Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by d` Winter...Mape uma+Brzo citanje...reklama za Tonija Buzana:sigh:
http://medicinar.mef.hr/pdf/ucenje.pdf![]()
Originally posted by NocturnalOvako. Nabavim sve knjige, obradujem se
Koje metode koristite pri ucenju? Koliko su efikasne? Koliko vremena oduzimaju?
Originally posted by NocturnalJa to ne vidim kao problem. Ozbiljna sam.
tako da kada dodje ispitni rok zakopam se u kucu, ne izlazim i
ludimo:o. Kako vi resavate ovaj problem?
Originally posted by m..Sto mi je ovo poznatooooooo...
Mhm, zavisi sta ucim, slike ucim tako sto ih precrtam, i cesto, i godinama nakon toga, mogu tu sliku u detalj da reprodukujem, ista je stvar sa grafikonima. Teoriju citajuci, izvlaceci najbitnije u tezama, nikad vise od recenice, suvoparne podatke prepisujem, pa onda jos jedan do 3 puta procitam. Najlakse mi je da nesto zapamtim ako mogu u glavi ili na papiru da ga graficki prikazem, pa makar kao neku komplikovanu shemu, i lakse mi je da ucim nesto sto je deo nekog veceg sistema, najvise kuburim sa imenima i godinama. Ono sto mi predstavlja problem, je bilo sta racunsko, iako znam kako da postavim neki veoma komplikovan proracun, i nadjem nacin da dodjem do reshenja, jako cesto previdim neki minus ili ukucam pogresan broj u digitron, najcesce oko 3. sata cetvorocasovnog ispita na kome se ne sme pusiti (to je ujedno i razlog zasto sam dvaput pala ispit). Prosto, ma koliko vezbala (sto je otprilike najgora kazna koja me moze snaci), ma koliko znala teoretski to gradivo i umela da izvedem sve moguce formule, negde se potkrade glupost tipa 2+3=6 ili nesto jos banalnije.![]()
Originally posted by Zenica_boySto te to ubija, zar uopste moze da se uci tokom cele godine? Mislim ja imam tokom godine motivaciju da se informisem, ali ne i da ucim, mada zapravo naucim dosta, to je deo kada skapiram princip, kako i zasto, a detalje finishiram pred rok. Nista mi ne fali, dadoh 32 ispita.
U?im kampanjski i to me ubija:shamar:
Originally posted by MinaHarkerpa, nama je kucanov prijevod (btw. meni je predavao biokemiju I i II) 2. izdanja Stryera bio kao neka baza, tako je barem on predavao, ali smo, u stvari, morali uchii stvari iz novog izdanja (petog, valjda), kao i neke dijelove iz Voeta i Leningera... pismeni je tako bio koncipiran. a inace, za skoro sve predmete dobivamo literaturu na engleskom. pa i na prvoj godini, svi smo ucili iz "Molecular biology of the cell"...
Zapravo, jedino tako sam mogla da polozim biohemiju, obzirom da ne postoji odgovarajuca literatura za studente biologije, nego smo dobili veliku medicinsku biohemiju, ima oko hiljadu strana, tvrdo koricenje i sest autora, ali knjiga je zaista dobra. Osim sto te baci u bedak sam pogled na istu. I tako, na ispitu vec znam sta trebam da imam u konceptu. Fino je i razgraniciti delove , recimo kompletan metabolizam ugljenih hidrata radis kontinuirano i tako da putevi sinteze prate puteve razlaganja jer se razlikuju tek u nekih par reakcija, a to su dva odvojena pitanja.
Originally posted by XanaXE tu je valjda knjigu nama donela Stanka Romac na prvi čas kad se vratila iz Amerike 1994? i rekla nam da se iz toga uči. Kada nam je rekla koliko knjiga košta, mi smo je pitali da li može da se fotokopira, ona nas je gledala u čudu jer su slike u boji i jako lepe. Mi smo joj onda rekli: ali mi nemamo te pare... eto njoj kulturološkog šoka...
a inace, za skoro sve predmete dobivamo literaturu na engleskom. pa i na prvoj godini, svi smo ucili iz "Molecular biology of the cell"...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!