Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Hans
Aha, Brajan je moj alter ego. :)
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Black Lady

Panov Lavirint.......
Jako dobar film :up:

ON:
Titanik (jebi ga bio sam klinac :D )
Boys don't cry
Devojka od milion dolara
Hrabro srce
Život je lep
Matrix 3
...

:rida:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
La Vie En Rose / La môme

Fenomenalna Marion Cotillard u ulozi Edith Piaf, nikada me jedan biografski film nije toliko usrecio, uznemirio, rasplakao. Do pre nekoliko dana nisam znao ni jednu njenu pesmu a sad me njen glas u trenu dovodi u neko meni sasvim novo stanje uma koje se ne da recima opisati.
Korisnikov avatar
By disaster blue
ma koliko ga puta gledao uvek placem..
jesen u Njujorku...
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Eno, juče, zbog Felinijeve "Ulice".

Kad Zampano odlazi i ostavlja Gelsominu, pa pored nje spusti onu trubicu.

Kao kad sam ga gledala prvi put. :rida:
Korisnikov avatar
By Hys.
"Zivot je lep"-svaki put, bez greske. Zato sad kad ga vidim negde na tv-u obavezno menjam kanal.
Korisnikov avatar
By colorado
U prethodnoj temi sam naveo Ples u tami i Moja devojka.

Ovde bih dodao Rocky Horror Picture Show, ali placem samo kad ga gledam sam. Zasuzim malo na Don't Dream It, Be It, a jako me dotuku kriminologove poslednje reci o ljudskoj rasi uz melodije Super Heroes. Kad ga gledam s nekim, napravim spektakl.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Hys.

"Zivot je lep"-svaki put, bez greske. Zato sad kad ga vidim negde na tv-u obavezno menjam kanal.
:mazi:

Ali ono...kad ga gledaš celog...pa ona osećanja rastu i rastu i rastu...kad se smenjuju tragedija i ono komično (koje je valjda tragičnije od tragičnog)...pa finale...

Stvarno nije za često gledanje.
Korisnikov avatar
By Mars
OT: verovatno sam već rekao, pre nekoliko godina: The Color of Purple i Imitation of Life...

Ali sam se setio još jednog: The Bear.

Mečetu gine majka (ridanje) i ono nastavlja da se smuca negde po Stenovitim Planinama...put mu se ukršta sa medvedom-samotnjakom koji ga ćuška...a za to vreme ih jure lovci...Pa tu ima i scena sa pumom koja juri meče da ga pojede a ono upada u reku i davi se...pa alegorija koje nam opisuju do koje mere čovek može da bude idiot prema prirodi (ali i pičkica kad se uloge promene)...sve do kraja kao kod Šolohova i Čovekove Sudbine i velikog i malog medveda koji nastavljaju zajedno kroz život (ridanje, ridanje)

The Geatest thrill is not to kill but to let live.
James Oliver Curwood
Korisnikov avatar
By dharmox
Kako se zove vrlo poznat film o američkom građanskom ratu gde jedan vojnik dobrica čuva kobilu i ždrebe i na kraju ga slučajno ubije neki idiot a kobila i ždrebe ridaju nad njim...?

Gledao na tv nekoliko puta i redovno plakao pred kraj.
Korisnikov avatar
By poison
Zaplakala je mala rec.
Bukvalno sam ridala gledajuci Dancer in the dark.
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
uz "zivot je lep" reeedovno, i pre neko vece kad sam gledala "Prinzess and the Frog'', zaplaka na scenu kad su list sa onim malim svitcem spustili na vodu, ju ju ju...ne znam sta mi bi. mislim znam, ali... :rida:

jesam ja jedini kreten koji nikad suzu niju pustio na "Dancer in the dark"? :shrug:
Korisnikov avatar
By Mars
Nisam ja, ali zato što, prvo, na onakve stvari kod Triera ja reagujem besom, ne tugom, to je dominantno osećanje...a drugo zato što dugo posle odjavne špice mene drži poricanje, svega što se desilo i kako se završilo...a onda nekako i prođe vreme za plakanje.
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
ja sam film gledala ili onako malo upitno, ili totalno ravnodusno. mozda zato sto nju ne mogu da smislim inace, pa se nisam udubila bas. nije naivan film ni malo, ali da me neko tera i sa lukom, ne bih zaplakala na to.
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Od pocetka, pa do sredine i kraja..i nakon zavrsetka..ja nisam prestajala da placem! Kao da sam sam plachi pitjkica..ali film...kmeeeeeeeeeeeee

" The notebook " ili ti beleznica. Inace film tj. scenario je po istoimenom romanu Nikolasa Sparksa.
Korisnikov avatar
By Mars
Gde si tačno plakala na Notebook?
Originally posted by Crazy_Bee

ja sam film gledala ili onako malo upitno, ili totalno ravnodusno. mozda zato sto nju ne mogu da smislim inace, pa se nisam udubila bas. nije naivan film ni malo, ali da me neko tera i sa lukom, ne bih zaplakala na to.
Nisam ni upitno ni ravnodušno. Ni ja nisam voleo...ni što je u pitanju Bjork ni što je musical. Kapiram ja sve...njen beg od realnosti u imaginarni svet, al taman se naprimim na njenu tragiku - ona počne da skakuće i peva.

Ostavio bih samo onu a capella verziju My Favorite Things, u zatvoru, kad joj je bilo toliko teško da i nije mogla da se ubaci u svoj trip u glavi...al opet bez onih ranijih, uspešnih, ne bismo znali šta se to dešava...
Korisnikov avatar
By walt333
ja danas kao hteo opet da odgledam Boju purpura, i kao racunao da sam porastao, da sam poceo da pravim razliku izmedju filma i stvarnosti, da vise necu da placem, medjutim ku*ac opet sam plakao a u pojedinim trenucima i naricao i popusio citavu paklu. Kako je moguce da taj fim uvek toliko snazno deluje na mene
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!