Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Nbegi
Imaću, jer si, po običaju, zamenio odgovor na nepostavljeno pitanje....
Korisnikov avatar
By Loni
... samo da se malo skoncentrišeš i smisliš kontraargumente ...

Ono što mene zanima kod tebe je da mi objasniš zašto si mi se smejao zbog toga što tvrdim da u gej populaciji procentualno ima izrazito malo kriminalaca uličnog tipa?
Ne vidim zašto je to smešno i ne vidim zašto je to neistinito.
Korisnikov avatar
By Nbegi
Originally posted by Nbegi

Da, ne piše da su gejevi.

Ali, ovo mi je hit:

Originally posted by Loni

Još jedan dokaz da i među gejevima ima kriminalaca i mafijaša.

:pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:

Evo na šta sam se ja smejao, a onda si krenuo da objašnjavaš nešto što ovde nije ni pisalo...

Dakle, nije pitanje ima li ih manje ili više (o tome možemo samo spekulisati ili ponuditi relevantna istraživanja na tu temu) nego je smeh bio na to da li ima ili nema gejeva među kriminalcima bilo koje vrste...

Naravno da ih ima, kao što ih ima u svim slojevima društva... I naravno da ih po toj logici može imati u procentu u kojem su u ukupnoj populaciji ili manje... Osim toga, ne moraju uopšte identitetski da se definišu kao bi/gej a da ih kao MSM možemo uslovno gurnuti u taj folder...

"Ja bar ne znam nijednog gej krimosa lično, a svega za njih par iz priče." - Ne znam ni ja, a i što bih morao da poznajem nekog da bih zaključivao na osnovu toga...

"Koliko ti gejeva znaš da su autoriteti u svojim ulicama?" - isto kao prethodno uz dodatak da nisam anketirao lokalne "indijance", a čak i da jesam, pitanje je da li bi iskreno odgovarali na anketna pitanja. :lol:

Pojednostavljuješ mehanizam "mangup u ulici" -> kriminalac. Niti su svi mangupi kriminalci, niti su svi kriminalci članovi organizovanih grupa, niti su za sve vrste kriminala potrebne osobine "alfa" mužjaka, niti su svi gejevi asocijalni, niti su svi gejevi a i gejevi-kriminalci autovani pa da ih možemo tačno "locirati"...

A najvažnije od svega ovog, da se vratim na početak: spekulisanje o BROJU gejeva među kriminalcina uopšte nije ni bilo postavljeno kao pitanje povodom koga sam se slatko ismejao i za to ti se zahvaljujem jer smeh pored toga što je blagotvoran po organizam, takođe razbija i monotoniju na forumu :smeh:

Al' dobro, drago mi je da si naišao na:

Još jedan dokaz da i među gejevima ima kriminalaca i mafijaša.

Tu se potpuno slažemo da ih ima, što je bila i moja teza tako da zapravo i nemamo oko čega da se sporimo :)
Korisnikov avatar
By Loni
Pa u svakom slučaju nije baš najsmešniji (najnebulozniji) post decenije.
Korisnikov avatar
By Mage

Pa u svakom slučaju nije baš najsmešniji (najnebulozniji) post decenije.
Moraš priznati da je ispalo pomalo smešno i naivno :giggle:
Korisnikov avatar
By Nbegi
Ne mora da prizna, smeh je u oku čitaoca :smeh:
Korisnikov avatar
By Loni
Najbitnije je da nema ponižavanja drugih forumaša u temama, što se meni učinilo. Ako je samo interpretacija rečenice onda se izvinjavamo, mnogo izvinjavamo.
Korisnikov avatar
By Nbegi
Sprićo, jel ti to mene malo... :lol: Ako, ako, cenim tvoju duhovitost :D
Korisnikov avatar
By Loni
Nbegi je inače moj stari frendić.
I pored malih nesuglasica drag mi je i dan danas.

Ali tvrdoglavost... uf... morao sam ga odalamiti na sred autobusa.

Putovali smo u inostranstvo organizovano s većom grupom i on je sedeo do mene, a kad je neko dvometraš i odbija da se pomeri tako da ne možete da se ispružite na svom sedištu od tih dugih nogu, zaista vam dođe da poludite.
Te pomeri noge?
Pa gde?
Te moram malo da odspavam bar 3 sata tokom noći.
Te - Pa gde da ih pomerim?

Pa onda tvrdoglavo preklapanje svake moje teze...

I eto. U sred noći, tokom koje nisam im,ao gde da se sipružim, uzeo sam jedan peškir i odalamio ga.
Pola autopbusa se probudilo i da stvar bude gora naše međusobno udaranje peškirima a pomalo i šakama, sve je počelo jako dobro da zabavlja...

Ubrzo smo se i pomirli.

Ma ne bih ja to ni pominjao, ali šta ću kad gej sekice vole da čuju da je neko tabadžija.
Prepričavanje ovakvih događaja samo podiže cenu i Nbegiju i meni. :-)
Korisnikov avatar
By blabla54380
ja sam ocekivao pesnicenje, a ne peskire i pomalo sake :smeh:

fegeti!

:smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Divno !
:grebanje:
Interesuje me odakle vam peškirići pri ruci za tu tuču usred noći u autobusu ?
Korisnikov avatar
By blabla54380
tabadzije kao sto su loni&nbegi uvek nose peskire sa sobom. sto je sigurno sigurno :smeh:
Korisnikov avatar
By ns.happy
hm, bolje da ste te peskirice iskoristile da se ubrisete nakon nekog medjusobnog rukobluda ili oralnog felacija, kad su vec svi spavali... :saksofon: :vruce:
Korisnikov avatar
By Loni
Imali smo peškire jer smo izlazili na primorskim mestima Italije i Španije i kupali se i sunčali usput.

Kad smo bili u Savoni kod Đenove, Nbegi se tako zaleteo da skoči u vodu da je jednu babu tako isprskao da sam mislio da će me iti blam da više ikad odem u Italiju.
Baba se krstila i pomislila: - Ah ovi stranci. Mora da su Balkanci. Kako im samo nedostaje vaspitanje!
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Sprinter

ja sam ocekivao pesnicenje, a ne peskire i pomalo sake :smeh:

fegeti!

:smeh:
:rotflmao:

Sad sam se i ja setio jedne debilne tuče sa drugom... Sećam se da me je nešto zezao non stop i da sam poludeo i zveknuo ga pesnajom u glavu. Pošto je imao naočare, lik mi je ladno rekao da stanem. Zatim je skinuo naočare i nastavili smo da se peglamo :lol:
Korisnikov avatar
By Loni
To ipak n e bih mogao. Pa ja sam pre tog Nbegija znao godinama.

Al da se neki drugi dvometraš tako raširio da me sabije uz prozor, drugi bi se scenario odvijao.
Korisnikov avatar
By blabla54380
onda bi izvadio onaj veci peskir za plazu sa dezenom spajdermena da zastrasis protivnika :D
Korisnikov avatar
By ns.happy

To ipak n e bih mogao. Pa ja sam pre tog Nbegija znao godinama.

Al da se neki drugi dvometraš tako raširio da me sabije uz prozor, drugi bi se scenario odvijao.
eeee... da mene neki dvometras sabije uz sebe... :love: :bearpride: :andjelak:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
od statusa do lonija dalek je put - od lonija do statusa samo jedan korak.

:turban:
Korisnikov avatar
By Nbegi

Nbegi je inače moj stari frendić.
I pored malih nesuglasica drag mi je i dan danas.

Ali tvrdoglavost... uf... morao sam ga odalamiti na sred autobusa.

Putovali smo u inostranstvo organizovano s većom grupom i on je sedeo do mene, a kad je neko dvometraš i odbija da se pomeri tako da ne možete da se ispružite na svom sedištu od tih dugih nogu, zaista vam dođe da poludite.
Te pomeri noge?
Pa gde?
Te moram malo da odspavam bar 3 sata tokom noći.
Te - Pa gde da ih pomerim?

Pa onda tvrdoglavo preklapanje svake moje teze...

I eto. U sred noći, tokom koje nisam im,ao gde da se sipružim, uzeo sam jedan peškir i odalamio ga.
Pola autopbusa se probudilo i da stvar bude gora naše međusobno udaranje peškirima a pomalo i šakama, sve je počelo jako dobro da zabavlja...

Ubrzo smo se i pomirli.

Ma ne bih ja to ni pominjao, ali šta ću kad gej sekice vole da čuju da je neko tabadžija.
Prepričavanje ovakvih događaja samo podiže cenu i Nbegiju i meni. :-)

Hahaha uopšte nije bilo tako. Nisi mogao da izdržiš u jednoj raspravi (da li o Nataši Kandić ili tako nešto, davno je bilo... a kao član jedne "građanske" stranke zvučao si kao Šešeljevac...), toliko sam te jebavao u mozak da više nisi mogao da izdržiš te si me udario... A ja onda uzvratio u samoodbrani i potpunom šoku... :smeh:

Kakvi bre peškiri!? :lol: Možda si ih ti imao, ali ja svakako nisam u tom trenutku jer ih nisam koristio kao ti za pokrivanje pri spavanju ili za pod glavu... Ja to striktno na plaži, ne i u kabinama sredstava za prevoz :smeh: :D Kakvo selektivno i pri tome pogrešno pamćenje... :rotflmao:

Što se tiče mojih dvometraških nogu, to sam radio jer si stalno prelazio na moju polovinu sedišta i morao sam da ti pokažem kako to izgleda kada pređem u tvoj prostor :lol: Ali to nema veze sa pesničenjem ni peškirima, niti je bilo pola noći, niti su svi spavali... ali jesu bili zatečeni činjenicom da su se 2 pedera potukla i to zbog Lonijeve slabosti u raspravi... :smeh: :protest:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!