Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Početkom novembra 1996., liderka JUL-a, M. Marković, u svojoj kolumni Dnevnik u Dugi napisaće o D. Drašković sledeće: „Ona, iz neugledne četničke porodice, frustrirana socijalnim miljeom iz koga je došla da živi u veliki grad, sa histeričnom ratobornošću inferiornih ljudi, a naročito nerealizovanih žena, sa navikama poludivljih stočara i drumskih razbojnika koji sačekuju putnike iza krivine i otimaju im prtljag i decu“.

D. Drašković u "Srpskoj reči", pak, odgovoara: „Slavujkino pisanje može je samo napraviti smešnom u vidljivoj želji da omalovaži moju porodicu, ne bi li me približila sebi, ženi bez ikakve porodice, ni ugledne ni neugledne, tikvi bez korena, ženi rođenoj u šumi, u zemunici sela Brežan, s one strane Morave, vanbračnom plodu iz razularenog partizanskog trenutka šumskih orgijanja“!

Nažalost, nema više ovako britkih i vrcavih kolumnističkih pera... Šta vi mislite?
Korisnikov avatar
By ns.happy
iste su one. daj dani vlast, mira bi bila kao evita peron spram nje, elene causesku.
Korisnikov avatar
By 2kune
kapitalizam je i ovdje otupio oštricu klasne borbe prenoseći težište s pisane riječi AFŽ-a na nošenje marke koja će obeznaniti protivnicu... stvar se evidentno otima kontroli... :pas:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
E to su bile svađe! Danas je baklju preuzela Vendi... :dina:
By mythe
mislim da nijedna od njih nije sasvim normalna, obe ekstremne na svoj nacin i obe su 'dosle glave' svojim muzevima...
Korisnikov avatar
By kal zakath
Mislim da si na tragu mogučem novom realiti šovu...Velika sestra.
Korisnikov avatar
By *deni*
:lol:
Meni je hit bio i Danin odgovor na jedno Mirino javljanje iz Moskve, kad je rekla da bi se rado vratila u Srbiju.
Dana na to lakonski odgovorila i to preko cele naslovnice Kurira -

" Čekam te ... "

:evilwait:

:lol:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Dušan Maljković

Nažalost, nema više ovako britkih i vrcavih kolumnističkih pera... Šta vi mislite?
Mislim?! Vapim za ovakvom...
neumerenoscu,
neodmerenoscu
i iscasenoscu!
Cini se da nam toga nikada nije nedostajalo, ali sad bi svi da budu do zla Boga korektni. :sigh:
Korisnikov avatar
By KiWi

Početkom novembra 1996., liderka JUL-a, M. Marković, u svojoj kolumni Dnevnik u Dugi napisaće o D. Drašković sledeće: „Ona, iz neugledne četničke porodice, frustrirana socijalnim miljeom iz koga je došla da živi u veliki grad, sa histeričnom ratobornošću inferiornih ljudi, a naročito nerealizovanih žena, sa navikama poludivljih stočara i drumskih razbojnika koji sačekuju putnike iza krivine i otimaju im prtljag i decu“.

D. Drašković u "Srpskoj reči", pak, odgovoara: „Slavujkino pisanje može je samo napraviti smešnom u vidljivoj želji da omalovaži moju porodicu, ne bi li me približila sebi, ženi bez ikakve porodice, ni ugledne ni neugledne, tikvi bez korena, ženi rođenoj u šumi, u zemunici sela Brežan, s one strane Morave, vanbračnom plodu iz razularenog partizanskog trenutka šumskih orgijanja“!

Ima, ima ... povremeno se kroz kolumnu koju piše pokarabasi sa kolegama Mikica Bobić-Mojsilović ... široj publici znana kao žena koja SAMA piše svoje knjige
Originally posted by polarlicht4.1

Ovo je kao kad Bata iz "Otvorenih vrata" otkriva da je začeo Anu na radničkoj akciji "Orava Morava".

:crveni:
Hit je celo to parče :D Od kada spoznaje Aninu kao ćerku kroz pismo njene majke, pa do dela kada mu mese tortu sa sve kućicom, Moravom, borićima ...

Samo mi nikada neće biti jasno zašto svi govore "Orava Morava" kada je pravo ime ORV Morava (Omladinska Radna Organizacija Morava) ...

Sve u svemu, vremena za pamćenje :D
Korisnikov avatar
By unic0rn
hahahahahahahahhaha

stenjem od smeha hahaahhaahahahhahahahaahahaha
ahahahhahahahaa

Mirjana "Mira" Marković (Serbian Cyrillic: Мирјана "Пица" Смрдић) (born on 10 July 1942 in Požarevac, Serbia, Yugoslavia) is
Korisnikov avatar
By Frey
Ima još dosta detalja na toj stranici:)

Murder of journalist Slavko Ćuruvija

Her nickname was "Baca" at the time, that her grandparents gave her. It is because she was dropped ("baciti" means "to drop" in Serbian) by her father into the brook, when their grandparents, who lost all their children, were hiding her from Chetniks in the local mill. When they called him and gave Mira to him, he dropped her shouting "Ne treba mi pasce od kuje!". ("I don't need a hound from the bitch"). She was left scarred at the forehead and this is why she always wore bangs, to hide the scar.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

Nekome na zalost, nekome na srecu, takvih pera vaistinu nema.

Ali dobrih kolumnistickih pera itekako ima, i bas uzivam u citanju istih.
By polarlicht4.1
Originally posted by KiWi

Samo mi nikada neće biti jasno zašto svi govore "Orava Morava" kada je pravo ime ORV Morava (Omladinska Radna Organizacija Morava) ...
Ja pišem kao što čujem. :sudija:

Šalu na stranu, je l' u seriji kažu Orava Morava ili ORO Morava?
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ima u "Kuriru" Tobić Tobić Mojsilović Bobić svoju kolumnu.

Šta će nam sad više od toga? :peace:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
i u večernjim novostima, i u večernjim novostima! :hyper:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Je l'? E, ja znam za Kurir i za onaj njegov horoskop. Iz tak'e sam kuće. Šta ću... :kesa:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
apsalutno bi morala da proširiš horizonte. večernje novosti ne samo da objektivno informišu, no i razgaljuju i dušu oplemenjuju. a i seksi su poprilično, ja da ti reknem. kad odeš na sajt, pa te 'nako jedno do drugog dočekaju vragolasti (a opet tako beskompromisno kritični) škabo i zanesena (a i ona tako nepokolebljivo kritična) mirdžana, načisto se raspametiš.
ako se dovoljno koncentrišeš, mož' čak da ti se desi da posle toga usniš koštunicu i đorđa vukadinovića kako se nežno miluju u šumi javorovoj, dok im se uzdasi mešaju sa mističnim hukom mudrijeh sova.

Slika
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
:smeh:

A povrh svega, imaju tako poetične naslove.
Sad me mrzi da zagrebem po sajtu, ali ima ih, onako, srceparajućih baš.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
zagrebiiiii!
pa da mi posvetiš jedan, retroaktivno, za valentine's day.
:trep:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!