Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By ns.happy
Prvi trudni muškarac nosi drugo dijete

Prvi trudni muškarac ikad, Thomas Beatie (34) iz Oregona, koji je u lipnju rodio curicu, odrekao se hormonske terapije kako bi malenoj Susan podario brata ili seku. Prinovu sa suprugom Nancy (45) očekuje u lipnju sljedeće godine.

- Dobro se osjećam, bio sam kod liječnika i sve je u redu - kaže ponosni otac, koji je zapravo rođen kao žena. Prije nego što je službeno postao muškarac, bio je lezbijka. Thomas je počeo mijenjati spol u svojim 20-im godinama. Tad je operirao prsa i počeo uzimati testosteron. No zadržao je ženske reproduktivne organe. Legalno je priznat kao muškarac. Na Havajima je prije pet godina oženio Nancy te je par odlučio imati djecu. Kako je ona odstranila maternicu zbog bolesti, na trudnoću se odlučio Thomas. Dijete je začeo umjetnom oplodnjom, donatorskom spermom.

- Prvu kćer rađao sam 40 sati, a pupčanu vrpcu prerezala je supruga - ispričao je Beatie za ABC News.

Slika
ponosni otac sa porodicom

http://www.gay.hr/mag/2008/11/prvi-trud ... go-dijete/
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Sto je slatka beba :love:

I svi mi nekako lice... weird...

Super je to, ali sta sad - planiraju da svaku narednu trudnocu objave po tabloidima?

:tepih:
By _MARKO_
:up: slazem se. Ovaj meni je strasno kako ti ljudi mogu to da rade..mislim sve je to ok da se zna.. i ako je postao prvi trudni muskarac to je ekstra, ali niko ne misli na buducnost deteta kome ce okolina da govori e tebi je tata mama i slicne stvari. Ja da sam na njegovom mestu ja bih to krio zbog deteta najvise.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
huh, ne znam samo kakve ce posledice imati njegov organizam posle svega

do puberteta estrogen, progesteron, posle testosteron, posle opet malo estrogena i mnooogo progesterona i hCG (trudnoca), onda malo prolaktin i mnogo testosteron, onda opet estrogen i progesteron, pa progesteron i hCG, pa posle prolaktin, pa testosteron...

mada, verovatno ga nije briga za sebe, imace dvoje decice...

:materinskiinstinkt:
Korisnikov avatar
By Dina
Treci put...

Tomas Biti (36), koji se proslavio kao prvi muškarac koji je nakon promene pola uspeo da ostane u drugom stanju, ponovo je trudan.

Biti i njegova supruga Nensi očekuju treće dete, prenosi "Pipl".

Trudni muškarac proslavio se sredinom 2008, neposredno pre nego što je rodio ćerku, a godinu dana kasnije, u junu 2009, rodio je dečaka.

Biti je rođen kao žena, i u rasponu od deset godina išao je na različite operacije kako bi postao muškarac, međutim zadržao je ženske reproduktivne organe. Njegova supruga Nensi morala je da se podvrgne histerektomiji pre nekoliko godina, pa je par odlučio da Tomas pokuša da zatrudni, kako bi dobili potomstvo.

Nije poznato koliko je odmakla treća trudnoća "trudnog muškarca".

(Mondo)

http://www.gsa.org.rs/cms-run/index.php ... &Itemid=61
Korisnikov avatar
By ns.happy
u je. a poznajem neke parove koji ne mogu da zatrudne. nekoga bas hoce...
cestitke! (hehe, kao da ce ova cestitka ikad ikome znaciti bilo sta :drama: )
Korisnikov avatar
By Dina
Ja poznajem mnoge... ;)

I naravno lepo je imati troje dece... mada jedino bih se slozila sa 4NY K3Y da to uzimanje hormona muskih pa zenskih, pa opet jednih pa opet drugih nije bas tako naivno. S te strane na njihovom mestu ja bih se zadrzala na jednom ili dvoje dece, pogotovo sto koliko se secam zena ima dvoje dece iz prethodnog braka. Ali dobro nisam na njihovom mestu, mozda zele bas troje dece, pa imaju pravo da rizikuju da bi to ostvarili...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!