Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Tungi

E kako mi je muka od ovih vajnih pacifista koji ne bi uzvratili udarac da njih same shibaju,cini mi se da bi trazili jos:hys:
Meni jos vise od licemera koji osudjuju napad!
Naravno, svako nasilje je lose, pa i kada biju Velju, i ne treba mu aplaudirati, ali bezocno lagati kako ti je zao je bas bas bljak...
Korisnikov avatar
By deran
žao mi je,ali ja ipak aplaudiram-jače je od mene...:volinevoli:
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by Wilhelmina
Naravno, svako nasilje je lose
pa bilo bi lose kada sada mediji ne bi odreagovali kako treba da se odreaguje. ako manjkaju naslovi&emisije koji podvlace da se radi o ponasanju kakvo sama "zrtva" propagira, onda smo propustili idealnu priliku da (do)kazemo kako ne treba i zasto ne treba nasiljem da se ista resava.
By Ulix
Decembra devetsto osamdesete, kada je onaj smušeni degenerik ubio Džona Lenona, još nije bilo interneta – barem u današnjem smislu reči – pa je zato jadničak nekako ostao prilično usamljen i prezren u svom zločinu. Danas bi, stojim vam dobar, istog trena dobio brojno sajber-sledbeništvo, verovatno pretežno sastavljeno od kobnom greškom nesrećnih majki nepobačenih morončića ubeđenih da je to baš "dobra fora". Naravno, bilo bi besmisleno reći da internet, tj. "fejsbuci" i slični sajber-pisoari i kenjoari "kvare" ljude: ne, oni samo omogućuju beskrajno lakšu distribuciju kvarnosti.

http://www.pescanik.net/content/view/4467/74/

:uljenavatru:
By mythe
@Ulix - koja slucajnost, bas sam hteo da citiram Pancica i njegov tekst u listu Vreme, ali vi me preduhitrili.

Evo najboljeg prikaza mentalnog sklopa licnosti onih koji se vesele udarcima sto je dobio Ilic a iz pera Teofila Pancica. Izdvajam deo koji "gadja u sridu", sto bi rekli sinjski alkari.

"Na trećoj strani, već je registrovan brzo rastući fenomen sajber-lešinara koji su se okupili na famoznom Fejsbuku, pa sada slave tipa koji je nokautirao Ilića; ima ih već više hiljada, i stalno im se pridružuju novi, valjda po onoj matrici po kojoj i najgora funjara naposletku priđe da zacipelari ležećeg, kad se uveri da je ovaj tako temeljito sređen da se neće brzo pridići. Iskreno da vam kažem, nespokojan sam pri pomisli da tu negde, u blizini, obitavaju hiljade i hiljade sociopata koji se vesele tome što je neko (potpuno je svejedno ko) dobio batine, a da nije činio ništa osim što je negde stajao i nešto govorio onima koji su hteli da ga slušaju. Istina, u ogromnoj većini, to nisu ljudi koji bi se organizovali u nekakve ulične bande za prebijanje onih koji im se ne dopadaju. Ne, radi se mahom o malograđanskim miševima, kukavicama i mizerijama koje su, otkad im je interneta, uplovile u zvezdano razdoblje svojih frustratskih života, jer sada mogu da se baškare kod kuće, u papučama, zaštićeni čadorom ili burkom anonimnosti, i da iz te busije rade šta god žele kome god žele, pa tako i da organizuju fan-klubove čoveka koji je, eto, postao poznat jedino po tome što je nekog drugog čoveka tresnuo u glavu. "

bojim se da ce se mnogo forumasi prepoznati u navedenom delu teksta koji je napisao Teofil Pancic.

link za ceo clanak http://www.vreme.com/cms/view.php?id=912750
Korisnikov avatar
By ns.happy
Iliću se gadi da nosi pištolj
16. februar 2010. | 12:04 | Izvor: Beta
Beograd -- Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je da je odlučio da vrati dozvolu za nošenje oružja i pištolj koje je svojevremeno dobio od MUP-a.

Na konferenciji za novinare, prvom pojavljivanju pošto je 5. Februara u centru Beograda udaren pesnicom u glavu, Ilić je rekao da je video spisak ljudi koji imaju dozvole i oružje i da mu se sada "gadi da nosi pištolj".

Lider NS nije želeo da kaže o kakvom je spisku reč, već je uputio novinare da te podatke traže po Zakonu o slobodnom pristupu informacijama, ali je naveo da dozvole i oružje imaju mnogi političari, kriminalci, tajkuni, "mnogi problematični".

"U mojoj biografiji nikada nije bilo incidenata, nikada krivično nisam gonjen, a ispadoh najveći siledžija", rekao je Ilić i dodao da nikada nije "vadio pištolj".

Predsednik Nove Srbije je dodao da je pištolj, čije je vraćanje najavio, dobio od bivšeg ministra unutrašnjih poslova Dušana Mihajlovića, u vreme vlade DOS-a, kada su, prema Ilićevim rečima, svi članovi vlade dobili dozvolu i oružje.

Na pitanje da li mu je posle napada ponudjeno obezbedjenje, Ilić je rekao da mu niko zvanično to nije ponudio.

i onda je mrmot zamotao cokoladu u foliju...
Korisnikov avatar
By Tungi
I takvog licemera gre'ota odalamiti?
Korisnikov avatar
By Vel boy
yep, pogotovo kad selja reche "U mojoj biografiji nikada nije bilo incidenata, nikada krivično nisam gonjen, a ispadoh najveći siledžija",

zemljo otvori se :bljak:
By mythe
da ponovim jos jednom najvaznije delove Pancicevog teksta u Vremenu :

" Radi se mahom o malograđanskim miševima, kukavicama i mizerijama koje su, otkad im je interneta, uplovile u zvezdano razdoblje svojih frustratskih života, jer sada mogu da se baškare kod kuće, u papučama, zaštićeni čadorom ili burkom anonimnosti, i da iz te busije rade šta god žele kome god žele, pa tako i da organizuju fan-klubove čoveka koji je, eto, postao poznat jedino po tome što je nekog drugog čoveka tresnuo u glavu. "

uz pitanje - da li bi ti isti smeli barem deo od napisanih bljuvotina po internetu, da lepo, jasno i u lice kazu Ilicu (ili nekom drugome), dakle jasno sta misle? Naravno ne, jer se stvarno radi o sitnim misevima, papcima i kukavicama. Bah!
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by mythe

uz pitanje - da li bi ti isti smeli barem deo od napisanih bljuvotina po internetu, da lepo, jasno i u lice kazu Ilicu (ili nekom drugome), dakle jasno sta misle? Naravno ne, jer se stvarno radi o sitnim misevima, papcima i kukavicama. Bah!
Naravno da ne, srce.
I to se ne odnosi samo na one koji se protive Velji Selji, nego i one vajne revolucionare koje vladu ruse preko foruma, onih sto se bore za belu rasu putem fejsbuka, zalazu se za gej prava na majspejsu i slicni.
No, ja se moram vrnuti na anegdotu od pre deset godina, ja imam jednog tako malo sumanutog strica u Australiji, i kao sto svi znamo, pariotizam narasta eksponencijalno kilometarskoj udaljenosti od matice, tako se i on fura na WW2, cetnike i te pizdarije.
Onda je 99te krenulo bombardovanje i on je hteo da brani Kosovo. Naravno, familija je bila zblanuta, baba je kukala, ali je on krenuo, pa krenuo. Inace, svoju paravojnu jedinicu je sakupio preko interneta, sve junak do junaka, dogovorili su se jednog majskog jutra pred Crkvom Svetog Marka. I mister stric krenuo, pozdravio se sa rodbinom, baba na ivici nervnog sloma, kad on tamo a ono medjutim - nidje vojske! Naravno, kakav bi on vojskovodja bio bez svoje jedinice, te je ostatak dozvoljenog boravka proveo u Novom Sadu. Vrlo je zanimljivo sto je imao vizu na tri meseca, racunao covek da ce za tri meseca osloboditi Kosovo :krezavi:
Korisnikov avatar
By walt333
moram da podrzim svog zemljaka zato PRAVDA ZA DEJANA:sladoled:
Korisnikov avatar
By deran

da ponovim jos jednom najvaznije delove Pancicevog teksta u Vremenu :

" Radi se mahom o malograđanskim miševima, kukavicama i mizerijama koje su, otkad im je interneta, uplovile u zvezdano razdoblje svojih frustratskih života, jer sada mogu da se baškare kod kuće, u papučama, zaštićeni čadorom ili burkom anonimnosti, i da iz te busije rade šta god žele kome god žele, pa tako i da organizuju fan-klubove čoveka koji je, eto, postao poznat jedino po tome što je nekog drugog čoveka tresnuo u glavu. "

ah,čarobna rečitost teofilova-zdravo mrzi forume i internet komentare... :srbin:

(jbt,ima ime ko neki vladika... :lol: )

p.s.ako sam poslednjom rečenicom nekog lično uvredio,zvinjavam se...:D
By mythe
Originally posted by walt333

pa da, jer si potpuno isti/a kao i on, kao i Velja , kao i oni iz Obraza, Dveri, kao i onaj Azdejkovic ....kolicina mrznje, zaslepljenosti, ekstremnosti, netolerancije je potpuno ista, jedino sto su vam 'ideje' razlicite, u svemu ostalom ste isti
Korisnikov avatar
By Nuriel
hmmm. onaj je bar berluskonija lepo ljudski zavalio. ovaj nas neka picka. nesposobna. peder jedan .u znoju da se kupamo. a oni u bazenu....
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Nuriel

hmmm. onaj je bar berluskonija lepo ljudski zavalio. ovaj nas neka picka. nesposobna. peder jedan .u znoju da se kupamo. a oni u bazenu....

:rotflmao:
Korisnikov avatar
By walt333
Originally posted by walt333

pa da, jer si potpuno isti/a kao i on, kao i Velja , kao i oni iz Obraza, Dveri, kao i onaj Azdejkovic ....kolicina mrznje, zaslepljenosti, ekstremnosti, netolerancije je potpuno ista, jedino sto su vam 'ideje' razlicite, u svemu ostalom ste isti
ne nego zato sto mi je komsija iz susednog sela pa moram biti lokalni patriota:balerina:

Izvinjavam se sto vadim temu iz naftalina ali sam tek sad video da sam ostao duzan odgovora:hekla:
By Kragi
dobi covek ladno 2 godine...
Korisnikov avatar
By blabla54380
da, ladno dve godine. a on koliko puta je udarao, sutirao novinare ne znam da li je i novcanu kaznu dobio. unucici mu umrli na rodjendan.
By str00ja
jbt pa ljudi se sa gorim zlocinima provlace za manje... daleko da ga branim, ali trebalo bi malo bolje rasporediti te godine kazne po delima...
By mythe
dve godine je stvarno mnogo! Nadam se da ce mu Visi Sud umanjiti kaznu.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
I jos se veljoslav zali da treba jos. Dabogda mu se sve ovce oshugale...
Korisnikov avatar
By unic0rn
kolko je dobio onaj berluskonijev?
Korisnikov avatar
By blabla54380
nije bitno, berluskoni nije sutirao novninare (ili jeste?)
Korisnikov avatar
By unic0rn
bitno je, cisto da se uporedi standard.

cak i da je velja osudjen za napade na novinare, sto nije, ne moze sudija da uzima to kao olaksavajucu okolnost za onog ko njega napadne.

plus, politicka elita ma kolko mrzela velju, ovim stiti i sebe, jer je samo pitanje dana kad ce neko prebiti dinkica, shapera ili tako nekog :balerina:
By Ulix
Originally posted by Sprinter

nije bitno, berluskoni nije sutirao novninare (ili jeste?)
Koliko znam - nije šutirao, Berluskoni ima stila. :lol:
A čini mi se da ni to suđenje još nije završeno.
Korisnikov avatar
By mrgud
Originally posted by unic0rn

politicka elita ma kolko mrzela velju, ovim stiti i sebe, jer je samo pitanje dana kad ce neko prebiti dinkica, shapera ili tako nekog
:up: mislim da je to to
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!