Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By green.confidant
Po pravilu brišem sve bivše dečake sa Fejsa. Jer imam voajerskih sklonosti puno, i da ne bi sebe mučio najlakše je da redukujem listu prijatelja i nastavim dalje. Brisanje iz liste prijatelja mi je nekako i zvaničana forma da stavim sebi do znanja da je to kraj...

Isti slučaj je i sa D. Iako nismo zvanično ušemljeni, bilo je to jako lepo "druženje", koje je vremenom utihnulo. A ja sam uhvatio sebe kako redovno posećujem njegov profil i pokušavam da skapiram šta ima novo. Na kraju me je sve to smorilo, i presekao sam, Obrisao sam ga iz liste prijatelja.

Znate kako kada brišete nešto Fejs traži dodatnu potvrdu Fejs, tako je i sada izašao dijalog "da li ste sigurni da želite da ukolinte iz liste prijatelja", na šta ja odlučno pritisnem "REMOVE", i u istom trenutku kad ja klinem to "REMOVE" moj komp se ugasi!

Po slobodnom tumačenju simbolike, izgleda sam napravio veliku grešku... :( :( :(
Korisnikov avatar
By deran
ja ne znam za tvoj komp i tvoju simboliku,ali da,jesam sujeveran,do bola...:lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Jesam sujeverna, mozda manje nego pre... ali sad ne bas toliko da bih svaku sitnicu povezivala sa necim sudbinskim.

Ja sam pronasla mog najznacajnijeg bivseg na fb i povremeno pogledam profil, onoliko koliko se vidi, ali necu da ga kliknem za prijateljstvo. Ne sto bi on odbio, naprotiv mislim da bi prihvatio, nego sto bismo onda bili u stalnom kontaktu. Ne zelim da ga vidjam svakog dana, ne zelim da on vidi moja zbivanja i ja njegova i da mu bilo sta od onog sada objasnjavam, niti da objasnjava on meni. On je proslost i neka ostane u njoj...
Korisnikov avatar
By unic0rn
nope, nisam.

ne dozvoljavam si taj luxuz :mirnatetko:
Korisnikov avatar
By Rei
Kad ti crni medved predje put, to je nesreca...
Korisnikov avatar
By Herald
Originally posted by green.confidant

...... na šta ja odlučno pritisnem "REMOVE", i u istom trenutku kad ja klinem to "REMOVE" moj komp se ugasi!

Po slobodnom tumačenju simbolike, izgleda sam napravio veliku grešku... :( :( :(
Ne diraj to dugme vise!!! :codex removeiticus:
Korisnikov avatar
By Seaman
Obozavam kad mi crna macka predje put. :D
Korisnikov avatar
By Herald
A kad zuti mrav pocrni i kaze mnjau? Ja ga oma zgazim :lol:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
nekad da, ali ne ono sa crnim mackama i petkom 13-tim, nego :lol: sam isla na bitne ispite obucena onako kako sam bila obucena kad sam polozila jedan jako bitan ispit na pocetku faxa i tako te gluposti

posle me proslo (srecom)
Korisnikov avatar
By Tungi
Ujedem se uvek za jezik kad krenem neku narodnu ili podjem da kucnem u drvo tri puta..Trudim se da iskorenim to.
Korisnikov avatar
By sunflower5
Originally posted by 4NY K3Y

nego :lol: sam isla na bitne ispite obucena onako kako sam bila obucena kad sam polozila jedan jako bitan ispit na pocetku faxa i tako te gluposti

E,to me potseti...
Ja sam ranije,u osnovnoj,pred kontrolne stavljala knjigu pod jastuk dok spavam. :lood:
Ne mogu da verujem da sam mislila da ću da se probudim i sve da znam. :oskar:
:lol:
Sad za ispite to ne radim.Shvatila sam da je previše lepo da bi bilo istinito. :sigh:
Korisnikov avatar
By mrgud
:egzorcist: pu pu pu! :egzorcist: da ne cuje zlo! :egzorcist: nikako! :egzorcist:
Korisnikov avatar
By 2kune
kako da bidnem Suji veran kad ga i ne znam? :kosa:
Korisnikov avatar
By walt333
Ja sam toliko sujeveran da to nekad prelazi u apsurd. Od cinjenice da se vracam tri koraka unazad okrenem se i pljunem kada mi crna macka predje put preko toga da nikada ne bacam smece kada zadje sunce niti kupim mrvice sa stola rukom pa sve do toga da ton na televizoru nikada ne postavljam na broj 13. ali bolje spreciti nego leciti:sesir:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by mrgud

:egzorcist: pu pu pu! :egzorcist: da ne cuje zlo! :egzorcist: nikako! :egzorcist:
:lol:

To za mrvice nisam ni znala - qq a ja ih cesto kupim rukom :doh:

Djubre ne iznosim ako zadje sunce... taman imam izgovor do ujutru posto mrzim da ga iznosim...

Knjige i dan danas stavim nekad pod jastuk :doh: Ali to kad ne mogu nesto nikako da naucim... i onda kazem sebi, ma ja sam to naucila i stavim pod jastuk... i stvarno bude tako :puzzle: Valjda je do opustenog stava i pozitivnih misli ;)
Korisnikov avatar
By KiWi
U smislu koji se navodi u uvodnom postu ne.

Verujem u sitnije i nebitnije stvari, iako znam da je njihov uticaj isključivo psihološki (mantre)
Korisnikov avatar
By simarrgL*
Originally posted by sunflower5
Ja sam ranije,u osnovnoj,pred kontrolne stavljala knjigu pod jastuk dok spavam. :lood:
i ja to ponekad radim. tako sam prosle godine stavila knjigu iz geografije, vece pred kontroli, i onda je ujutru zaboravila, tako da nisam mogla da se podsetim pred cas :retard:
By Swanheart
:misli:
nikad ne sredjujem stan 2 dana pred ispit, niti bacam djubre kad krenem na neki od ispita :retard:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
da, jesam, jako. sve su znaci, praktikujem 300 rituala, ne dale sile da izostavim nešto, jujuju.
ma, zlo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!