Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By ROYAL
Mogu i hoću da obrazložim i da se uljudno izvinim ako sam kriv, ali ništa preko toga.
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by burak-BL
Znam i da kazem izvini, ali imam taj svoj jebeni ponos zbog koga sam nogo toga izgubio u zivotu....
A ponos je bitniji od razuma ? :plavuso:
By Kragi
Originally posted by ...Sitnicava...

Tvdoglava sam za ne poželeti, ali ako mi neko na pravi način predoči grešku, u stanju sam da uradim sve za šta sam sigurna da bi poslužilo kao iskupljenje, a da je opet u granicama razuma.
Jao sto mi je ovo poznato .....
Korisnikov avatar
By Besna Glista
Samo je vetar sretan...
Dok moje misli traze
Kako se ono po naski kaze
Ta teska strana rec - izvini

nije mi tesko da se izvinim, pa ni da pokazem da mi je iskreno zao ukoliko sam pogresio... ne smatram da je to puzanje...
Korisnikov avatar
By Myto
Vrlo nisko...ako me nateraju da puzim i molim, vrlo nisko se spustim i ponizim, kazem sve sto osoba zeli da cuje...picka sam, ali volim kad me mole da prestanem plakati.
Korisnikov avatar
By stefan19
Nikad ne puzim nisko jer ne pravim toliko velike greske. Trudim se da uvek budem potpuno iskren sa deckom, te ako zelim da ga prevarim, to cu mu i saopstiti. jednostavno sebe ne dovotim u takve 'dramaticne' situacije
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
ne bih to nazvala "puzanjem", vec jednostavno deletujem svoj ponos,progutam knedlu i kazem Izvini,onako od srca izvini! Ukoliko je greska neoprostiva,onda se samo povucem i patim,trudeci se da mi ta osoba kad tad oprosti,jer ja sebi nikada necu.:tornado:
Korisnikov avatar
By Tungi
Ponizno klecim i molim...Izvinjavam se do u beskonacnost i nikad kao da ga je dovoljno,izvinjenja..:jbg:
Korisnikov avatar
By elektron84
Umem da zeznem stvar i naravno da ce uslediti izvinjenje.

Jednom u zivotu sam bas gadno zeznula stvar. Izvinila sam se, ali su me odbili. Onako, bas, bas...mnogo gadno. Probala sam jos dva puta i nije vredelo.

Kao u filmu 7 pounds...kad se zezne stvar moze covek i srce da iscupa iz grudi, dzabe.
Ako druga strana nije spremna da oprosti ni puzenje nece pomoci...
Korisnikov avatar
By Srklet
znam kad zajebem. znam se ispricati. zaboraviti, nazalost, ne znam.

no, u svemu tome, s koje god strane bio (molio za oprost ili ga trebao udijeliti), najvaznije mi je iskupljenje, nadoknadjivanje stete. mislim da tek u tom trenutku rijeci isprike dobivaju puni smisao. inace, reci samo 'sorry' fakat nije tesko.
Korisnikov avatar
By tintily
Ne postoji niko ko ne gresi , praviti greske , manje ili vece je normalno, ljudski i isto tako podeliti ih sa nekim ko nam je drag. Priznavanjem da gresimo i izvinjenjem ukoliko je ono potrebno se nadogradjuje poverenje.Prihvatanjem tudjih gesaka povecava bliskost.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Grešiti je ljudski, ali je osećaj božanski. :D
Ma ni ne izvinjavam se, sve po zasluzi. :lol:
Šalim se naravno :mini:

Duboko verujem u to da kad je prava stvar u pitanju, kad se dvoje iskreno vole onda kardinalnih grešaka i nema.

Stvarno mi ne treba da neko puzi, neka jednostavno ne radi nešto zbog čega bi puzela.
Korisnikov avatar
By Mage
Naravno da umem da priznam grešku i da se izvinim. No, ponekad mogu da napravim takvu glupost da me je sramota i da kažem "izvini", a kamo li da tražim oproštaj. Tj. kada malo bolje razmislim, nikada nisam ni tražio od nekog da mi oprosti; bezveze mi je da tražim od nekog oproštaj ako sam ga/je povredio (dotična osoba će ga dati ako želi), uglavnom priznam kakvo sam sranje napravio i dam do znanja da se strašno kajem i da mi je žao... ali oproštaj nije na meni da tražim.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Ako sam napravio grešku, izvinuću se, na drugoj strani je da li će prihvatiti izvinjenje ili ne. No, nikada ne bih išao do te granice da puzim... :)
Korisnikov avatar
By Fantasy
ako bas nesto debelo zeznem,sto je retko,priznam gresku i izvinim se,sto je cini mi se sasvim dovoljno sa moje strane...
Korisnikov avatar
By sunflower5
Trudim se da ne pravim neke velike greške,da ne bih prolazila kroz one "nije trebalo to da kažem/uradim" situacije,jer onda dosta razmišljam o tome i nerviram se što ne mogu da vratim vreme unazad i postupim ispravno. :cupakosu:

Ako se ipak dogodi poneka greška,uvek se izvinim i pokušam,ako je moguće,da ispravim grešku i pokažem da se kajem zbog toga.

Isto tako,kad neko drugi pogreši,nije mi toliko bitno da čujem to izvinjenje,koliko mi je bitno da vidim da je toj osobi stvarno žao.
Korisnikov avatar
By Juno
Ja maksimalno izbegavam ljude koji su previse ponosni
i nece da se izvine kad pogrese.

Necu valjda ja da se izvinjavam
kad neko pogresi i uvredi me
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!