Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Winter

Tungi zato što ako ja kazem da si ti budala, dobicu opomenu i ban....a njih dvoje su mrtvi,pa ih se izgleda moze nazvati kako kome pada na pamet......elem, na čast svima koji se sprdaju sa tuđom nesrećom, to samo pokazuje kakvi ste.....lepo neko reče koliko licemerja, klasična Srbija na delu......a kad bilo ko od vas pročita u novinama ili vidi na vestima da je neki Pero Marković iz Niša, upucao svoju devojku Ljubicu Lazić iz Aleksinca, svi kažete 'strašno, jadna devojka'...a sad vam je smešno i odlično za sprdanje, jer eto ta jadna pokojna Ksenija je bila tako loša pevačica, da uopšte nije šteta što je mrtva.....nda, stvarno ste jadni.......
:lol:

Kako seres.. :smeh:

TI si prva koja nema pojma sta znaci vreme i mesto.. :transprst:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa možda iz lenjosti da se pročita za šta je pozivnica, nego kreneš pa akceptuješ sve redom što ti stigne...
Korisnikov avatar
By Azdaja
zao mi je sto sa ovakvim nekim ljudima delim ovo parce interneta...pffff
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Originally posted by Armand

Heartkiller , odabij sa tom empatijom i idi je "ispoštuj" (šta god da ti to znači)
Originally posted by Heartkiller

Lešinari jedni, ispoštujte je bar ovo veče!!!
....namesto što balegariš po forumu.

Ovo nije RIP tema samo za ožalošćene, te svi imamo pravo pisati šta nam je na pameti.
Neka pišu šta žele, ja sam svoje kratko i jasno napisao... :) S toga, ne želim da se raspravljam... :hug: :kiss:
Korisnikov avatar
By Winter
Stripi dušice, ubistvo premijera Đinđića kao politički akt je trebalo da se desi ranije ili da ga se na neki drugi način makne sa politčke scene Srbije...kao čoveka mi ga je žao, donekle.....jer nekako ne mogu da zaboravim njegove izjave za vreme bombardovanja kada je šetao skoro pa ogrnut Nemačkom zastavom i govorio ''još ih bombardujte''......i ovo nije tema o mojim izjavama, več o smrti dvoje ljudi......a tebi ako se baš toliko polemiše sa mnom, zakaži sastanak sa mojom sekretaricom....
Korisnikov avatar
By Blady
Jbga.... mozda nisam dobro videla.... ali nesto se mislim da je bio tamo..
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by Azdaja

zao mi je sto sa ovakvim nekim ljudima delim ovo parce interneta...pffff

naaaaaah i meni.

ne daj mi da vidim
ovo nije svet za nas :peva:

ajmo mi mekana.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja, primera radi, na fejsu umem da se učlanim u mnoge grupe, a na većinu nikad i ne odem, čak i ne znam gde sam se to učlanio.
Dešava se...
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by maka
Originally posted by Zwezdica
Originally posted by castor

sto se mene tice uopste nije ljudski ismevati ih. zao mi i crne ciganke kad umre,jbg.
te sa avatara?
pa REKO sam da bi mi tek te bilo zao.

:)
Ako ste toliko svi pravedni, onda i ta crna ciganka nije nista manje vredna od ovo dvoje, tako da je poredjenje krajnje neumesno.. :hvala:

o Boze,pa ko je rekao da je manje vredna?

:cupakosu:
Pa samim tim sto je pominjes u tom kontekstu si to rekla...
Korisnikov avatar
By Dina
Uzas :(

Otkud vam to da je ona ubila njega kad su u dnevniku rekli da je pistolj nadjen pored njega a on je bio u sobi a ona u hodniku? Znaci ako je ubistvo pa samoubistvo onda je mogao samo on da bude (samo)ubica. Mada ja mislim da je to dvostruko ubistvo sto vec neko rece, pa skoro su imali isto neku nesrecu... Inace njene majke mi je posebno zao, ona ih je nasla. Sama ju je odgajala, videla sam je u nekoj emisiji nekad sa Ksenijom... Kakva uzasna sudbina... A otkriti krivca vazno je zbog zivih. Ako je taj Kapisoda nista mu se i ne moze kad je na onom svetu. Ali ako je neko ko je jos na ovom, onda bi bar nesto znacilo da ga otkriju pa da robija, i zbog njih a i da ne nastavi dalje da oduzima zivote...
Korisnikov avatar
By maka
nisam rekla da je manje vredna vec da bi mi nje bilo vise zao. postoji razlika.
Korisnikov avatar
By Mahoney
Originally posted by Dina

Otkud vam to da je ona ubila njega kad su u dnevniku rekli da je pistolj nadjen pored njega a on je bio u sobi a ona u hodniku? Znaci ako je ubistvo pa samoubistvo onda je mogao samo on da bude (samo)ubica. Mada ja mislim da je to dvostruko ubistvo sto vec neko rece, pa skoro su imali isto neku nesrecu... Inace njene majke mi je posebno zao, ona ih je nasla. Sama ju je odgajala, videla sam je u nekoj emisiji nekad sa Ksenijom... Kakva uzasna sudbina... A otkriti krivca vazno je zbog zivih. Ako je taj Kapisoda nista mu se i ne moze kad je na onom svetu. Ali ako je neko ko je jos na ovom, onda bi bar nesto znacilo da ga otkriju pa da robija, i zbog njih a i da ne nastavi dalje da oduzima zivote...

slazem se!

i ja sam razmisljao o tragediji njene majke.

evo, citam da je ON nju ubio.

:(
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Dina

Dina :up:
Korisnikov avatar
By Galadriel
jako mi je zao, tragedija.

nadam se samo da pink/ grand klinci nece slediti njihov primer vec ce za ljubomorne razmirice koristiti make up sex. make up sex rules :andjelak:
Korisnikov avatar
By Tungi
Mislim da sam rekao svoje i nadalje necu diskutovati u ovoj temi,a vi moralisti i dusebriznici lepo izadjite iz kuce pa zavapite ka nebu.
Korisnikov avatar
By *deni*
Čekajte, a zašto bi bilo dvostruko ubistvo ?
Zbog dugova ?
Korisnikov avatar
By maka
ma,ko zna sta je bre tu bilo. verovatno se i zna,ali mi obicni smrtnici necemo saznati. mozda je namesteno da izgleda kao samoubistvo. ko zna...
Korisnikov avatar
By Zwezdica

nisam rekla da je manje vredna vec da bi mi nje bilo vise zao. postoji razlika.
Rekla si da bi ti i nje bilo zao, a ako pravilno tumacis, ispada da ti duboko u sebi mislis da je ipak ta crna ciganka manje vredna.. Ako tako ne mislis, onda pazi kako se izrazavas, jer cak i jedno malo, mizerno slovo zna da da potpuno drugaciji smisao u recenici.. ;)
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Zwezdica

Rekla si da bi ti i nje bilo zao, a ako pravilno tumacis, ispada da ti duboko u sebi mislis da je ipak ta crna ciganka manje vredna.. Ako tako ne mislis, onda pazi kako se izrazavas, jer cak i jedno malo, mizerno slovo zna da da potpuno drugaciji smisao u recenici.. ;)
nemoj da si picajzla, da terash mak na konac, da trazis dlaku u jajetu, da sitnicaris :P :D :teletabisi:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ispredaće se tu razne verzije, jedna fantastičnija od druge.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!