Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by LiEvo ja sam.
Da li je još neko putovao skoro tamo?
Obozavam Sarajevo! Mada, oni koji su ga videli pre cetiri godine opsade tvrde da je ono sto je ostalo samo bleda senka od nekadasnjeg Sarajeva.
Osim Bjelašnice bejah i u Sarajevu, koje se gradi sve više. Posebno me je fasciniralo što na Baš-Caršiji golubovi ne beže od ljudi vec ti staju i na rame. Grad je još uvek multinacionalan mada su bošnjaci u velikoj vecini.
I pravoslavci i katolici imaju po 2 crkve (katedrale)
Cudno mi je bilo videti toliko devojaka i žena s maramama na glavi a da s druge strane pricaju najmodernijim telefonima i da voze dobra kola. Malo mi je bilo neobicno.Ne treba da bude. I tamo, kao i ovde, posle rata je doslo do religijskog osvescivanja ili zamracivanja, zavisi kako se uzme, pa otud i toliko zena sa feredzama.
Bio sam u grupi od nekoliko srbijanaca i niko nam ništa loše nije rekao nit' ucinio. S bosancima smo se fenomenalno družili, pevali, veselili se. Nisu se ljutili cak ni kad im pricaš viceve o glupim bosancima.Ma to ti je raja... Ni ja nisam primetila da me je iko pogledao mrko zbog moje ekavice i oteegnutog govora. Ljudi su srdacniji, topliji nego oni koje srecem u severnijim delovima.
Ribe? Lepe su ali ne znam kakve su im frizure jer je svaka treca pokrivena maramom.
Tipovi? Interesantno ali ima jako mnogo dugokosih tipova.
Nigde nisam video toliko dugokosim momaka kao u Sarajevu. Verovatno održavaju tradiciju Sarajevske rok škole i Bijelog Dugmeta. Svaki treci je dugokos.
Sve u svemu treba otici. Premalo se družimo sa njima.
Originally posted by Rigel
Ja sam u poslednjih par godina imao prilike da ?eš?e i duže boravim u BiH. Ta?nije, u Tuzli. ... Ma, treba oti?i i videti! Hametova pijaca, Korzo... zanimljivo je obilaziti grad.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!