- 10 Feb 2010, 02:46
ali stalker bi bio da ti recituje danima
pa ako ti to imponuje, join me. 

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by KgCS3to nije stalker kragi, to je samo romantican covek
@ arwen zamisli situaciju u kojoj bi npr. neko tebi blizak procitao na forumu sta bi volela da dobijes za b'day a onda ti isto to poklonio. zamisli da se npr moj decko sa kojim sam 15 dana registruje ovde, procita moje postove i shvati da volim Ducica (o cemu npr nismo stigli da pricamo) pa me onda iznenadi i nauci jednu pesmu napamet a pritom je vidljivo anti talenat za nazovi romantiku.
dakle ja sam na to mislio, doduse primeri su banalni ali ...
Originally posted by unic0rnDa.
to nije stalker kragi, to je samo romantican covek![]()
Originally posted by Azdaja
ovom prilikom pozdravljam vinku...i da, rekli su mi da vezbam udarce laktovima...
vinka srce, pripremi se![]()
Originally posted by sing&dunum
Originally posted by Orion
Meni je hit ovo u naslovu 'van foruma', u prevodu - to je ovde dozvoljeno.![]()
![]()
Ne, lose si s'vatio. U prevodu - to je ovde neminovno.![]()
![]()
Originally posted by arwen_evenstarMislim da je ovo dobar odgovor. Jedan deo ljudi ne shvata da njihovo ponasanje smeta a ako se ukaze na to, pa i dalje ne shvati - onda su slucaj za policiju.
....
Ko ti se ne sviđa, odbiješ osobu direktno i bez zavlačenja.![]()
A za manijake je blentara, tu leka nema. Kad te neko ganja, pravac policija.
Originally posted by Dinau je. pedofil, uzasno.
Originally posted by arwen_evenstarMislim da je ovo dobar odgovor. Jedan deo ljudi ne shvata da njihovo ponasanje smeta a ako se ukaze na to, pa i dalje ne shvati - onda su slucaj za policiju.
....
Ko ti se ne sviđa, odbiješ osobu direktno i bez zavlačenja.![]()
A za manijake je blentara, tu leka nema. Kad te neko ganja, pravac policija.
Ja sam imala takve slucajeve samo u ranom tinejdzerstvu, bar koliko se secam, ali upravo zato sto su bili tako rano bili su strasni jer nisam tada znala kako da se postavim. Sem toga proganjali su me licno. Jedan je dolazio pred skolu i cekao me te sam morala da smisljam nacine kako da prodjem a da me ne vidi, zvao je neprestano, hteo da me zeni (a ja imala 14 godina), ali njega me je uspesno resila moja baba, kad ga je uzela na telefon i rekla mu neke stvari nije se vise javio... Drugi nije bio tako naivan i sreca da sam iako devojcica to osetila. Stalno je bio oko mene i morala sam da se organizujem da nikad u skolu ne idem sama niti iz nje, uvek nas vise. Bila sam u stalnom strahu i taj strah je prouzrocio da se nikad nisam kasnije zaljubljivala u starije muskarce (taj je bio dosta stariji). Kasnije sam cula da je optuzen za vise silovanja sto s obzirom na nase zakone nije dokazano, ali ga je pravda stigla tako sto je ubijen na ratistu i to vrlo surovo.
Originally posted by 4NY K3Yimam samo shto moj stalker hoce da me ubedi u savrshen zhivot za vreme i posle zhivota ako uzmem neshto od nje, chak je u jednom momentu bash bilo spooky, onda sam prestala da chitam mailove
Samo da vidim ima li jos nekoga u slicnoj situaciji i kako ste se sa tim izborili.
Moj slucaj: osoba se natripovala mnogo gadno. U smislu da sam ja dosla na njeno mesto zbog neke kosmicke nepravde...
Prati moj blog, pronalazi "konekciju" u postovima i "dokaze", ostavlja "anonimne" komentare (koji su toliko jasno njeni da bi to za anonimusa proslo kao i slonu kad stavi crvene naocare da se maskirao u visnju), pa onda kilometarski mailovi meni...
Ljudi moji, to ima po nekoliko strana texta (ja to uredno backupujem), sa sve delovima kako ona meni "tumaci" moju natalnu kartu, nudi mi neke kodove za popravljanje zdravstvenog stanja i sl. ...
Naravno, ni jedan jedini podatak koji ima o meni nije tacan, pa se ne brinem, ali da nije tako, bilo bi... well...![]()
Jos neko?
Originally posted by Dinaa very creative use of poetic justice, innit just?
Kasnije sam cula da je optuzen za vise silovanja sto s obzirom na nase zakone nije dokazano, ali ga je pravda stigla tako sto je ubijen na ratistu i to vrlo surovo.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!