- 12 Mar 2010, 10:03
Danas se navršava sedam godina od ubistva Zorana Đinđića. Šta bi bilo drugačije da se to nije desilo? Ja mislim-mnogo toga. A vi kažete....
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by zachary85Jest` ovo malo nesrećno sročeno na gay forumu, ali u pravu si.
...Sve dok ostanemo pasivni, nema izgleda da će se nešto promeniti....
Originally posted by mytheĐinđić je jednom rekao da on zna da više neće biti na vlasti nakon što mu mandat istekne, ali da će ipak da uradi ono što on hoće, jer na vlast nije došao da bi na vlasti ostao zauvek, već da bi uradio neke konkretne stvari i da bi promenio nešto. Tako da sumnjam da bi bio naročito iznenađen činjenicom da Srbi neće da se modernizuju. Znao je on to i bez izbora.
a tek da mi je bilo videti njeovu facu nakon suocavanja sa takvom izbornom katastrofom.
Originally posted by mytheTadic je bio, i ostao - Forrest Gump.
(i to malo glasova sto je onda osvojeno, je bilo zahvaljujuci Tadicu)
Originally posted by zachary85
Mnogo toga bi bilo drugačije. Problem je što našoj zemlji nedostaju državnici, koji će preuzeti na sebe odgovornost za svoje postupke i da će ti isti postupci povesti ovu zemlju napred i učiniti je boljom i perspektivnjom. Da se u njoj može voditi jedan sasvim običan i normalan život. To ne ide bez ljudi, odnosno njihove svesti da treba da nešto urade i da ih ne bude briga za druge, nego samo za sebe. Počistite oko svoje kuće. Sve su ovo ideje Zorana Đinđića koje su, nažalost, ostale nesprovedene.
Potrebno je da mi, mladi pokažemo inicijativu, da ne pristajemo da nas zli, neobrazovani, glupi i ograničeni ljudi sputavaju i govore nam da je njihov pogled na svet jedini i najbolji.
Sve dok ostanemo pasivni, nema izgleda da će se nešto promeniti. Zato, što bi rekao Zoran, manje spavajte, radite najbolje što umete, pokrenite se i srešćete sebe negde u nekoj boljoj budućnosti!
Originally posted by mytheA meni je jako drago da sam ovo imao prilike da pročitam, pošto silni bašibozluk koji u vreme sadašnje podržava Demokratsku stranku, uključujući i tebe koji otkidaš na, da parafraziram P. L., Kosovom natopljen penis Borisa Tadića, podržava upravo ovu stranku jer ona danas sa vizijom Zorana Đinđića ima taman toliko veze koliko i pokret 1389. koji je noćaš jopet u prestonici Suburbije prelepljivao Bulevar Zorana Đinđića plakatima na kojima piše Bulevar Ratka Mladića (kakva zemlja takva joj i prestonica).
...
Meni je jako zao....
...
Originally posted by Simora vidis meni je drago da Predsednik Tadic rasterao 'basibozluk', olos, lopove, profitere etc...iz DSa, jer dok su oni likovi (Ceda, Beda, Kiza Zivkovic...) vodili DS, to je bila stranka od 12%. Zahvaljujuci Tadicevom mudrom vodjenju stranke, DS je osvojio oko 38%. Isto tako, kandidat tog 'basibozluka' - Dragoljub Pantelija Micunovic je na predsednickim izborima 2003. izgubio od Tome Nikolica, dok je Tadic tog istog Nikolica dva puta pobedjivao.
Originally posted by mytheA meni je jako drago da sam ovo imao prilike da pročitam, pošto silni bašibozluk koji u vreme sadašnje podržava Demokratsku stranku, uključujući i tebe koji otkidaš na, da parafraziram P. L., Kosovom natopljen penis Borisa Tadića, podržava upravo ovu stranku jer ona danas sa vizijom Zorana Đinđića ima taman toliko veze koliko i pokret 1389. koji je noćaš jopet u prestonici Suburbije prelepljivao Bulevar Zorana Đinđića plakatima na kojima piše Bulevar Ratka Mladića (kakva zemlja takva joj i prestonica).
...
Meni je jako zao....
...
Originally posted by Simoryep.
Kako je to Dubravka Stojanović juče rekla, a ja se u potpunosti slažem sa tom konstatacijom -- Zoran Đinđić je ubijen da se Srbija ne bi promenila. Mislim da u toj rečenici leži odgovor na pitanje šta bi bilo / kako bi bilo da pre sedam godina nije ubijen Zoran Đinđić.
Originally posted by mytheDakako, samo je pitanje da li je u tih 38% birača koji stvarno vjeruju u nekakvu demokraciju i EU, ili samo padaju na tlapnje Tadić-Jeremić tlapnje o Kosovu. Koje će trajati otprilike toliko dugo dokle te birače i privlače.
Dakle, imamo cinjenice - 38 je vise od 12, jel tako?
Uzgred, ja se izvinjavam sto sam duboko precizan i analitican, tebi i tvojima to nije jaca strana.
Originally posted by mytheNegativna ocjena je samo jedna, a pozitivnih mnogo više...
dobro je sto je ovde objavljeno da je State department ocenio da se u Srbiji postuju ljudska prava i opcenito dao Srbiji pozitivnu ocenu. Ali je interesantno da niko od onih euroslinavaca, NVO ekipe i slicnog basibozluka nece ni da se osvrne na to, nego samo pisu parole tipa "Srbija je stala pre 7 godina" i sl...ako vec ne veruju aktualnoj vlasti, kako to da ne veruju ocenama njihovih gazda i sponzora, onih kojima se klanjaju i kojima sluze, dakle oceni americkih vlasti? Ili je njih mozda Tadic potkupio da napisu pozitivan izvestaj o Srbiji?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!