Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Sprinterbio sam do bg-a, al sam ostavio netbook.... hm... ovde (he, he, he), pa tek sad videh poruke itd. Dobro, tesne gace su izuzetak
a sta fali da poklonis nekome gace. pogotovo ako su neke drecavo zelene tesne boxerice. pa ja..ja bi se upisao od srece da mi neko to pokloni![]()
Originally posted by BellyButton
Originally posted by qwertyuiopMnogi gayevi se zale kako je mnogo etiketiranja u drustvu i kako to ima negativne posledice... I tu su u pravu... Ali, kada bi se pojavilo govno u ambalazi na kojoj pise "Gay friendly govno" - mnogi bi ga kupili... I to odlicno znaju i Lady Gaga i Karleusa i Lollobrigida i Prada i Viton... I jako dobro zaradjuju na labelizaciji koje se gayevi "tako zgrazavaju"...
... sta bi bilo da se pojavi GAY aftershave?
Fuj za duple standarde...![]()
Originally posted by bothways
Koristim STR8. Bas sam ga danas poprskao![]()
Dobio sam tri komada za poklon od razlicitih osoba (od kojih je jedna znala za mene, ali ga je opet kupila, jer voli taj miris) u razlicitim trenucima, ali mislim da sam nikad ne bih kupio.
Drug me je pitao nedavno dok smo bili u javnom prevozu koji parfem nosim i kad sam mu rekao da je STR8, poceo je da se smeje kao nenormalan. Nadam se da nije previse ljudi culo razgovor.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!