Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by deranPa, ne znam... Pusti sad Guettu da se povratis malo
Originally posted by BellyButtonma da,ali meni se pesma ne dopada...
Originally posted by deranJa kapirao da se glasa za pesmu, ne izvodjaca... Topalko je otpevao nesto sto najvise lici na dobru pesmu... Realno...
ali topalko...![]()
pročitao sam šta si napisao,ok,ali meni je d o s a d n a...
Originally posted by *deni*Nije u prvih 5 jer nije dobila nijedan glas od SMS glasanja... Oko 10-og mesta, verovatno...
Interesuje me koje je tačno mesto u krajnjem bilansu zauzela Zorica.
Originally posted by BellyButton
Originally posted by DirrtyTebi preporucujem jedino Salvicu Cukteras... To bi moglo da ti se dopadne... Ne znam kako se plasirala... Tamo je... sto pedeset treca... nebitno...
Top 5, top 10!
Da čujem, da bih znao koje pesme da preslušam.
Originally posted by BellyButtonPih !
Originally posted by *deni*Nije u prvih 5 jer nije dobila nijedan glas od SMS glasanja... Oko 10-og mesta, verovatno...
Interesuje me koje je tačno mesto u krajnjem bilansu zauzela Zorica.
Originally posted by deranNe moze biti... Treci je onaj gmaz od Rokvica, a za njim ona klinchadija iz Zvezda Granda, cini mi se...
mislim ipak da je 4.-pa napisao sam već...![]()
Originally posted by *deni*Zaboga!
Pa hajde onda, derane, molim te da se napiše ko je kakve pozicije osvojio.
Nema smisla da se ženiram, ako ovaj Belly Button laže iz čiste zlobe i besa.![]()
Originally posted by *deni*MISLIM da konačno ide ovako
Pa hajde onda, derane, molim te da se napiše ko je kakve pozicije osvojio.
Nema smisla da se ženiram, ako ovaj Belly Button laže iz čiste zlobe i besa.![]()
Originally posted by BellyButtononda je peta...
Originally posted by deranNe moze biti... Treci je onaj gmaz od Rokvica, a za njim ona klinchadija iz Zvezda Granda, cini mi se...
mislim ipak da je 4.-pa napisao sam već...![]()
Originally posted by DirrtySigurno da je faktor "Farma" uticao. No, pesma je najbolja od ovih veceras a takva interpretacija joj daje izvestan shmek, kako je to Haris nekad radio...
Ja bih rekao da je Topalko pobedio na stečenu popularnost sa Farme.
Pesma je možda ok balada, ali čovek zvuči potpuno odvratno.
Pop balada ne ide uz narodnjaka!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!