Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by dzozy
![]()
Originally posted by AzdajaTakodje...Posebno songove.Money,money i Mein Herr su savrseni...
Originally posted by He_Marlene
obozavaaaam![]()
Originally posted by Wilhelminaodakle ti?
Da ne otkrivam previse, ovo je jedan jako lep filmic. Zabavan, lepo odradjen estetski (na momente me podseca na dela Salvadora Dalija), odlicna glumacka ekipica, ali vec vidjena prica. Nista sto bi menjalo tok filmske istorije, samo zabavnih nesto vise od 100 minuta. Misljenja su podeljena, nekome se cini da je remek delo u pitanju, drugi ga osporavaju, meni je jednostavno - lep.
Originally posted by makaodakle ti?
Originally posted by DJ Nemoa meni se svidja skroz
ocekivala sam mnogo vise
Originally posted by Electrapa i meni se svidja samo sam ocekivala mnogo vise zbog toga koliko se kod nas govorilo o ovom filmu..posle Avatara najtrazeniji film makar u Kotoru
Originally posted by DJ Nemoa meni se svidja skroz
ocekivala sam mnogo vise
![]()
Originally posted by Tungi
Tipican Argenteovski,poput Tenabrae,,,Klasican triler,do poslednjih 5 minuta,drzi u neizvesnoti..6/10
![]()
Originally posted by Dzelajza RouzWilhemina
Kad sam bila mala strašno sam se pržila na foru sa nestalom slikom i na otkrivanje one sličice na zidu. I uopšte na te strašne, arđentovske, šarene stvari...![]()
Originally posted by Wilhelmina
WilheminaArgento!
Malo sam se zasitila njegovih filmova, pa odavno nisam gledala nista...
Najvise volim Suspiriu i Stendalov sindrom, pa sve ostale...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!