Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By DarkAngel
Text
macke trazili ste neku temu da se postavi za ova godista...pa posto smo svi "junaci, a nikom ponikose" pardon "junakinje", eto ja sam lupila ovu temu pa sve koje se prepoznaju u njoj nek se dopisuju :bye:
Korisnikov avatar
By Blady
Ja bih se upisala... ali omasujem za koju godinu... btw kada se setim koliko je ovde bilo postova, sada je zero
Korisnikov avatar
By DarkAngel;)
koliko je ovde bilo postova i koliko je sve to brisano ..eee. Ali to je ok, nema svih onih budalastina :P
Korisnikov avatar
By DarkAngel;)
pitanje....Ko stavlja ove komentare ispod nika ?

..:: Meni ovde lepo ::.. ???
Korisnikov avatar
By bu
aj nek bude 91-87..nije lepa ova diskriminacija za mene..ja sam samo godinu mladja od devedesetog :) ...heheh
Korisnikov avatar
By DarkAngel;)
molim moderatora da mi javi na u2u (jer ja ne znam doticnog/nu) kako da promenim naziv teme (jer vrsim diskriminaciju ;) )...

@welcome blue boy :cvece: :cokolada: ;)
Korisnikov avatar
By DarkAngel;)
Originally posted by DarkAngel;)

molim moderatora da mi javi na u2u (jer ja ne znam doticnog/nu) kako da promenim naziv teme (jer vrsim diskriminaciju ;) )...

@welcome blue boy :cvece: :cokolada: ;)

znam kako ce se javiti moderator....ovako:

Slika
Korisnikov avatar
By DarkAngel;)
dobra je slika :jezik: :fuck: ...bez obzira da li jeste fist ili nije :P . Mada jbt, ti si bas zagledala u detalje :lol: , ja to tek sada vidim ...

P.S. Da li to ova tema nema moderatora :P .....sto znaci da mogu da napravim dirrty image shou, a da me niko ne kazni za to :P :zavera:
Korisnikov avatar
By someone
hahah :D ova dobro da nije do lakta nabila ruku :lol: Ma koga briga za naziv teme,nek kucka mala odje :D
Korisnikov avatar
By Frey
Realno, sad je vreme da se tema preimenuje u "93-90 godište, udružite se:)"
Korisnikov avatar
By DarkAngel;)
a posto vidim da someone komentarise :P kakva su tvoja iskustva po tom pitanju?
Korisnikov avatar
By Blady

dobra je slika :jezik: :fuck: ...bez obzira da li jeste fist ili nije :P . Mada jbt, ti si bas zagledala u detalje :lol: , ja to tek sada vidim ...

P.S. Da li to ova tema nema moderatora :P .....sto znaci da mogu da napravim dirrty image shou, a da me niko ne kazni za to :P :zavera:
Zagledala u detalje????
Pa samo sam videla da joj fali pola ruke..... :doh:
Korisnikov avatar
By someone

a posto vidim da someone komentarise :P kakva su tvoja iskustva po tom pitanju?
cc :P e chek,jesi ti otvorila ovu temu? :D pa shto promeni nick? Mislim da je ti mozes preimenovati sa starog nicka poshto si je otvorila..

Btw nemam takva iskustva :paki: :P
Korisnikov avatar
By DarkAngel;)
Jesam ja sam je otvorila...mogla bih da preimenujem nik ali se ne secam stare lozinke, a ni mail-a na kome su stizala obavestenja, zato sam otvorila novi.
Korisnikov avatar
By DarkAngel;)

Zagledala u detalje????
Pa samo sam videla da joj fali pola ruke..... :doh:

haha, ja nisam ni izvalila taj detalj, ali vidis ovaj decko je primetio prvo carape :P ...lol, ali carape :P
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!