Ono shto se meni dopalo je:
Prvo veche [ochigledni tonski fijasko]:
Dzej (pukao glas, ali dobra pesma), Cakana (jest da se ispostavilo to shto jeste, ali je barem bila efektna na sceni), Sechivanovicka (zarazna melodija, tekst, nako, moz da bidne a ne mora da znachi), Neca Vojvodic (shta znam, ja ga gotivim, a i lepa mu je pesma), Ivana Cecawannabe Selakov (reshila da ode tamo gde su pare. Tekst je mogao da pretrpi ispravke. Mislim, sama na planeti?), Snezana Djurishic (jako, jako lepa pesma), Sloba Vasic (mali opasno peva, i svidja mi se pesma), Tanja Savic (najav'la, ispunila), Mina (dobra pesma).
Drugo veche (ton normalan, al isekoshe Zorici forshpil):
Selma ('nako, moz da prodje), Zorica Brunclik (

), Sasha Kapor (em peva, em se lozim na njega, em dobra pesma), Danijela Vranic (dobra pesma ali nije za nju, suvishe joj je glas ala Dragana Mirkovic sa pochetka karijere), Zeljko Shashic (chekam da pochnu nove zvezde Granda pa da mi se pesma bash, bash dopadne, ovako, Zeljko jednostavno nema harizmu), Aleksandra Bursac (lep narodnjak. Meni se bash dopala i pesma i izvodjenje), Ceranicka i dechko na koga se svojevremeno lozio Status

(Tekst ko da sam ja pisao po raskidu neke svoje veze

), Zorica Markovic (mozda je nekom patetichna i pretenciozna pesma, ali meni se dopala i zasuzile mi ochi. Shta znam, nashao se u prichi), Aco Pejovic (u zadnje vreme mi se sve vishe svidja njegov odabir pesama, pa tako i ovaj).
Sasha Matic (vishe koreografija, nego li sama pesma, bez obzira na loshu reziju i katastrofu sa rasvetom). Cukterashica (dobar glas, dobro pevanje, ali pesmi kao da fali refren).
Eto.