Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by L O S T
Tek sad vidim koliko sam srecan sto sam u braku toliko dugo jer sam se tako odmorio od pacijenata i gluposti i teatralnosti i zalopojki i mojih omiljenih "ja sam mislio..."......najezio sam se. :die:
E pa sta cemo... nismo svi iste srece pa da imamo duge brakove...

Veceras se slucajno ispostavilo da jos neko zna Seamanovog bivseg momka kome je posvecen ovaj topic. Svet je bas mali.
Korisnikov avatar
By Stripi
Bajdvej...šta se dogodilo sa dotičnim momkom, od čeg je umro?
Korisnikov avatar
By .L O S T
Originally posted by Dina[/ii]
nismo svi iste srece pa da imamo duge brakove...

Sreco, nije to stvar srece, veruj mi :kiss: :kiss: :kiss:
Korisnikov avatar
By Dina
Lost,
Ja mislim da treba i srece da se susretne neko sa kojim mozes imati dugu vezu/brak. Za kasnije se slazem da nije stvar srece...

Mislim da mozda nisi procitao temu do kraja. Momak o kome se radi je mrtav. Umro je mlad i Seaman ne tuguje samo za njihovom prekinutom vezom, nego i za njegovim prerano zavrsenim zivotom.
Korisnikov avatar
By Stripi
pa šta mu se, za ime Božje, dogodilo?
Korisnikov avatar
By Dina
Razboleo se od neke teske bolesti i umro :( Ali Seaman ce napisati tacnije kada dodje na forum...
Korisnikov avatar
By Seaman
'cause if your love was all I had
In this life
Well that would be enough
Until the end of time
Korisnikov avatar
By Seaman
Po koji put kroz pozor zamagljen,
zamisljam dok hodas ti,
ja ne znam sada ni gdje si to,
al znam da zelim te,
dok ti prilazim,i ruke pruzam,
njezno ljubim te,
a tvoje lice vlazno je
od toplih suza i dodira,

Tako blizu smo,
ja cujem otkucaj
i srce moje tad
jako treba te
a vjetar s mora sve magle odnese
kad prozor otvorim nigdje nema te

Ja ne znam zasto opet dolaziš
i kradeš nebo moje,
što daješ svjeću,miris pepela
mom oku kradeš boje
da l to sanjam ja,
da more isto je,i ne prepoznajem
da samo moja ljubav u snu ostaje zauvijek
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by ns.happy
''sve prave ljubavi su tuzne... kako je tek onima koje nisu prave bile...''
:sigh:

Nije mi trebalo ovo sad...

RIP
By Snow_Crystal
Ova prica je nesto najvrednije sto sam u poslednje vreme pricitala na forumu. Bas me je pogodilo...Iako je proslo neko vreme od svega ovog mogu samo da predpostavim da i dan danas pustis suzu..
Korisnikov avatar
By ns.happy
kad ja mogu zaplakati ponovo na ovo sve, kako li tek on... eh...
By mikka
i mene je zabolelo
malopre sam podigao temu, ali sam izbrisao post, da ga ne podsecam (iako se takvo nesto nikad ne zaboravlja)...
veoma tuzno
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
well, da budemo iskreni - da doticni Z. nije umro, bio bi samo jos jedan od onih koje volis svim svojim srcem, ali te ipak ostave. Hocu reci - vec iz Simenove (dodatno isteatralisane) price je jasno da je ljubav bila jednostrana. Ali eto, nota tragedije je dala pogodno tlo za stvaranje "ones in a lifetime" ljubavne, romeo_&_julia price... :roll:

mislim, sto se tice tipa, njemu RIP, a ti Simene - odrasti. I mici tu sliku iz sobe, prije ces prevazici tu dramu.
Korisnikov avatar
By delfinmne
Originally posted by Snow_Crystal
Ova prica je nesto najvrednije sto sam u poslednje vreme pricitala na forumu. Bas me je pogodilo...Iako je proslo neko vreme od svega ovog mogu samo da predpostavim da i dan danas pustis suzu..

I agree...
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by bananica
well, da budemo iskreni - da doticni Z. nije umro, bio bi samo jos jedan od onih koje volis svim svojim srcem, ali te ipak ostave. Hocu reci - vec iz Simenove (dodatno isteatralisane) price je jasno da je ljubav bila jednostrana. Ali eto, nota tragedije je dala pogodno tlo za stvaranje "ones in a lifetime" ljubavne, romeo_&_julia price... :roll:

mislim, sto se tice tipa, njemu RIP, a ti Simene - odrasti. I mici tu sliku iz sobe, prije ces prevazici tu dramu.

Neke stvari se jednostavno ne zaboravljaju.To ima veze sa emocijama, sto je tebi potpuno strano.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
oh, vidim da si se uvrijedio. Well, nije prvi put da ostro reagujes kad neko kaze nesto sa cime se ti ne slazes...

Kako se usudjujes da kazes da su meni emocije nesto strano? (ovdje sad ide socna psovka koju cu zarad pristojnosti izostviti - ali ti se, zemljace, smatraj pocascenim!)
Korisnikov avatar
By Dirrty
bananice, ja htedoh nesto slicno da prokomentarisem... ali nisam imao srca za to.

U sustini se slazem sa tvojim postom ali bih obrazlozio to na sledeci nacin:

Po meni to je prekratko vreme da o nekoj osobi govoris kao ljubavi uopste, a kamoli ljubavi svog zivota... ali ljudi jesu razliciti, te zbog toga to ne bih dalje komentarisao.

Njemu neka je laka zemlja, ali zivot mora da nastavi dalje, ti moras da nastavis dalje.
Ne kazem da trebas da ga zaboravis, naprotiv to trebas pamtiti kao nesto lepo sto ti se u zivotu desilo.
Ali smatram da ti sam sebe mucis tom slikom sto drzis pored kreveta, i tolikim osvrtanjem na to sto je bilo.

Okreni se ka buducnosti, i dopusti da ti se nesto jos lepse desi, a njega i sve sto te vezuje za njega skloni negde u stranu, i ponekad pogledaj dok se prisecas tih lepih trenutaka... ali nista vise od toga.

Da je tema nekog forumasa koga nekako ne dozivljavam kao tebe, mozda bih odmah izvikao da je ovo cista patetika... ali ti si mi nekako simpatican u tim emocijama, te ti samo savetujem da olaksas sebi i drugima u tvojoj okolini, i budes srecan i radujes se necemu sto tek dolazi... a doci ce, u to budi siguran.

:jumphug:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
well, ako "nemati srca" znaci klimati glavom i postovati srcebucajuce komentare klanjajuci se snazi i sirokom srcu sanjara romanse koja se nije desila = well, onda uopste nemam emocija...

vidis, sad mi je jasniji prethodni simenov post... Ustvari, postojanje emocija se pokazuje mogucnosti da precutis u temi u kojoj je svima dozvoljeno da daju svoje misljenje... Da - definitivno nemam emocija.

Iskreno, Simen je taj bez emocija. Sebicno je zbog licne emotivne sakatosti zadrzavati neciji duh u svojoj izmisljenoj romansi... Nas su ucili da pokojne treba isto pustiti da nastave dalje - kud god oni isli.
Korisnikov avatar
By Seaman
Bicu kratak:

Fraus intactum nil humana relinquit!
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Dirrty
...
Po meni to je prekratko vreme da o nekoj osobi govoris kao ljubavi uopste, a kamoli ljubavi svog zivota... ali ljudi jesu razliciti, te zbog toga to ne bih dalje komentarisao.
...
Upravo tako - razliciti... Ne znam da li se secate knjige "Za kim zvono zvoni", bila lektira u srednjoj skoli u moje vreme ne znam da li je jos uvek... Ali uglavnom se secam da je mene kao tinejdzerku fasciniralo to sto ljubav o kojoj je rec, koju glavni junak ne moze da zaboravi na dalje, pa jos toliki roman napisan... traje tri dana. Naravno, sad mi mozemo da raspravljamo kako je Hemingvej mogao to da nazove ljubav i da teoretisemo da bi se i ako jeste ljubav, ona sigurno ofucala da glavna junakinja nije poginula nakon tri dana (ako se ja dobro secam, jesam volela tu knjigu ali davno je bila srednja skola :lol: :deda: )... Ja ipak mislim da je bolje ostaviti ljudima da vide stvari na svoj licni nacin, tako je i svet bogatiji nego da sve podvedemo pod propise i obaveznost nazivanja i dozivljavanja...
Korisnikov avatar
By Seaman
Dina ovo je predivan post.Hvala ti! :mazi:

"I zato nikad ne pitaj kome zvono zvoni, tebi zvoni".
Korisnikov avatar
By leobg
Ja u potpunosti mogu da razumem Seamana. Nije lako preboleti sve to i nastaviti dalje. Boli i bolece. Oni koji ti predlazu da sklonis njegovu sliku, nisu upravu. Dokle god ti zelis da je drzis pored kreveta, drzi je. Prava ljubav se dozivi samo jednom u zivotu, a oni koji su operisani od emocija to ne razumeju. Drzi se i probaj da nastavis dalje. Kazu da vreme leci sve, ali i to je za diskusiju. Vreme je relativno i svako ga dozivljava na drugaciji nacin.
Korisnikov avatar
By Seaman
''

When he takes me in his arms
and whispers love to me
everything's lovely
It's him for me and me for him
all our lives
and it's so real what I feel
this is why
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by ns.happy

kad ja mogu zaplakati ponovo na ovo sve, kako li tek on... eh...

slagala bi kad bi rekla da nisam suzu pustila...

ne bi nista vise napisala... :(

deckonjo :hug:
By Speculum Columbae
Jako lepa tema.
Drago mi je zbog tebe što si imao pravu ljubav. Ko je imao taj osećaj, dovoljno mu je za 7 života!
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Joj, šta vam bi da iskopate ovu temu!? Šta meni bi da je čitam do kraja :(
Koji down :S
Korisnikov avatar
By Azdaja
pitala sam dinu pre par meseci da li bi mi mogla naci temu, ali je nisam mogla tad citati...(a sad je kao lakse, jel :/)

a da znam kako je ili kako ti je bilo, o Heb znam... :(

rece neka nepoznata zena pre par meseci "ljudi ponekad moraju da isplacu sve suze da bi imali mesta da ispune srce sa puno smeha...."

a te dosadne suze teku li teku, nikad kraja..:/
By Hans
:sigh:

Šta da ti kažem, Seaman...ne volim floskule niti u njih verujem. I meni bi jedan život verovatno bio malo da zaboravim. Neke stvari nikada ne prolaze.

Ipak, dotuklo me je to što njega više nema. :( Nekako sam mišljenja da je moguće i dalje voleti nekoga čak iako ti nije blizu a znaš da postoji. Ovako... :sigh:

Drago mi je što postoje ljudi kao što je Dina. Veliki pozdrav za tebe! :sesir:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!