Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Da li ste indigo?
Zašto smatrate da ste indigo?
Koji su vaši darovi, a koji je vaš razlog postojanja?

Za sve ostale:
''
Korisnikov avatar
By nsBeckie
zar ne bi ova tema trebala u podforum Religija, filozofija, teorija?

lajk za temu, ali nisam indigo, tako da nemam sta da odgovorim.....
Korisnikov avatar
By m..
jok ja sam ili crvena ili narandzasta :P

nisam imala imaginarne prijatelje i religija mi je kao da svakodnevno hodas sa skijama na nogama.
Korisnikov avatar
By ns.happy
mrzi me da gledam, jel to neka nova emo pojava?:vudu:
Korisnikov avatar
By Mage
hahahaha... kakva gomila gluposti :lol:

Mada ako ćemo po opisanim karakteristikama, definitivno jesam indigo :) Ne uklapam se nigde, ali mogu da se konformišem skoro svugde. Često se osećam kao vanzemaljac i teško mi je da razumem ostale ljude, a njima još teže da razumu mene. Non stop sam u svom svetu (skoro 90% vremena). Volim da slikam i crtam. Ne volim autoritet i često ću zbog toga ući i u fizički obračun. Najviše cenim slobodu i jedinstvenost i tako...

:)
Korisnikov avatar
By simarrgL*
definitivno nisam, sebe smatram beskorisnom, uglavnom
Korisnikov avatar
By 2kune
ja samo kopiram preko indiga... nisam ja takva! :kosa:
Korisnikov avatar
By Teo26
znas u svakom trenutku sta osoba u cijoj si blizini misli o tebi i drugima, teznja da mu makar verbalno dokazes da nije u pravu...plus jos mnogo pa i meni samom cudnih stvari :)
By str00ja
Hm, pa ne znam... sudeci po onome sto sam citao, definitivno imam mnoge neke indigo karakteristike, ali ne bih znao da dam konacan sud jesam ili nisam. Velike su sanse, mladja sam generacija, kazu da je krajem 80ih i tokom 90ih to masovno krenulo, a da je navodno 80 ili 90% dece rodjeno 1995. u svetu - indigo, i nadalje se taj broj samo povecava. Medjutim, ja sam razumeo da je cilj da sva ljudska bica, ako vec nisu indigo, prodju taj neki duhovni razvoj i imaju indigo karakteristike jednog dana, tj. i sami postanu indigo, pa onda kristalna bica, pa moze biti da gomila ljudi ima neke njihove karakteristike i napreduje u tom pravcu, a nisu rodjeni kao indigo. Inace po nekim testovima aura mi tamnoljubicasta - sve u svemu moz biti... Nisam nesto opterecen da verujem u sve to, ali mi jeste zanimljivo.
Korisnikov avatar
By De Profundis
A jest to super kada sebi daš višu svrhu. Hoću i ja.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!