srpske muzičke scene.

A osim toga bila je i vrlo homofrendična.
Čuo sam priču da je svog druga geja jednom vozila, da je njemu došao dečko u kola i da su imali oralni seks pozadi, a da se ona uopšte nije bunila. Sedela je napred i vozila ih autoputem bez ikakve zamerke što se tako nešto dešava u njenim kolima.

U Srbiji nije često da neko uopšte prihvati gejeve kao najbolje prijatelje, a kamoli da ga pusti da orališe u sopstvenim kolima i to tokom vožnje.

Sve u svemu hrabra i lepa devojka, koja nimalo nije bila glupa.
Jako mi je žao što je tako završila.
Najbolje bi bilo da se nikad nije ni kačila s njim.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!