Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Wilhelmina
Ja imam potpuno drugaciji ugao gledanja na tu problematiku veliki grad - provincija.
Veliki grad znaci mogucnosti... Znaci da ti, ko god da si i sta god te zanima, imas mogucnosti da to i ostvaris. To moze da se odnosi na strucno usavrsavanje podjednako koliko i na izbor partnera. I vecina ce se sloziti da to jeste tako, da jedino BGD danas u Srbiji zaista i ima neku gay scenu, a da je u svim ostalim gradovima to samo manje-vise los pokusaj.
Sad, grozna je predrasuda da su ljudi u velikom gradu ti koji su losi, koji se ponasaju lose itd. Zapravo, nigde na svetu nisam osetila toliko zlobe koliko u malim i zabacenim sredinama. Smatram da su male sredine te koje zapravo ubijaju u pojam. Ako nisi vanserijski lepa ili talentovana i nemas novca za studiranje i odlazak odatle - ne gine ti kolevka odmah posle srednje skole. Pa budi ti i 1000% lezbejka, ali ces da rasiris noge i radjas unucice nekim hohstaplerima iz istog sela.
U takvim uslovima ljudi se i pre odaju alkoholu i drogama negoli u velikom gradu.
Originally posted by Angelina777
, ali bas sam ovaj termin vezala za scenu, koju valjda stavljam pod navodnike jer me scena asocira na nesto glamurozno, ne na neki podrum u koji dolazi 50 istih faca, one big happy family![]()
Originally posted by *_Eskarina Gejl_*Dobro, i ti si malo generalizovala ...Originally posted by Wilhelmina
Ja imam potpuno drugaciji ugao gledanja na tu problematiku veliki grad - provincija.
Veliki grad znaci mogucnosti... Znaci da ti, ko god da si i sta god te zanima, imas mogucnosti da to i ostvaris. To moze da se odnosi na strucno usavrsavanje podjednako koliko i na izbor partnera. I vecina ce se sloziti da to jeste tako, da jedino BGD danas u Srbiji zaista i ima neku gay scenu, a da je u svim ostalim gradovima to samo manje-vise los pokusaj.
Sad, grozna je predrasuda da su ljudi u velikom gradu ti koji su losi, koji se ponasaju lose itd. Zapravo, nigde na svetu nisam osetila toliko zlobe koliko u malim i zabacenim sredinama. Smatram da su male sredine te koje zapravo ubijaju u pojam. Ako nisi vanserijski lepa ili talentovana i nemas novca za studiranje i odlazak odatle - ne gine ti kolevka odmah posle srednje skole. Pa budi ti i 1000% lezbejka, ali ces da rasiris noge i radjas unucice nekim hohstaplerima iz istog sela.
U takvim uslovima ljudi se i pre odaju alkoholu i drogama negoli u velikom gradu.![]()
![]()
Originally posted by StripiGeneralno mislim da je problem u paranoji. Ljudi u manjim sredinama zele vezu kako bi sebi obezbedili koliko toliko uredan sexualni zivot a da pritom ne moraju da se cimaju sa dateovima, da strepe od toga da ih mama i tata ne vide sa nekim fem u gradu, da ih pitaju ko ti je ovaj drug i sl... Promena sredine sve njih (nas) lisava takvih poblema. Uvek je lakse pederisati se u okruzenju u kojem te niko ne poznaje ....
mislim da to nema veze sa bilom kojom drugom školom osim sa životnom.
Svako ima svoj neki put, bez obzira na mjesto u kojem se trenutno nalazi.
Originally posted by ~bubi~Ma hajde.. Provincijalci, pa ugrozeni, pa ne umeju da se snadju, bla bla bla, mucenici, a cim dodju u Bg krenu da piju, drogiraju se i jebu sa svima kao ludi zato sto nema mame, tate i celog sela koje ih zna i prati u stopu.
cek', a sta je sa nama beogradskom decom?![]()
ja sam jos uvek klinka, i potpuno van scene, i zaista ne mislim da ce me beograd promeniti vise nego sto bi bilo koja slicna sredina.
slazem se sa stavom da veliki grad daje puno mogucnosti i zavisi od osobe kojim ce putem poci.
Originally posted by Zwezdica
Ma hajde.. Provincijalci, pa ugrozeni, pa ne umeju da se snadju, bla bla bla, mucenici, a cim dodju u Bg krenu da piju, drogiraju se i jebu sa svima kao ludi zato sto nema mame, tate i celog sela koje ih zna i prati u stopu.![]()
Originally posted by Zwezdica
Ma hajde.. Provincijalci, pa ugrozeni, pa ne umeju da se snadju, bla bla bla, mucenici, a cim dodju u Bg krenu da piju, drogiraju se i jebu sa svima kao ludi zato sto nema mame, tate i celog sela koje ih zna i prati u stopu.![]()
Originally posted by ZwezdicaSa druge strane, neki ljudi žive u Beogradu celoga života, a ostanu nedojebani. Čudno je to kako život ume da bude nepravedan.Originally posted by ~bubi~Ma hajde.. Provincijalci, pa ugrozeni, pa ne umeju da se snadju, bla bla bla, mucenici, a cim dodju u Bg krenu da piju, drogiraju se i jebu sa svima kao ludi zato sto nema mame, tate i celog sela koje ih zna i prati u stopu.
cek', a sta je sa nama beogradskom decom?![]()
ja sam jos uvek klinka, i potpuno van scene, i zaista ne mislim da ce me beograd promeniti vise nego sto bi bilo koja slicna sredina.
slazem se sa stavom da veliki grad daje puno mogucnosti i zavisi od osobe kojim ce putem poci.![]()
Originally posted by Lepa Krepajbt, sad ja kao beogradsko dete zamisljam tu provinciju kao gumenu sobu u ludaji, ili nesto gde su svi coskovi prekriveni jastucima.
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!