Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By sunflower5
Originally posted by green.confidant

p.s. moja dilema, i ono za šta mi treba savet je kako da se iskuliram, odnosno odljubim... ne pomažu mi ni prijatelji, ni hobi, ni serije, ni filmovi, ni faks... :(
Verujem da ti se sada čini da niko i ništa ne može da ti pomogne,ali nije tako.
Slažem se sa ostalima da vreme i daljina tu mogu puno da pomognu.Mislim da je jako teško to postići ako stalno vidjaš tu osobu.
Po meni je bitno i da se što više družis sa prijateljima,izlazis,baviš nečim što voliš i što te interesuje.
Sve će to da te okupira da bar ne razmišljaš toliko o tome.

U početku izgleda nemoguće,ali vremenom će biti sve lakše.Bar je u mom slučaju tako bilo.
Korisnikov avatar
By green.confidant
slab sam, to je ono što me baš ukopava, jer kad više ne mogu da izdžim, obavezno mu pustim poruku. A "on" uvek odgovori ;) nekad se i nađemo, obično kada najmanje to očekujem. I posle susreta sa njim po nekoliko dana sam nasmejan, evo čak i sada dok kucam ovo i samo kad se setim...
Taj smešak na licu pređe posle nekog vremena u :( , i onda opet obećam sebi da ću biti jak ovog puta i sačekati da on prvi pozove pa ga možda i iskulirati... Jak sam sve dok ne potrošim svo strpljenje, i onda opet pustim poruku i tako... slabić :(

Ono što me lomi svaki put je povratni bljesak koji dobijem od njega. Savršeno se ljubi... Skroz imam osećaj da mu se dopadam kad smo zajedno. Skroz je trip da se vreme uspori kad se pogledamo... Inako znam da tu postoje i drugi momci pored mene, nisam ljubomoran, tj puno se trudim da ne budem. Sve mi je cool, samo da se ponovo vidimo i osetim njegov dodir...

Kako bi bilo moćno da postoji tableta koju kada popiješ, postaneš skroz racionalan i stabilan, i sposoban da razbiješ sve emocije na segmente, shvatiš ih i svariš; i ostaneš svoj!

:balerina:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Trebaju ti strejt ortaci da ti pricaju stvari tipa 'get it together you pussy' :D :D :D

Mislim onako u najboljoj nameri :misici:
Korisnikov avatar
By Galateja
Kako se odljubiti? Tako što objekat zaljubljenosti neko vreme nećeš viđati. Definitivno pomaže. :sweet:
Korisnikov avatar
By gorilica
Ne znam kako je kod drugih, ali ukoliko primetim da neshto shto pruzam nekome nije reciprochno uzvraceno, okrenem se, odem i prekinem sve vrste kontakata. Okrenem se onome shto mi je uvek interesantno i zanimljivo [filmovi, knjige, stripovi, igrice], i kao shto ostali rekoshe vec, vreme uchini svoje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!