Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
zato sto sam vec kad sam ga upoznao skontao da je predivan decko, a u dvocasovnom razgovoru sam uspio da otkrijem da je veoma njezan, osjecajan, pametan...
uz to je skroz sladak, i super smo par...

above all, mislim da je to bila ljubav na prvi pogled:blush:
By Swanheart
izgleda da sam ja jedina budala kojoj nije optreban motiv za vezu
Korisnikov avatar
By Dirrty
pa swanheart bre kako ne postoji, mora da postoji razlog, motiv zasto zelis biti sa nekom osobom.
nije valjda da ulazis samo zato sto ti je dosadno i nemas sta pametnije (mada je i to razlog) :)
By Swanheart
...motiv(pri pomenu ove reci prvo cega se setim je ubistvo,ne znam zasto)...veze...jednostavno se dogodi...bez motiva,a dosada nema veze za vezom...kao da ne moze biti dosadno i u vezi.Motivi su potrebni za raskid,za vezu ne.
Korisnikov avatar
By Frizerka
Veza je sama po sebi "Motiv"
:yay: :yay: :yay:
Dalje treba traziti odgovarajucu osobu za nju...
a kakva ce ona biti,zavisi od toga sta ko voli
tj.koje fizicke ili karakterne odlike osoba treba da poseduje...
:curka: :lizalica: :shamar: :novine:
Korisnikov avatar
By Dirrty
ljudi zbunjujete me! ne razumem :)
By pčelica
Osnovni motiv ulaska u vezu-
a zna se šta veza podrazumeva- mi
je potreba za emocijom; i davanjem i
dobijanjem iste.
By Demona
Nema motiv, simbol pitanja je pogresan. Inspirise me neko na taj nacin me primamljuje:goran:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Swanheart
izgleda da sam ja jedina budala kojoj nije optreban motiv za vezu

Nisi...
Korisnikov avatar
By Draco
Eishhh, ja da toliko razmatram zasto ulazim u vezu, ne bih imala vremena za ostvarenje iste. Sto ulazim u vezu - otkud znam, neko mi se svidi, pozelim nesto vise, ostvarim to, usput *kako to vec biva* pozelim jos mnogo toga sa njom pa pravac na ostvarivanje novih ciljeva i tako u nedogled.

..ili druga varijanta da se smorim/o posle malo vremena i tjozdra, ali i u takvim slucajevima je razlog stupanja u vezu isti - privlacenje, hemija, zainteresovanost, obaranje sa nogu, obaranje sa stolice, nalozenost.. ma, u name it.
Korisnikov avatar
By Dirrty
mozda si u pravu :)
bolje da manje razmisljam a vise da radim :)
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Dirrty18g
Dugo sam razmisljao, i u jednom trenutku mi je palo napamet, da su mi veze mozda bile neuspesne upravo zbog samih razloga odnosno motiva zbog kojih sam stupao u istu.

Zanima me koji su to vasli razlozi zbog kojih ulazite u vezu?
Da li je to mozda samo sexualna privlacnost, pa zelite da iz toga mozda izraste nesto vise, ili mozda slicnost u razmisljanju sa tom osobom, ili i jedno i drugo...... Zanima me sta je to u vasem slucaju?

I da li mislite da to mozda ima veze sa opstankom i kvalitetom jedne veze, i u kojoj meri?
Naravno pod uslovom da su razlozi normalni, bez interesa i slicno....
Jednostavno se zaljubim u SVE što čini nju. Želim da je činim srećnom, da je mazim, pazim (i zovem Đooooleeeeee...), da provodimo zajedno što više vremena, da je upoznam "do kraja", da znam šta misli/oseća/želi kad uzdahne i sl. Želim da je volim.

Uđem u vezu.

Zaljubljenost postane ljubav.

It's just as simple as that.
By Snow_Crystal
U vezu ulazim ISKLJUCIVO kad sam zaljubljena i ako zelim da to nesto ispadne kako treba.Nikad nisam usla samo zbog sex-a i na jednu noc "veza".Nekako je lakse sve oko tebe kad mozes to da podelis sa nekim ko te razume,voli. Da imas na nekog da se oslonis da podelis sa njom/njim neke tajne itd itd.
By Kragi
Originally posted by Ulix

Obicno zato sto imam potrebu da budem u vezi i zato sto sam u tom momentu upoznao adekvatnu osobu. E sad, odakle dolazi da potreba, to ne bih znao, a ne bih da izigravam kvazipsihoanaliticara. :)

:up:

sjajna tema inace :) (aj da i nju izbunarim) :D
Korisnikov avatar
By Mage

zato sto smo se setali po kisi treci put kad smo izasli, zato sto smo sedeli na vrtesci u parku tokom oluje, cutke, i gledali se, zato sto imam stalnu potrebu da budem sa njim, da ga cujem, vidim, zagrlim, poljubim, zato sto mi je sa njim uvek lepo

Ahhh... Corny statement :lol:

Izvini Ulixe morao sam :smeh: Šalim se naravno, jako mi se sviđa to što si napisao. Baš mi je drago što si našao takvog dečka jer je to zaista retkost i treba čuvati takvu vezu ;)
By Ulix
Originally posted by Mage

Ahhh... Corny statement :lol:

Izvini Ulixe morao sam :smeh: Šalim se naravno, jako mi se sviđa to što si napisao. Baš mi je drago što si našao takvog dečka jer je to zaista retkost i treba čuvati takvu vezu ;)
:blush:

Jeste, baš sam danas to pročitao i pomislio da sam verovatno bio pijan kad sam to pisao, jer inače teško da bih trezan imao takav izliv emocija.

A da ga čuvam, čuvam ga. :D :volinevoli:
Korisnikov avatar
By .L O S T
eto nakon par susreta mi je mnogo bilo lepo u njegovom drustvu, ima slican smisao za humor, dobar je sex - pa sto da ne veza :lol:
Korisnikov avatar
By Sheytan

...zato sto je svestran, inteligentan, zato sto je talentovan umetnik, zato sto imamo mnogo toga zajednickog, sigurno da je i zato sto smo prvi put kad smo se zvanicno upoznali pricali vise od dvanaest sati bez pauze, zato sto smo posle toga danima proveli neprospavane noci u dugim diskusijama o umetnosti, zato sto smo se setali po kisi treci put kad smo izasli, zato sto smo sedeli na vrtesci u parku tokom oluje, cutke, i gledali se, zato sto imam stalnu potrebu da budem sa njim, da ga cujem, vidim, zagrlim, poljubim, zato sto mi je sa njim uvek lepo, zato sto je spreman da ucini mnogo toga za mene, ali jos vise zato sto bih ja za njega ucinio sve, ili mi se to cini,
Lep primer... Ja to nazivam - ljubav. Može se okarakterisati i drugačije, ali sve se ipak vrti oko toga da oli ste pronašli osobu koja vas ispunjava, koja zadovoljava vaše kriterijume da imate nekoga, da budete ljudsko biće ... znači ne samo da violite u užem smislu reči, već i da diskutujete, pokazujete i očekujete razumevanje, solidarnost ili šta god drugo svojstveno ljudskom biću.
Korisnikov avatar
By Mage
Motiv za ulazak u vezu...? :nerd:

Nema motiva, jednostavno se desi kada se slože kockice ;)
Korisnikov avatar
By Dirrty
I dalje smatram da motiv mora potojati.

Ljubav nikako, ne poznajemo dovoljno osobu da bismo je voleli...
Zaljubljenot, ponekad... ali postoje primeri kada jesmo zaljubljeni a ne želimo vezu.

Dakle, kao što postoji motiv za izbegavanje, tako mora postojati motiv i za stupanje u vezu!
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Zato sto sam imao bas TU potrebu i zato sto mi partner koga sam upoznao odgovara u potpunosti... :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Motiv za SVE je neko osecanje :doh: Sad, od osobe do osobe zavisi koje osecanje zeli u vezi, i upravo to osecanje je motiv
Korisnikov avatar
By Dirrty
Može biti, ali pod motivom se može smatrati samo radnja, odnosno put ka nekom željenom osećaju/stanju, koje pritom i ne moramo doživeti, ako smo se zajebali u proceni...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Zar motiv sam po sebi ne oznacava nesto cemu samo tezimo, al ne mora da se desi?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!