Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
''

:pucaodsmeha:

got no standards im not picky HAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHA
HAHAHAHHAHAHAH
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Sticky & Sweet - DVD, Blu-Ray & CD

Slika

Madonna najnovija ekstravaganca od nastupa, koncert "Sticky & Sweet", biće izdat 30. marta, najavio je danas Live Nation, najveća svetska live kompanija. "Sticky & Sweet", produciran od strane Live Nation, je najuspešnija turneja solo izvođača u istoriji, koju je videlo više od 3.5 miliona ljudi u 32 zemlje. Koncert, koji će biti distribuisan od strane Warner Bros Records, će biti dostupan u Blu-Ray, DVD i CD formatu i sadržaće mnoge hitove Materijalne Devojke iz njene nenadmašne karijere, poput "4 Minutes", "Like a Prayer", "Hung Up" i "Ray of Light". Sniman u Buenos Airesu tokom četiri dana i pred više od 256 000 fanova, koncert takođe uključuje i nezaboravni deo kada Madonna peva "Don't Cry For Me Argentina" uz gromoglasnu reakciju svojih argentinskih fanova. Takođe je uključeno i nekoliko hitova ove višestruke dobitnice Gremija koji su se nalazili na njenom poslednjem CD-u "Hard Candy", koji je postigao #1 u 37 zemalja. DVD takođe sadrži i 30 minuta ekskluzivnih snimaka iza scene koji su snimani tokom turneje. "Delimično koncert, delimično žurka i zabava, još uvek je samo jedna Madonna", hvalio je Oakland Press u svom prikazu "Sticky & Sweet" turneje. "Noć trijumfa i izazivanja... Dvočasovna multimedijalna svaštara", u sjajnom prikazu LA Times-u. "Naša dama u stalnom pokretu. Ovo je možda najbolja turneja koju je ikad skrpila.", tvrdi NY Post.

:gotika: :love: :wow:
Korisnikov avatar
By Madonna
:yay:

a ovo je bo super nastup :dance:

''

"this is the reason why she got to open the show over Mariah. what Madonna did was cool and The US audience had not seen before. While Mariah had the US biggest single of the Year, MADONNA had The WORLDWIDE most popular single of ALL TIME. plus Mariah while having a nice voice put me to slip i felt like I was at a baptist church on sunday. MADONNA was the opening act to book Period. so Hate all You Want, but everytime Madonna takes the stage she steals the show OVER and OVER for 25+ years."
:fancyklap:
Korisnikov avatar
By Madonna
ta gde je uplakana je :love:

:set as desktop wallpaper:

:vogue:
Korisnikov avatar
By Darth Vader
Ove fotografije (dva posta iznad) me jako raduju, jer se primećuje da se Madonna ponovo poigrava sa katoličanstvom.

Samo se još nadam da će ovo da se odrazi i na njenu muziku, jer je snimila 2 najgora singla u svojoj karijeri "Celebration" i "Revolver" ...
Korisnikov avatar
By zachary85
24. 8. 2009. Sticky and sweet tour... BELGRADE

Kakav sjajan provod!!! :)

:carica:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
ako je ovo stvarno pesma koja NIJE prosla n HC, onda mi nije jasno kako JE "Spanish Lession" prosla igde osim u zabaviste za mentalno zaustalu decu...
Korisnikov avatar
By deran
Slika

pre nego što me kamenujete i ja volem madonu.... :srbin:

ali faca na drugoj fotki,kad je videla,šta je videla je :rotflmao:
Korisnikov avatar
By ns.happy
gde da te kamenujemo, dao si veci doprinos temi od svih :lol:
Korisnikov avatar
By Stanwik
dobar nastup - loš glas... dobra stara madonna ♥

''
Korisnikov avatar
By zozefin st
do you know what it feels like for a girl in this world :okret:
Korisnikov avatar
By Madonna
jeste, meni je sweet ona gde se ljubu :love:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Nedavno sam odgledao Sticky&Sweet na HBO. Super je ali ni blizu dobra kao Confessions Tour koju sam odgledao bar 20 puta :D

ovo gledam vec danima :)
''
Korisnikov avatar
By Seaman
Ova je i meni omiljena, jedno vrijeme sam je stalno slusao. Savrseno!

:love:
  • 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 132
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!