Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: EnRage, Moderators
Originally posted by *deni*
Sad bas nesto gledam...
Ako je suditi po dinamici i razmaku izmedju zoranovog poslednjeg i pretposlednjeg posta, njegovo sledece javljanje se moze ocekivati tek kroz 2 godine, u decembru 2010.
![]()
Primetio sam da zoran52 i dalje redovno posećuje ovu našu diskusionu livadu, ali da je nekako uspeo da spreči mogućnost praćenja njegovih aktivnosti.
I sad je online, ali kad odem na opciju '' Ko je na vezi '' sa namerom da ga pratim i vidim šta radi, njega na listi nema...
![]()
Kako je to moguće ?
Originally posted by Loniili zorica52.
Svako od nas je pomalo Zoran52![]()
Originally posted by LoniTo je zbirna imenica, a ne mnozina.
u množini Zorčad.
Originally posted by Lepa KrepaAli on se prikazuje u listi korisnika. Pojavljuje se dole na listi, ali kad pripušim dugme da vidim koju temu čita, njega nema.
Primetio sam da zoran52 i dalje redovno posećuje ovu našu diskusionu livadu, ali da je nekako uspeo da spreči mogućnost praćenja njegovih aktivnosti.
I sad je online, ali kad odem na opciju '' Ko je na vezi '' sa namerom da ga pratim i vidim šta radi, njega na listi nema...
![]()
Kako je to moguće ?
![]()
"ne prikazuj se u listi korisnika".![]()
Originally posted by unic0rnDobra ideja.
treba da otvorimo glasovanje: Na koga li je zoran52 od svih iz teme MOJA FOTKA najvise prolio semenjarke?![]()
Originally posted by Lepa KrepaAli on se prikazuje u listi korisnika. Pojavljuje se dole na listi, ali kad pripušim dugme da vidim koju temu čita, njega nema.
![]()
Kako je to moguće ?
![]()
![]()
Kako je to moguće ?
![]()
Originally posted by *deni*Pa da, gledam, zato sto vidim da i ti spijuniras korisnike na vezi
Stvarno ?
Juuu, što me sraaaamooootaaaaaa....
Ma, svi se mi međusobno uhodimo....
![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!