Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by jovanabeograd
Nego...arwen...would you like to have my babies kad vec Zwezdana nece? :pervert:
ako budu tvoje inteligencije i rezona treba ih stancovati kao postanske marke :smug:

no sam joshte mlada, ti pogotovo i mislim da bi ti vise volela plavooke bebice :)
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by shut

kako meni ova tema ide na kurac to nije normalno
svi seru kako ne žele decu jer su tamo nekom meku ili na tv-u( :retard: ) gledali decu kukuruza ili šta već i navode kako oni za razliku od životinja mogu i da razmisle o potomstvu, tj. da li žele(a u stvari mrze decu koja su i sami bili i da su i njihovi roditelji bili takve retardirane gmazčine, nikad iz pičke ne bi izmileli) decu. NE NEĆETE dobiti dete debila ili tamo nekog divljaka već jedno predivno stvorenje koje je DEO VAS i koje ćete VI SAMI da vaspitavate. a pošto ni sami niste kako treba onda još bolje što ih nećete. :rodjendan:
i svi su živeli dugo i srećno, sem malog Hermana...
Hermane, šta ti je?
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Zwezdica

Deca.. :misli:

Kako cete pomiriti cinjenicu da vi zelite decu, a vas partner/ka ne zeli ili da vi ne zelite, a vas partner/ka zeli?

Koliko ce to uticati na vasu vezu u buducnosti i planove?

Nije ovde bitno pitanje kako cete napraviti to dete, nego razmimoilazenje po toj itekako bitnoj temi...

ne znam, zelim dete/cu...i ne znam kako bi ostala sa osobom koja ne zeli dete...

uticalo bi, veoma....
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by jukie

svi seru kako ne žele decu jer su tamo nekom meku ili na tv-u( :retard: ) gledali decu kukuruza ili šta već i navode kako oni za razliku od životinja mogu i da razmisle o potomstvu, tj. da li žele(a u stvari mrze decu koja su i sami bili i da su i njihovi roditelji bili takve retardirane gmazčine, nikad iz pičke ne bi izmileli) decu. NE NEĆETE dobiti dete debila ili tamo nekog divljaka već jedno predivno stvorenje koje je DEO VAS i koje ćete VI SAMI da vaspitavate. a pošto ni sami niste kako treba onda još bolje što ih nećete. :rodjendan:
i svi su živeli dugo i srećno, sem malog Hermana...
Hermane, šta ti je?
ti si mi. :seronjo:
Korisnikov avatar
By jukie
Ma ne tako, Herman odgovara: "Ja sam voleo tog džina. On je bio dobar džin."
By ...Sitnicava...
Ja sam uz shut-a. :)

Takve okolnosti su pomirljive jedino ako ne živiš sa devojkom koja ima dete jer ne znam koliko je realno da se ponašaš prema NJENOM detetu kao da ga nema pošto, eto, ti ne želiš celoživotnu obavezu. A eventualno, kada si dobre volje, da mu glumiš prijateljicu/majku.

Ovako, ako živite odvojeno, može biti izvodljivo.

Meni bi, recimo, bio vrlo bitan tretman moje gospoje prema detetu. Ako vidim odredjenu dozu rezerve i nenaklonjenost, mislim da bismo imale problem.

A kako bih sama pomirila različite potrebe u vezi sa decom... U redu je da ne želi da odgaja moje dete kao svoje, ali privrženost i brigu moram videti. Tužno bi mi bilo da gospoja ne oseća povezanost sa nečim što je deo mene.

Jaooooooooo, moje deeeeeeete. :sweet:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by arwen_evenstar
Nego...arwen...would you like to have my babies kad vec Zwezdana nece? :pervert:
ako budu tvoje inteligencije i rezona treba ih stancovati kao postanske marke :smug:

no sam joshte mlada, ti pogotovo i mislim da bi ti vise volela plavooke bebice :)

Oh, kakve reci... Jovana je pocastvovana. Ostadoh spichles. :drama:

Darling, uverena sam da cemo uspeti da nadjemo kompromis sto se tice mojih teznji za arijevskom decicom :pervert: Imam adekvatnog donora, ako bas zatreba. :kosa:
Korisnikov avatar
By Zwezdica

Znaci svako ko ne zeli dete, jer je svestan da mu ne moze pruziti sve sto treba, je gmaz, i bolje bi bilo da rodi to dete uprkos tome sto zna da to nije za njega, jer je NEORMALNO da neko nece decu?
Korisnikov avatar
By hlaefdige

ne radi se o razmisljanju o potomstvu. ne radi se o racionalizaciji. ne radi se o nevaspitanom detetu neke tamo osobe. radi se iskljucivo o nepostojanju moje zelje za prokreacijom.

roditelji su mi bili odlicni. imala sam vrlo sretno detinjstvo.

ja jesam "kako treba" isto koliko i bilo ko drugi.

ja ne zelim da neko/nesto bude deo mene. ne zelim da vaspitavam dete. nemam potrebu da nesto/neko iza mene ostane.

SAMO se o tome radi.

sve ovo sto si naveo su samo racionalizacije nepostojanja zelje...kao sto je i svaki argument za decu racionalizacija potrebe za detetom.

postoji samo jedan istinit razlog - a to je da dete iskreno pozelis ili ne. na to se ne utice, sa tim se ne moze nista. samo se desi ili ne desi.

price: "ovi sto hoce, oni su ovakvi" i "oni sto nece, oni su takvi" su potpuna budalastina.

ni mi sto ih necemo imati, ni ovi sto ih jos nemaju - nemamo pojma o cemu govorimo. ali uopste.

cak ni oni koji ih imaju, nemaju pojma kako bi/ce to izgledati u tudjem slucaju.

generalizacija neceg tako nagonskog je vrlo nezahvalna. a afektivna rekacija na tudju zelju te vrste...pa...detinjasta i glupa.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Darling, uverena sam da cemo uspeti da nadjemo kompromis sto se tice mojih teznji za arijevskom decicom :pervert: Imam adekvatnog donora, ako bas zatreba. :kosa:
mislila sam na tvoje aspiracije prema plavookim devojkama
ti i jos jedna plavojka biste cinile savrsen par :)

a za donatora svaka cast, vrlo predusetljivo :)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by ...Sitnicava...

Meni bi, recimo, bio vrlo bitan tretman moje gospoje prema detetu. Ako vidim odredjenu dozu rezerve i nenaklonjenost, mislim da bismo imale problem.

A kako bih sama pomirila različite potrebe u vezi sa decom... U redu je da ne želi da odgaja moje dete kao svoje, ali privrženost i brigu moram videti. Tužno bi mi bilo da gospoja ne oseća povezanost sa nečim što je deo mene.
Paz' ovako pache, ja cu pokazati brigu i privrzenost i recimo prema mami moje devojke, interesovacu se recimo kako je protekla njena neka operacija, dolazicu joj u posetu, jer je to majka moje devojke i zasluzuje to do mene, zaista ce mi biti bitno da ta zena bude ok i da se oporavi, ali ja nikada za nju necu moci da brinem i da osecam toliku privrzenost kao prema mojoj mami.. Razumele? :)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by hlaefdige

ne radi se o razmisljanju o potomstvu. ne radi se o racionalizaciji. ne radi se o nevaspitanom detetu neke tamo osobe. radi se iskljucivo o nepostojanju moje zelje za prokreacijom.

ja ne zelim da neko/nesto bude deo mene. ne zelim da vaspitavam dete. nemam potrebu da nesto/neko iza mene ostane.

SAMO se o tome radi.

sve ovo sto si naveo su samo racionalizacije nepostojanja zelje...kao sto je i svaki argument za decu racionalizacija potrebe za detetom.

postoji samo jedan istinit razlog - a to je da dete iskreno pozelis ili ne. na to se ne utice, sa tim se ne moze nista. samo se desi ili ne desi.

price: "ovi sto hoce, oni su ovakvi" i "oni sto nece, oni su takvi" su potpuna budalastina.

ni mi sto ih necemo imati, ni ovi sto ih jos nemaju - nemamo pojma o cemu govorimo. ali uopste.

cak ni oni koji ih imaju, nemaju pojma kako bi/ce to izgledati u tudjem slucaju.

generalizacija neceg tako nagonskog je vrlo nezahvalna. a afektivna rekacija na tudju zelju te vrste...pa...detinjasta i glupa.
Love you.. :love:
By ...Sitnicava...
Zasenjena onim "pače" sa početka posta, nisam mogla da propratim nastavak.

Pače.

:sweet: :sweet: :sweet:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by arwen_evenstar
mislila sam na tvoje aspiracije prema plavookim devojkama
ti i jos jedna plavojka biste cinile savrsen par :)

a za donora svaka cast, vrlo predusetljivo :)

Ah, pa nije valjda da odajem utisak tako iskljucive osobe? :kopanos:
Nadam se da ne.

A i recimo da su mi afiniteti...nesto fleksibilniji i skloni promenama u poslednje vreme. :sladoled:

.....

Sada cu se kulturno povuci i prestati sa uzurpiranjem teme. :sesir:
Korisnikov avatar
By Madonna
Znaci svako ko ne zeli dete, jer je svestan da mu ne moze pruziti sve sto treba, je gmaz, i bolje bi bilo da rodi to dete uprkos tome sto zna da to nije za njega, jer je NEORMALNO da neko nece decu?
ne.

SAMO se o tome radi.
ok, poštujem :D

true. well, jbg desi se i meni poneđeđe :lol:
ključno i jedino sa čime se apslolutno slažem
Korisnikov avatar
By hlaefdige
pa dobro desi ti se....bas te briga...kad si leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep!!! hahahaahahhaa

:kiss:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
hahahahahahahahahahahahaha!!! a neeeee!!!! :ovdestavitiduhovitikomentarkojimevadiizsitvacije:
By J...

Deca.. :misli:

Kako cete pomiriti cinjenicu da vi zelite decu, a vas partner/ka ne zeli ili da vi ne zelite, a vas partner/ka zeli?

Koliko ce to uticati na vasu vezu u buducnosti i planove?

Nije ovde bitno pitanje kako cete napraviti to dete, nego razmimoilazenje po toj itekako bitnoj temi...
Ne zelim decu...uglavnom. Ako bi ona pozelela, ne znam, moguce je da bih promenila misljenje. Ali problem je u tome sto bi tesko kada bio pravi momenat za to i za moju promenu misljenja, mozda tek za 20-30 godina. :lol:
Korisnikov avatar
By castor
Ne vidim sebe kao roditelja. Mozda jedino ako bih znao da ce to dete biti isto, ali 100% isto kao jedan malisa kog mnogo volim, posto to nije moguce imacu macku i radice me maciji instinkt.
By dukkehjem

:hail: :up:

p.s. ja necu :spin:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by castor

Ne vidim sebe kao roditelja. Mozda jedino ako bih znao da ce to dete biti isto, ali 100% isto kao jedan malisa kog mnogo volim, posto to nije moguce imacu macku i radice me maciji instinkt.
moguće je ako kloniraš mališu. :lol:

ontopic - ja mnogo volim dečurliju, sjajno se kontamo, najpopularnija sam tetka u vamiliju :lol: i sve to, ali nemam poriv za trudnoćom i rađanjem, ali baš nikakav. tako da bih imala ozbiljan problem kad bih bila s nekim ko želi tako nešto... osim ukoliko se odjednom ne bih istripovala na materinstvo, no kapiram da su slabe šanse da će se to desiti, kad već do sad nije.
Korisnikov avatar
By tintily
Obozavam decu i zelim ih , vise od jednog. Zena sa kojom bih pozelela da provedem zivot ili bar deo njega mora voleti decu, zeleti ih i biti spremna da sve ostalo podredi njima .
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by castor

Moja drugarica (koja ima decu) kaze da svoje dete volis i ako je ruzno i glupo. Tako da ako je to tacno ne treba se brinuti za ljubav bez obzira na licnost deteta...
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Koja poenta zapocinjanja bilo cega sa osobom koja jednog dana ne bi htela dete a ti zelis?
:drama:
Meni licno bi to bio veoma veliki problem posto jednog dana zelim da imam decu, jos i da ona rodi ako hoce i zeli, savrseno :love: 2u1 :lol: Mucim se SAMO 1x a dobijem dvoje dece. :superstar:
Korisnikov avatar
By zozefin st
Originally posted by maka

Smisao tvog postojanja je dati zivot nekome???

Uffff, kakva grozna recenica..
Zasto je to grozna recenica?
Zato sto zaista ne mogu da poverujem da je smisao icijeg zivota dati nekome zivot, deluje tako glupavo i tipa za neke zene koje su neobrazovane, zatupaste, ogranicene.. Nikako za nekog kao sto si ti..
nema to veze sa obrazovanjem
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!