Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by coloradoKratko i jasno.. Ne mrzim,ne umem.. i to je to
Ja da. Bez problema. Do duse, retko to traje duze od pola sata ako mi se osoba izgubi s ociju, ali ipak je mrznja.
Mislim da je to iskonsko osecanje kao i ljubav i da se na njenu pojavu ne moze uticati. Samo na ispoljavanje. Ali s druge strane cujem neke ljude kako kategoricno izjavljuju kako oni NIKAKO ne mogu da mrze, pa mi nije jasno ko tu sad pogresno rezonuje stvari...
Diskutujte!
Originally posted by LoniPa bar kod mene da bi "zasluzio" mrznju morao bi verovatno da ubije, a mene ako ubije ne mogu da mrzim, bar ne u ovoj dimenziji... te stoga primer su drage osobe, ne zbog neke nesebicnosti
Hm...
Svi pominjete da osećate mržnju kad bi neko ugrozio osobe do kojih vam je stalo, al' ne pominjete mržnju ako neko ugrozi direktno vas.
Znam da zvuči plemenitije boriti se za druge (otpušteni radnici uvek kažu . čim sad da prehranim decu), ali je nemoguće da ne mrzite onog, ko ugrozi i direktno vas.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!