Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Sunce

Citam da su to zemljiste dobili za dzabaka. Za male pare ogromno prostranstvo.
damiru dokitju nije poshlo za rukom...
izgleda da su ovi djokovitji sposobniji
By Ulix
Meni se projekat baš i ne dopada.

Kad su već dobili zemlju za džabe, mogli su bar da dovedu nekog inovativnog arhitektu da projektuje kompleks. Ne mora Rem Kulhas i ne mora Zaha Hadid, ali nisu morali ni ovako bezličan projekat da naprave.
Korisnikov avatar
By Sunce
"Tim Slovačke je u skoro istom sastavu kao i pre dve godine. Nije ni lak ni težak protivnik. Neka sredina za koju smatram da je možemo savladati na domaćem terenu bez većih problema. Izgleda da je vreme da im se osvetimo za poraz u Košicama", rekla je Jankovićeva na svom sajtu.

Ona je podsetila da je Srbija igrala u Košicama pre dve godine sa Slovačkom i izgubila.

"Nikada neću zaboraviti meč sa Dominikom Cibulkovom koji je trajao tri sata i 32 minuta. Tada sam na kraju, dve lopte do pobede, zbog pucanja vlakana na levoj nozi ostala da igram samo na jednoj i stigla do cilja", rekla je Jankovićeva.

Prema njenim rečima, to nikada neće zaboraviti, kao ni atmosferu koju je pravilo 6.000 slovačkih navijača.

Najbolja teniserka Srbije najavila je da u četvrtak putuje na turnir u Dubai i ponovila da više nema trenera, jer je prekinula saradnju sa Rikardom Sančezom.

"Cilj mi je da vratim moju staru igru, koja me krasila kada sam pravila najbolje rezultate i verujem da sam na pravom putu. Radiću samo sa sparing partnerom, a uz mene će kao i uvek do sada biti neko od članova moje porodice", rekla je ona.

Jankovićeva posle Dubaija ide na turneju po SAD, gde će igrati na dva velika turnira u Indijan Velsu i Majamiju.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Sunce

Citam da su to zemljiste dobili za dzabaka. Za male pare ogromno prostranstvo.

Za par godina vidim: Skola seksa "Djokovic", a i 5 Djokovica na bilbordu: stric, tata, Novak, sin2, sin3 - sa dignutim kitama crtaju DJOKOVIC na nebu.

:smeh: :smeh: :smeh:

Vala bas! :)

A, sto kaze Ulix, kompleks je bas nekako u nashkom stilu - Mali Djokica u svetu savremene arhitekture. :kasalj:

Tako lici na "savremenu" arhitekturu poslovnog prostora diljem bivseg III bulevara (NBG), danas Bulevara Milutina Milankovica... Ako se neko tuda provozao, razumece me. :)
By Ulix
Izvin'te na offu, III bulevar se zove po Milankoviću? :shok:
Neka žena me je pitala prošle nedelje gde je bulevar MM i ja joj rekao da prvi put čujem da tako nešto postoji. :zid:
Korisnikov avatar
By Oziris
Upravo gledam Soderlinga... Mnogo je sladji sa bradicom.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Ulix

Izvin'te na offu, III bulevar se zove po Milankoviću? :shok:
Neka žena me je pitala prošle nedelje gde je bulevar MM i ja joj rekao da prvi put čujem da tako nešto postoji. :zid:

Aham. :)

Ima vec nekoliko godina. :yes:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Oziris

Upravo gledam Soderlinga... Mnogo je sladji sa bradicom.

Izvin'te sto pitam, a koji je turnir u toku? :trep:

:giggle:

Juce-prekjuce uhvatih na TV-u mec Garbin-Vesnina (nisam imao vremena da ga odgledam)... :)

:neznam:
Korisnikov avatar
By Sunce
U Dubaiju ne igraju: Serena, Safina, Ana. I ko je 1. nositeljica? Carolina. :lood:
Korisnikov avatar
By Sunce
Henin je imala problerma sa vidom, pa je u onoj pauzi "podlegla" laserskoj operaciji. Pocela je sezonu sa socivima. :lood:
Korisnikov avatar
By Oziris
Pooce Zadavljenko od Sodomlinga... :lood:
Korisnikov avatar
By Sunce
Dementieva osvojila Pariz, a Zvonareva titulu na Tajlandu. :)
Korisnikov avatar
By tinkerbell
kada krece dubai?????

i hoce sport klub prenositi???
Korisnikov avatar
By tinkerbell
aha... evo je JJ :)

joj shto nije na SK... to imam na poslu... eurosport 2 nemam... kako kasnije da gledam azarenku?? :rida:
Korisnikov avatar
By IriS
kakva agonija od meča. dobro se završi. :pegla:
Korisnikov avatar
By Seaman
Bravo JJ :yay: zivot si mi skratila, kao i i uvijek. :D
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja se pre 10 minuta setio da proverim kada je.

Divna dva gema :lol:
Korisnikov avatar
By Oziris
I danas ce svima nama doci da placemo... Igra sa Zvonarevom...

Off - Ja ne znam sto se Ana ne ugleda na Sharapovu... Eno Sharapove igra Memphis sa skoro pa no name igracicama, verovatno da bi spojila lepo i korisno: igrala meceve kao trening i vracala selfconfidence at the same time...
  • 1
  • 282
  • 283
  • 284
  • 285
  • 286
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!