Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Motiv označava okidač, pokretač.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Teznja necemu je pokretac

edit

Dakle, zelja/teznja za nekim osecanjem (uglavnom je to zadovoljstvo) je motiv za vezu (i sve ostalo u zivotu)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma zadovoljstvo je nedovoljno definisan i širok pojam, hoću konkretnije... pored ljubav bla bla bla!

Tačnije, opišite željeno stanje kome težite putem osećanja kojim ga doživljavate!

To može biti i sigurnost, stabilnost, dosada, neuračunljivost...

P.S. Ili još bolje, zaboravite pitanje i temu!
Ni sam tačno ne znam šta sam želeo da postignem ovom temom pre više od 3 godine! :praznoglavi:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Zato sam stavio u onom malo pre postu da to osecanje zavisi od coveka do coveka.

Ljubav je navika.

Hm... Sto se mene tice ja volim spontanost i uglavnom nemam neku sliku o tome sta zelim da osetim, zelim da probam raznovrsne stvari, a jos vise da mi se svide, a to da l' ce mi se svideti zavisi od sklopa osecanja koja tada osetim.
Korisnikov avatar
By Galateja
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=638748#p638748]Ulix napisao:[/url]Obicno zato sto imam potrebu da budem u vezi i zato sto sam u tom momentu upoznao adekvatnu osobu. E sad, odakle dolazi da potreba, to ne bih znao, a ne bih da izigravam kvazipsihoanaliticara. :)

Konkretno, sto se moje sadasnje veze tice: upoznao sam decka koji me je prvo oborio s nogu svojim izgledom, onda kolicinom alkohola koju moze da konzumira, zatim time sto je jednom imao koranjcu, zato sto gaji cvece, zato sto je svestran, inteligentan, zato sto je talentovan umetnik, zato sto imamo mnogo toga zajednickog, sigurno da je i zato sto smo prvi put kad smo se zvanicno upoznali pricali vise od dvanaest sati bez pauze, zato sto smo posle toga danima proveli neprospavane noci u dugim diskusijama o umetnosti, zato sto smo se setali po kisi treci put kad smo izasli, zato sto smo sedeli na vrtesci u parku tokom oluje, cutke, i gledali se, zato sto imam stalnu potrebu da budem sa njim, da ga cujem, vidim, zagrlim, poljubim, zato sto mi je sa njim uvek lepo, zato sto je spreman da ucini mnogo toga za mene, ali jos vise zato sto bih ja za njega ucinio sve, ili mi se to cini, evo, vec skoro pola godine, bez prestanka, zato sto, sve u svemu, moja osecanja prema njemu ne samo da se ne smanjuju, vec brzom brzinom rastu i rastu i rastu, i ne znam zasto je to tako, ali tako je, ima, dakle, hiljadu razloga i nema ni jedan, kako god zelis to da posmatras.

:)
Jedan od lepših postova na ovom forumu. :hypno:

on: Ne umem da racionalizujem motiv ulaska u vezu.
Korisnikov avatar
By bas bleu
to have someone to do yer shoppin' when yous ill.
By Kragi
^ kod mene je drugacije - da bivsi crkne od muke!! :lukavi:
Korisnikov avatar
By bern
ja ne umijem da odgovorim precizno na ovo :iskolacen: iako mi je prva veza trajala 3 godine.

motiv? imao sam potrebu da se sa nekim što više prožmem. fizički, intelektualno i duhovno. ulazak u vezu je bio spontan i prirodan, kako sa moje, tako i sa njegove strane.
Korisnikov avatar
By gnossi℮nn℮
Pa da me kresne visoka, zgodna, kratkokosa, andro/butch doktorka.
Korisnikov avatar
By gossip
to je kod mene stvar osecaja...kada osetim da zelim vezu sa nekim onda pratim taj osecaj...samo sto retko ko budi taj osecaj
Korisnikov avatar
By Blady
zbog uskladjenosti...
ma zbog " ciji sam ja komadic "
Korisnikov avatar
By ilija f
pa nemam potrebu, nego dođe spontano.. nekad se osećam suviše usamljeno i mislim da bi bilo super biti u vezi, i tada bi se moglo reći da je motiv usameljenost.. ali generalno u gotovo sve veze sam ušao spontano, prosto se desilo :)
jos nisam ulagala napor da proniknem u taj svoj motiv

bice da sam, kao i dobar deo zivotinjskog sveta, u nekoj vrsti potrebe da se zdruzujem. m? :)

edit: u, al' sam se zdruzila, svaka mi/ nam cast :P :love:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
a jeste tako laka, a tako teska tema..

nikad nisam bila u fazonu one night stand, muvanje po klubovima, sutradan iskradanje, davanje laznih brojeva.. (desavalo se, ali jbg..)

nekako bi do veze uvek doslo spontano, bez nekih planova i preteranih analiza.
ako mi prija prisustvo neke osobe, razmisljam o njoj kada nije pored mene, nesto mi se extra desi i ja osetim potrebu da samo NJOJ to kazem, a onda dodje taj trenutak nesigurnosti "aha, sta ako je davim, sta ako joj smetam, sta ako su njoj smesne neke stvari koje su meni jako bitne" .. takve misli mi ne dolaze kod osoba koje dozivljavam kao prijatelja.

ultimativni test mi je zagrljaj.. ako pri zagrljaju ja tu osobu ne zelim da pustim i pocnem da smaram sa "jace, jace, jace" onda se tu nesto opasno kuva.

jesam osoba za vezu, jesam posesivna i ljubomorna i ako nakon 2-3 vidjanja ja sebe ne vidim u vezi sa nekom osobom, ne cuvam je kao "rezervu" ili bilo sta slicno.

Najbolja i najgora verzija mene se vidi kad sam u vezi, ovako solo, samo egzistiram i trosim kiseonik :neznam:
Korisnikov avatar
By Kadmiel
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2418655#p2418655]bern napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2418504#p2418504]Kadmiel napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2332416#p2332416]Galadriel napisao:[/url]Sreća, koji drugi motiv? :puzzle:
^ To.
mislim da je jurnjava za srećom najbrži način da se čovjek usere u sopstveni život :trep: al' sam poeta, jebo me ćaća.

šta je sreća? postoje li vile? da li je etar peti element? :drama:
Zar nije poenta zivota da covek bude srecan? :P
Korisnikov avatar
By SuperMario
Meni je najbitnije kakav je neko kao osoba i kakav je prema meni. Volim da mi posvecuje dosta paznje, da je dobar, pazljiv a i da mi se svidi fizicki (ne u smislu nekog "ekstra frajera"), mada mi fizicki izgled nikada nije na prvom mestu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!