Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Rewind
Originally posted by Sunce

Jedva cekam da se pojavi neki srpski Almodovar, pa da snima gej filmove u kojima su glavni akteri crkvena lica. :opatica:
Haha... crk'o sam na ovo! Hajdemo zajedno na premijeru! :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Herald
Pametno je ulozio 50.000 evra, nema sta. I prco je striptizera, nema sta. :fuckbed:

...a grčki umetnici koje sam imao i ja čast da upoznam radili su na pozlaćivanju njegovog stilskog nameštaja.
Ima zlatnu dusu :pare:
By Simor
Ovo je baš lepa priča. Vladika zaista ima hristoljubivo srce i baš mi je drago da je pomogao ovom mladom talentu.

To je borba za srpsko biće - građevinskim firmama na Kosovu braniš srpski Jerusalim, a hiljadama evra potpomažeš stvaranje srpske intelektualne elite koja će dalje nastaviti ovu večnu borbu Dobra i Zla, sve dok, kako je to Jovan u Otkrovenju i napisao, vladika Nikolaj Velimirović ne dođe po drugi put na zemlju. I tad će nastupiti raj - svud će biti Studenice i Gračanice, a anđeli će imati look Dejana Majstorovića i sa krilima na leđima pokazivati svoja obnažena tela prečistom srpskom narodu.

:jbg:
Korisnikov avatar
By Sheytan
Lep Vladika, lep rodjak koji je očigledno odličan u marketingu.
U Rimu će to još bolje usavršiti.
Pare nisu crkvene ...
Čudne su reakcije nekih sa ovog foruma, kao da nije gay već bogoslovski forum...
Za mene ništa čudno. Samo pokušaj Pressa da poveća tiraž.
By polarlicht4.1
Čak i da pare nisu crkvene (recimo), odakle jednom vladiki 50000 evra? Ozbiljno pitam jer mi nije jasno. Bave se i ovosvetskim biznisom osim što trguju dušama? :puzzle:
Korisnikov avatar
By Sheytan
Originally posted by polarlicht4.1

Čak i da pare nisu crkvene (recimo), odakle jednom vladiki 50000 evra? Ozbiljno pitam jer mi nije jasno. Bave se i ovosvetskim biznisom osim što trguju dušama? :puzzle:
Pa, pročitaj ceo tekst. Piše ...
By Swanheart
znala sam da je trebalo da se rodim kao peder :sigh:

eeeeeeeeee
jednog dana ce i lezbejke imati vlast kao crkva :fige:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by sing&dunum
Originally posted by burak-BL

Ja mislio ovaj izvodio striptiz pred vladikom pa mu ovaj za to platio ove pare. Svašta mi pada na pamet.

:smeh:

I ja sam to pomislio, pa sam pohitao u temu da vidim eventualni snimak tacke, 'nako, pred spavanje... :krezavi: :roflmao:
Jos jedna sa gresnim namerama! :opatica:
Nego, njih dvojca cas prijatelji, cas rodjaci...
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Clockwork Orange

ahahaha Pa ovo je onaj lik sto je PITAO POPA zajedno sa Verom M.

''

:tornado:
Eto koliko su neki ljudi retardi, ni Vladika im ne bi pomogao, kad su takvi...
Dao mu je od srca.. pitam se odakle mu toliki kes, za markirane parfeme i odela, i njegovo skolovanje.... pi :barf:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
Banano, kakva je to opsesija hrčkima? :kosa:

slatki su :sweet:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Neko je spomenuo grčke umetnike i anđele u negližeu? :trep:

Slika
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
vasa kacavenda :opatica: :love:

:drama:

Komentari su mi ulepsali dan: ,,pa sta fali, to ce ionako ostati u vlasnistvu spc", ,,ovo je necuveno, vidi se da je mladic dusevni bolesnik, koji pokusava da urusi ugled ckve"... Polako otkrivam citav novi svet (i jeste nov, to se desava na ovaj nacin od pre deset godina) ,,verujucih" u vernom narodu srpske pravoslavne crkve.
Reprezentativan primer sektasenja.
Korisnikov avatar
By Stripi
Pa jeste, Vasilije je totalni (s)hit. Em gradi Crkve po tuđim baščama i kućama, em ima skup ali totalno trashi ukus u namještaju, em ugošćuje te sponzorira striperu faks u Rimu. Da je Sale Popović ovo bi bio Grand Show.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Stripi

Pa jeste, Vasilije je totalni (s)hit. Em gradi Crkve po tuđim baščama i kućama, em ima skup ali totalno trashi ukus u namještaju, em ugošćuje te sponzorira striperu faks u Rimu. Da je Sale Popović ovo bi bio Grand Show.
Mislim, ja stvarno ne znam sta vi vise hocete od naseg Vladike!
Ako se i jebe sa mladim multimedijalnim umetnikom, on to ne radi ni sa decom, niti radi to na silu (kao sto se proculo da je cinio za vreme rata u Bosni) a decko ako zaista dobija milione za svoje usluge, verovatno je u krevetu zmaj :vernica:
By Guion Nerville
Originally posted by simarrgL*

Banano, kakva je to opsesija hrčkima? :kosa:

slatki su :sweet:
Malo se rastrcali po forumu :giggle:

Na temu... Vise me nista u vezi sa Crkvom ne moze iznenaditi...

Ali zasto je striper to obelodanio, ako je ovaj toliko ucinio za njega, zar nije pretpostavio da ce takva prica negativno uticati na reputaciju vladike.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Wilhelmina
Originally posted by Stripi

Mislim, ja stvarno ne znam sta vi vise hocete od naseg Vladike!
Ako se i jebe sa mladim multimedijalnim umetnikom, on to ne radi ni sa decom, niti radi to na silu (kao sto se proculo da je cinio za vreme rata u Bosni) a decko ako zaista dobija milione za svoje usluge, verovatno je u krevetu zmaj :vernica:
Prsla si cico :lol:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
Originally posted by Banana

Ali zasto je striper to obelodanio, ako je ovaj toliko ucinio za njega, zar nije pretpostavio da ce takva prica negativno uticati na reputaciju vladike.
to ni meni nije jasno, napravio mu je takvu kontra-reklamu.

mozda mu je vladika uskratio kintu za nova odela i parfeme :alexis:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Isto sam pomislila kad sam videla da ste odgovorili, resivsi da udjem u temu, Sunce! :opatica:
Korisnikov avatar
By Sunce
Svoju parohiju redovno i uredno obilazim. To je moja sveta duznost.
A striptizera bih tako rado gleduckala.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Originally posted by burak-BL

Ja mislio ovaj izvodio striptiz pred vladikom pa mu ovaj za to platio ove pare. Svašta mi pada na pamet.
Dobra navlakuša u naslovu teme. Isto kao što u novinama objavljuju:

"Uhapsili mladića (nastavak na strani 3)... dok je pokušavao da obije radnju..."

:shmi:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Banana

ma, urotnik i uzurpator, majku mu izdajnichku, protiv prepodobne bezgreshnosti svjatajsheje serbsko pravoslavnaje cerkve...... :giggle:
Korisnikov avatar
By svejedno
Kruze te slike fejsom, primetio sam da vladika u toj svojoj vilici, dvorchicu, sta li je, pored toga sto ima zdravu ljubav prema kichu, zlatu & pozlati, te teznju da preoptereti svaki milimetar te gajbe ...necim nezdravo zdravim, beSumnje.... ima i zdravu dozu ljubavi prema sebi, naime, ima nekoliko autoportreta, onih pravih, zdravo laskajucih, dvorski fazon.. ...ma, blahovi&zjumovi.
Korisnikov avatar
By nsc
sem novih fotografija sve ostalo su stare price - Kacavenda, Filaret, ... pa za polovinu vladika se to zna jos iz proslog veka
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!